ΥΛΙΚΑ
• 1 συσκευασία (100) φρέσκα φύλλα ρόκας (Wild Rocket Salad) Garden Fresh
• 1 κουταλάκι αλάτι
• 1/2 φλ. φουντούκια
• 5-6 αποξηραμένα σύκα
• 1 συσκευασία (100 γρ) κατσικίσιο τυρί
• 1/2 φλ. κράνμπερις
• ½ φλ. σπόρους από ρόδι
• 4 κουταλιές ροδόμελο (Pomegranate Syrup)
• ¼ φλ. ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβετε τα φουντούκια στη μέση και τα βάζετε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Tα καβουρδίζετε για 3-4 λεπτά. Τα αφήνετε να κρυώσουν.
Ψιλοκόβετε τα σύκα.
Σε μία σαλατιέρα βάζετε τα φύλλα ρόκας, το αλάτι και ανακατεύετε. Σκορπάτε επάνω τα φουντούκια, τα σύκα, τα κράνμπερις, το ρόδι και το κατσικίσιο τυρί το οποίο κόβετε σε μικρά κομμάτια.
Σε ένα βαζάκι που κλείνει ή σε ένα μπλέντερ βάζετε το ελαιόλαδο και το ροδόμελο και ανακατεύετε.
Ρίχνετε το μίγμα πάνω από τη σαλάτα, ανακατεύετε και σερβίρετε.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!