Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Σειρές και ταινίες να δεις τώρα το καλοκαίρι 2024

Σειρές και ταινίες να δεις τώρα το καλοκαίρι 2024


Ποιος είπε ότι δεν υπάρχει εναλλακτική στις παραλίες και στις θάλασσες εν μέσω καύσωνα; Υπάρχει η δροσιά και η πραγματική ξεκούραση στο σπίτι με μια καλή ταινία, μια καλή σειρά και καλή παρέα. Πόσο μάλλον όταν ξεπεράσεις τις ενοχές σου και κάθεσαι το πρωί με τον καφέ σου ή το παγωμένο σου τσάι μπροστά στην τηλεόραση. Και αν δεν τυχόν δεν έχεις συνδομή σε κάποια πλατφόρμα, μην ξεχνάς ότι υπάρχει η δωρεάν πλατφόρμα του ERTFLIX που προσφέρει σχεδόν πάντα πολύ καλές επιλογές.

Επιλέξαμε ορισμένες από τις καλύτερες του Ιουλίου για να σου προτείνουμε!

Δυο πολύ cool σειρές

Better Call Saul- Πάρε τον Σολ

Τι να δούμε στο Ertflix: 2 σειρές και 6 ταινίες για να κλείσεις παντζούρια, να βάλεις air-ψondition και να κάνεις binge watching

Η διάσημη και πολυβραβευμένη σειρά έφτασε στο Ertflix. Είναι κάτι σαν πρίκουελ του Breaking Bad. Το Better Call Saul διαδραματίζεται κυρίως στις αρχές και τα μέσα της δεκαετίας του 2000 στο Αλμπουκέρκι του Νέου Μεξικού, αρκετά χρόνια πριν από το Breaking Bad, και εξετάζει την ηθική παρακμή του Jimmy McGill (Bob Odenkirk), ενός επίδοξου δικηγόρου και πρώην απατεώνα που γίνεται ο δικηγόρους ποινικού δικαίου με το όνομα Saul Goodman, και του Mike Ehrmantraut (Jonathan Banks), ενός πρώην διεφθαρμένου αστυνομικού που εμπλέκεται σε κύκλωμα ναρκωτικών. Καλά παιδιά δηλαδή.

Πρωταγωνιστούν: Μπομπ Όντενκερκ, Τζόναθαν Μπανκς, Ρέι Σίχορν, Μάικλ ΜακΚιν, Μάικλ Μάντο, Τζανκάρλο Εσποσίτο, Πάτρικ Φάμπιαν

Nine Perfect Strangers- Εννέα Άγνωστοι

Ertflix July, 2024

Βασισμένο στο πολύ γνωστό βιβλίο της Λίαν Μοριάρτι με τον ίδιο τίτλο. Παρακολουθούμε εννέα πολύ διαφορετικούς ανθρώπους που φτάνουν στο “Τρανκουίλουμ Χάους” ένα μυστηριώδες καταφύγιο ευεξίας που υπόσχεται “ολική μεταμόρφωση”. Μόλις φτάνουν εκεί, συναντούν την αινιγματική Μάσα (Νικόλ Κίντμαν) που είναι αδίστακτη και κρύβει πολλά, μα πολλά μυστικά. Οι μέρες περνούν και οι ανορθόδοξες μέθοδοι της Μάσα απειλούν να οδηγήσουν αυτή την εύφλεκτη ομάδα πέρα από τα όριά της.

ΠρωταγωνιστούνΝικόλ Κίντμαν, Μελίσα Μακ Κάρθι, Μάικλ Σάνον, Λιούκ Έβανς, Άσερ Κέντι, Σαμάρα Γουέιβινγκ, Μέλβιν Γκρεγκ, Τίφανι Μπουν, Μάνι Χασίντο, Γκρέις Βαν Πάτεν, Ζόε Τερέκες, Ρεγκίνα Χολ, Μπόμπι Καναβάλε. Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Λέβιν

Ταινίες για όλα τα γούστα

Εγώ, η Τόνια

Ertflix, July 2024

H Μάργκο Ρόμπι στην πρώτη της μεγάλη επιτυχία. Πρόκειται για την αληθινή ιστορία της Αμερικανίδας πρωταθλήτριας Τόνια Χάρντινγκ, η οποία κατηγορήθηκε για τη μεγαλύτερη συνωμοσία στην ιστορία του καλλιτεχνικού πατινάζ. Το μέλλον της στο άθλημα ήταν αμφίβολο από τη στιγμή, που κατέστρωσε ένα απίστευτο σχέδιο με τον σύζυγό της για την κατάκτηση του τίτλου.

Το 1991, η Τόνια Χάρντινγκ κέρδισε το Αμερικανικό πρωτάθλημα καλλιτεχνικού πατινάζ, ούσα η πρώτη γυναίκα, που ολοκλήρωσε τριπλό άξελ στην ιστορία του αθλήματος. Τρία χρόνια αργότερα, έγινε το επίκεντρο των ειδήσεων, καθώς κατηγορήθηκε για την επίθεση της συναθλήτριας της Νάνσι Κέριγκαν κι αποκλείστηκε για πάντα από την Ένωση Καλλιτεχνικού Πατινάζ των ΗΠΑ. Την επίθεση είχε οργανώσει ο πρώην σύζυγος της Χάρντινγκ, Τζεφ Γκιλούλι και οι συνεργάτες του, μαζί με τον σωματοφύλακα της Σον Έκαρντ.Ένα μοναδικό πορτρέτο της Τόνια Χάρντινγκ και της δόξας, ή της απουσίας της, στη ζωή της.

Πρωταγωνιστούν: Μάργκο Ρόμπι, Σεμπάστιαν Σταν, Άλισον Τζάνεϊ, Μπογιάνα Νοβάκοβιτς, Μπόμπι Καναβάλε, Μακένα Γκρέις, Κέιτλιν Κάβερ, Πολ Γουόλτερ Χόσερ, Τζουλιάν Νίκολσον. Σκηνοθεσία: Κρεγκ Γκιλέσπι, Σενάριο: Στίβεν Ρότζερς.

H Aλήθεια

Ertflix, July 2024

Η Φαμπιέν είναι μία σταρ του γαλλικού κινηματογράφου. Βασιλεύει ανάμεσα σε άνδρες που την αγαπούν και τη θαυμάζουν- κι εδώ που τα λέμε είναι μια καθαρόαιμη Νάρκισσος. Όταν δημοσιεύει τα απομνημονεύματά της, η κόρη της Λουμίρ, επιστρέφει από τη Νέα Υόρκη στο Παρίσι με τον σύζυγό της και το μικρό της παιδί. Η επανένωση μεταξύ μητέρας και κόρης θα μετατραπεί γρήγορα σε ωρολογιακή βόμβα. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας ταινίας (της μαμάς) και της κοινής ζωής τους στο σπίτι οι αλήθειες θα αρχίσουν να πέφτουν βροχή, όσο σκληρές κι αν είναι για να φτάσει η σχέση μάνας- κόρης στην κάθαρση. Πραγματικά πολύ καλή ταινία με ένα dream team ηθοποιών να ενσαρκώνουν τους ήρωες.

Πρωταγωνιστούν: Κατρίν Ντενέβ, Ζιλιέτ Μπινός, Ίθαν Χοκ, Λουντιβίν Σανιέ , Αλέν Λιμπό, Μανόν Κλαβέλ. Σκηνοθεσία: Κορε-Έντα Χιροκάτσου.

Σουπερνόβα

Ertflix, July 2024

Ο Σαμ και ο Τάσκερ έχουν ζήσει μαζί είκοσι χρόνια και τώρα είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Αλλά εδώ και δύο χρόνια, από τότε που ο Τάσκερ διαγνώστηκε με άνοια σε πρώιμο στάδιο, η ζωή τους έπρεπε να αλλάξει. Καθώς η κατάσταση του Τάσκερ επιδεινώνεται, ο Σαμ αναγκαστικά θέτει τη ζωή του σε αναμονή για να φροντίσει τον σύντροφό του. Ο κοινός τους χρόνος έχει γίνει η πιο σημαντική πτυχή της ζωής τους και τώρα πια κάθε στιγμή που μοιράζονται έχει ξεχωριστή βαρύτητα. Αποφασίζουν λοιπόν, να σχεδιάσουν ένα ταξίδι, ώστε ο Τάσκερ όσο είναι σε θέση να ταξιδέψει, να ξαναδεί φίλους και συγγενείς και να ξαναβρεθεί στα μέρη που έχει αγαπήσει.

Πρωταγωνιστούν: Κόλιν Φέρθ, Στάνλεϊ Τούτσι, Πίπα Χέιγουντ, Τζέιμς Ντρέιφους, Πίτερ Μακ Κουίν, Νίνα Μαρλίν. Σκηνοθεσία: Χάρι Μακ Κουίν

Τζέρι Μαγκουάιρ

Ertflix, July 2024

Παλιό, αγαπημένο και ελαφρύ. Ο Τζέρι Μαγκουάιρ, είναι ένας επιτυχημένος αθλητικός αντζέντης, που απολύεται από ένα διάσημο πρακτορείο μετά από μια διαφωνία. Προς απογοήτευσή του, διαπιστώνει ότι έχει χάσει επίσης τους περισσότερους πελάτες του και την αρραβωνιαστικιά του, τη δημοσιογράφο του NFL Έιβερι Μπίσοπ.

Ο Τζέρι, πρέπει να κάνει μια νέα αρχή και να ξαναχτίσει τη ζωή του από την αρχή. Το μέλλον όμως είναι αβέβαιο, καθώς τα ιδανικά του για πίστη, ειλικρίνεια και αγάπη δοκιμάζονται στον κόσμο του επαγγελματικού αθλητισμού.

Πρωταγωνιστούν: Τομ Κρουζ, Ρενέ Καθλίν Ζελβέγκερ, Κούμπα Γκούντιγκ Τζ., Κέλι Πρέστον, Μπόνι Χαντ, Ρετζίνα Κινγκ, Τζέι Μορ. Σκηνοθεσία: Κάμερον Κρόου

In the Fade- Μαζί ή Tίποτα

Ertflix, July 2024

Από το πουθενά, η ζωή της Κάτια καταρρέει όταν ο κουρδικής καταγωγής, σύζυγός της Νούρι, και ο μικρός τους γιος, Ρόκο, σκοτώνονται σε μια βομβιστική επίθεση. Με τη βοήθεια φίλων και συγγενών, η Κάτια καταφέρνει να αντέξει το σοκ και προσπαθεί να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Όμως, η αναζήτηση των ενόχων και η διαλεύκανση των κινήτρων, πίσω από τη δίχως νόημα τραγωδία, περιπλέκει το πένθος της Κάτια και κρατά ανοιχτές τις πληγές της. Ο Ντανίλο, δικηγόρος και καλύτερος φίλος του Νούρι, εκπροσωπεί την Κάτια στη μετέπειτα δίκη ενάντια σε δύο υπόπτους: ένα νεαρό ζευγάρι, που κινούνταν σε νεοναζί κύκλους.

Η απόφαση του δικαστηρίου φέρνει την Κάτια στα άκρα, αλλά δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική: Απαιτεί δικαιοσύνη.

Πρωταγωνιστούν: Νταϊάν Κρούγκερ, Ντένις Μοσκίτο, Γιοχάνες Κρις, Σάμια Σανκρίν, Νούμαν Ακά. Σκηνοθεσία: Φατίχ Ακίν

Και μία σινεφίλ πρόταση:

Minari

Ertflix, July 2024

Μία αμερικανοκορεάτικη οικογένεια μετακομίζει στο Αρκάνσας, τη δεκαετία του 1980, σε ένα τροχόσπιτο, αναζητώντας το δικό της αμερικάνικο όνειρο. Το σκηνικό αλλάζει άρδην μετά την έλευση της πανούργας, αθυρόστομης, αλλά ασύλληπτα τρυφερής γιαγιάς.

Πρωταγωνιστούν: Στίβεν Γέουν, Γιουν Γιο-Τσόνγκ, Άλαν Κιμ, Γουίλ Πάτον, Νόελ Κέιτ Χο, Χαν Γε-ρι. Σκηνοθεσία: Λι Άιζακ Τσανγκ.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Μαγαζίνο

Ο Πέτρος Ξεκούκης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» και μεταξύ άλλων μίλησε για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, ενώ εξήγησε ότι ο ίδιος είναι ομοφοβικός. Αρχικά, ο...

Αυτοκίνητο

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Η Volvo μπορεί να μην μεταβαίνει σε μια αμιγώς ηλεκτρική σειρά οχημάτων τόσο γρήγορα όσο είχε υποσχεθεί κάποτε, αλλά αυτό δεν...

Ελλάδα

Με βούλευμα που δημοσιεύτηκε, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης απαλλάσσει τον τέως δήμαρχο Θερμαϊκού Γιώργο Τσαμασλή από την κατηγορία της υπηρεσιακής απιστίας σε βάρος Οργανισμού...

Κόσμος

Ο νιτρικός πενταερυθρίτης PETN (Pentaerythritol tetranitrate) ή corpent ή pentrite ή nitropenta[1] που χρησιμοποιήθηκε στις εκρήξεις βομβητών στον Λίβανο, είναι ένα από τα πιο...