Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Σάσα Βεζένκοφ: Στους Τορόντο Ράπτορς μέσω ανταλλαγής

Σάσα Βεζένκοφ: Στους Τορόντο Ράπτορς μέσω ανταλλαγής


Οι Σακραμέντο Κινγκς παραχώρησαν τον Σάσα Βεζένκοφ στους Τορόντο Ράπτορς, μαζί με τον Ντάβιον Μιτσελ, με τον Βούλγαρο φόργουορντ να μετακομίζει στην ομάδα του Ντάρκο Ραγιάκοβιτς.

Και ξαφνικά η παρουσία του Σάσα Βεζένκοφ στο Σακραμέντο και τους Κινγκς έφτασε στο τέλος της. Ο Βούλγαρος φόργουορντ δεν βρισκόταν στα πλάνα του Μάικ Μπράουν, με την ανανέωση της συνεργασίας του Αμερικανού προπονητή με την ομάδα από την Καλιφόρνια να δείχνει τον δρόμο για τη συνέχεια, τόσο στον «Βέζε», όσο και στον οργανισμό γενικότερα.

Ο Βεζένκοφ λοιπόν δεν θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα των «βασιλιάδων», καθώς την 27η Ιουνίου παραχωρήθηκε με ανταλλαγή, μαζί με τον Ντάβιον Μίτσελ, στους Τορόντο Ράπτορς του Ντάρκο Ραγιάκοβιτς, όπου ασίσταντ κόουτς είναι ο θρύλος του Παναθηναϊκού, Μάικ Μπατίστ. Στον αντίποδα, οι Κινγκς από την ανταλλαγή αυτή πήραν τον Τζέιλεν ΜακΝτάνιελς, κάνοντας χώρο στο salary cap τους προκειμένου να κινηθούν για τον Κάιλ Κούζμα.

Δηλώσεις για το μέλλον του Σάσα Βεζένκοφ έκανε ο τζένεραλ μάνατζερ των Σακραμέντο Κινγκς, Μόντε ΜακΝέρ.

Ο πρώην MVP της Euroleague έχει δύο χρόνια συμβόλαιο σε ισχύ, αυτό που είχε υπογράψει με τους Σακραμέντο Κινγκς το περασμένο καλοκαίρι, με τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του να είναι εγγυημένος, ενώ στον τρίτο υπάρχει οψιόν από την πλευρά της ομάδας για να τον κρατήσει στις τάξεις της.

Με τα νέα δεδομένα όμως, είναι αμφίβολο εάν ο Βούλγαρος φόργουορντ θα παραμείνει στον Καναδά, σε μια ομάδα που βρίσκεται σε διαδικασία rebuilding και στην οποία ο καλύτερος παίκτης και πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο του συνόλου, ο Σκότι Μπαρνς, αγωνίζεται στη θέση 4. Θέση την οποία αγωνίζεται και ο Σάσα Βεζένκοφ.

Με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή στους Ράπτορς, το ενδεχόμενο ο «Βεζέ» να βρει τον ρόλο που θα τον ικανοποιεί δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, την ώρα που και οι «δεινόσαυροι» δεν δείχνουν να έχουν την δυναμική για να βρεθούν στα playoffs της Ανατολής και να διεκδικήσουν με αξιώσεις κάτι καλό. Αυτό άλλωστε είναι ένα από τα βασικά προαπαιτούμενα για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού προκειμένου να μείνει στον «μαγικό κόσμο».



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Πολιτική

Είναι κοινό μυστικό ότι εδώ και αρκετό καιρό υπήρχε γκρίνια στη Νέα Δημοκρατία σε σχέση με διάφορες παρεμβάσεις του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Μάριου Σαλμά. Κατά...

Αθλητικά

Σε μία «μαγική» βραδιά στο Καλλιμάρμαρο, μέσω της οποίας ο Παναθηναϊκός AKTOR και περίπου 35 χιλιάδες οπαδοί του τίμησαν τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου δημιουργώντας μία αλησμόνητη ατμόσφαιρα, το αποτέλεσμα, ακόμη...

Αθλητικά

O Άκης Μάντζιος κατάφερε να εξουδετερώσει τα ατού του Ολυμπιακού και οδήγησε τον Άρη σε μία σπουδαία νίκη με 2-1 σκορ επί των Πειραιωτών...

Ελλάδα

Τροχαίο ατύχημα μετά από τρελή πορεία ΙΧ σημειώθηκε στην Πάτρα τα ξημερώματα. Ήταν περίπου 02:00 το βράδυ όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου που κινούνταν...