Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Ρόδος: Σφραγίστηκε το beach bar με τις ξαπλώστρες στη θάλασσα – Πώς εντοπίστηκε

Ρόδος: Σφραγίστηκε το beach bar με τις ξαπλώστρες στη θάλασσα – Πώς εντοπίστηκε


Τον τρόπο που η καταγγελία για το beach bar στη Ρόδο -που είχε και φέτος ξαπλώστρες εντός της θάλασσας- έφτασε στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών έκανε γνωστό ο εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Όμηρος Τσάπαλος.

Όπως ανέφερε ο Όμηρος Τσάπαλος στο MEGA «πέρσι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας είχε πιαστεί για αυτή την παράβαση. Απομακρύνθηκαν οι κατασκευές και φέτος ό ίδιος επιχειρηματία πήγε και έκανε ξανά το ίδιο, απροκάλυπτα, χωρίς άδειες, χωρίς τίποτα σε επίπεδο νομοθέτησης».

«Μέσα σε 48 ώρες πρέπει να ξηλωθούν οι ξαπλώστρες»

Ακολούθως υπογράμμισε πως η καταγγελία ήρθε στο myCoast. «Έγινε ο έλεγχος χθες, και σφραγίστηκε το beach bar. Μέσα σε 48 ώρες πρέπει να ξηλωθούν οι ξαπλώστρες. Αφότου αποκτήσει τις άδεις, αφαιρέσει ό,τι παράνομο έχει, και πληρώσει το πρόστιμο μπορεί να ανοίξει», υπογράμμισε.

Τέλος, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του υπουργείου Οικονομικών, υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις παραβατών και θα σηκωθούν drone για να εντοπιστούν. Ωστόσο στην εν λόγω περίπτωση δεν εντοπίστηκε ο παραβάτης με αυτόν τον τρόπο.

Υπενθυμίζεται ότι κλιμάκιο στελεχών της κτηματικής υπηρεσίας και του λιμεναρχείου διενήργησε επιτόπιο έλεγχο και διαπίστωσε παράνομες παράνομες κατασκευές (19 μεταλλικές κατασκευές) εντός της θάλασσας καθώς και παραβάσεις στον αιγιαλό.

Παρά την καμπάνα που έπεσε πέρυσι στην επιχείρηση ανάλογη παράβαση διαπιστώθηκε και φέτος και λαμβάνονται αντίστοιχα διοικητικά μέτρα σε εφαρμογή του σχετικού νόμου που ψηφίστηκε πρόσφατα και προβλέπει συγκεκριμένους κανόνες λειτουργίας των επιχειρήσεων σε αιγιαλό και παραλίες.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA:

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Μαγαζίνο

Είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν φορές που το παιδί σας θα λειτουργήσει αντιδραστικά όταν έρθει η ώρα του φαγητού, κάτι που μόνο τυχαία δε...

Αυτοκίνητο

Του Γιώργου Παλληκάρη Για πρώτη φορά το GP της Σιγκαπούρης ολοκληρώθηκε χωρίς κίτρινες σημαίες, χωρίς Safety Cars, και με μόλις δύο εγκαταλείψεις  λόγω μηχανικής...

Αθλητικά

Σε μία αψυχολόγητη ενέργεια προχώρησε ένας ποδοσφαιριστής στην αγγλική Championship (β’ κατηγορία) καθώς δάγκωσε αντίπαλό του. Πιο συγκεκριμένα λίγο πριν το τέλος του αγώνα...

Ελλάδα

«Παρά το γεγονός ότι φέτος μέχρι σήμερα έχουν εκδηλωθεί 4.500 φωτιές, στην πιο δύσκολη- σύμφωνα με τους επιστήμονες- αντιπυρική περίοδο των τελευταίων 40 ετών,...