Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ροή ειδήσεων

Πρωτοβουλία με τις «πραγματικές προοδευτικές δυνάμεις» προανήγγειλε ο Ν. Ανδρουλάκης

Πρωτοβουλία με τις «πραγματικές προοδευτικές δυνάμεις» προανήγγειλε ο Ν. Ανδρουλάκης


«Μεγάλη μερίδα του κόσμου νιώθει ότι το πολιτικό σύστημα του έχει γυρίσει την πλάτη. Σήμερα γύρισε την δική του», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών.

Επιπλέον, τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία υπέστη μια βαριά ήττα, «χάνοντας 14 μονάδες από τον πήχη των εθνικών εκλογών και 5 από εκείνον των ευρωεκλογών», καθώς όπως υποστήριξε αποδοκιμάστηκε η περιφρόνηση που επιδεικνύει για ζητήματα που αφορούν την κοινωνία. Χαρακτηριστικά, είπε ότι «τιμωρήθηκε η αλαζονεία της».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ  σχολιάζοντας τα αποτελέσματα στάθηκε στην «ισχυρή στροφή στην ακροδεξιά», ανακοίνωσε πρωτοβουλίες με τις «πραγματικές προοδευτικές δυνάμεις», ενώ σημείωσε και ότι «δεν συμβιβαζόμαστε με μια τέτοια εξέλιξη». «Ως νέος πολιτικός σε καμία περίπτωση δεν συμβιβάζομαι με μια τέτοια πολύ αρνητική εξέλιξη, και γι’ αυτό θα αγωνιστώ ώστε η πολιτική να συγκινεί, να δίνει λύσεις, να γοητεύει και όχι να προκαλεί θυμηδία, απέχθεια ή νέα αδιέξοδα», ανέφερε.

Για τους δύο «πράσινους» νομούς του εκλογικού χάρτη

Όσον αφορά, τα αποτελέσματα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ο Ν. Ανδρουλάκης υπογράμμισε ότι «για τρίτη κατά σειρά εκλογική αναμέτρηση αυξήσαμε τα ποσοστά μας από τις εκλογές του 2019». «Σπάσαμε την γαλάζια κυριαρχία στον χάρτη», πρόσθεσε αναφερόμενος στους δύο νομούς της Κρήτης που έγιναν πράσινοι στον χάρτη του υπουργείου Εσωτερικών, ενώ γνωστοποίησε ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν δεύτερη δύναμη σε 19 νομούς. «Η παράταξή μας ξανασυστήθηκε με τους ψηφοφόρους του Κέντρου, όπου αναδειχθήκαμε πρώτο κόμμα».

«Δικό μας χρέος είναι να συνεχίσουμε με δυναμισμό τη σοβαρή, αξιόπιστη αντιπολίτευση για να ανοίξει επιτέλους ο δρόμος για μία προοδευτική διακυβέρνηση», σημείωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έκανε λόγο για μια μεγάλη ασυμμετρία μεταξύ της περιφέρειας και της Αθήνας, την οποία «πρέπει να ανατρέψουμε». Μιλώντας για την  παρακαταθήκη του κόμματος που εκπροσωπεί σχολίασε ότι «η δημοκρατική παράταξη και το ΠΑΣΟΚ διασυνδέθηκε διαχρονικά, γνήσια και απευθείας με τις αγωνίες της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, ενώνοντας τους πολίτες κάτω από ένα εθνικό σχέδιο μεγάλων μεταρρυθμίσεων και μεγάλων αλλαγών, πάνω από όλα δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για κοινωνική δικαιοσύνη, ανάπτυξη και ευημερία για όλους». «Αυτή είναι η μεγάλη προίκα της παράταξης. Και αυτή θα είναι η πραγματική πυξίδα όλων των πρωτοβουλιών και όλων των κινήσεων που θα πάρουμε άμεσα αλλά και στο μέλλον», κατέληξε.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Μαγαζίνο

Το μάρμαρο, είναι ένα πολύ δημοφιλές οικοδομικό υλικό εδώ και χιλιάδες χρόνια, το οποίο εκτιμάται για την ομορφιά, το στυλ και την κομψότητά του...

Αυτοκίνητο

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό πενταθέσιο Ford Explorer ανοίγει το δρόμο για την έλευση μιας νέας σειράς τολμηρών, εμβληματικών EV της αμερικανικής...

Κόσμος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε η πρόεδρος του Περού, Ντίνα Μπολουάρτε, τρεις περιφέρειες της χώρας που επλήγησαν από τις δασικές πυρκαγιές των τελευταίων μηνών,...

Μusic

https://www.getgreekmusic.gr – Μπες και μάθε τα πάντα για την ελληνική μουσική. ▷ Που γυρίζεις – Imam Baildi ft.Μαίρη Λίντα … source