6 άτομα / 15’ ετοιμασία / 20’ χρόνος ψησίματος / ΕΥΚΟΛΟ
ΥΛΙΚΑ
- 1 ψωμί τύπου πανίνι
- 2 κουταλιές Βούτυρο
- 3 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο
- ½ κιλό μανιτάρια Boletus
- 3 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κουταλάκι θυμάρι
- ½ φλιτζ. λευκό ξηρό κρασί
- ½ φλιτζ. παρμεζάνα τριμμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβετε το ψωμί στην μέση οριζόντια.
- Αλείφετε το ψωμί με το βούτυρο και με το σκόρδο.
- Πασπαλίζετε το ψωμί με την παρμεζάνα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C για 20’.
- Παράλληλα σε μια κατσαρόλα ζεσταίνεται το ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε το κρεμμύδι.
- Ακολούθως προσθέτετε τα μανιτάρια, το θυμάρι αλάτι και πιπέρι.
- Στην συνέχεια σβήνετε με κρασί και περιμένετε να εξατμιστεί.
- Τέλος, απλώνετε τα μανιτάρια πάνω στο ψωμί και αν θέλετε από πάνω πασπαλίζετε με ακόμα λίγη παρμεζάνα.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!