Connect with us

Hi, what are you looking for?

Κόσμος

Πληρώνει Παναθηναϊκό η Μάλαγα για να αποδεσμευθεί ο Μπαλτσερόφσκι!

Πληρώνει Παναθηναϊκό η Μάλαγα για να αποδεσμευθεί ο Μπαλτσερόφσκι!


Σύμφωνα με πληροφορίες του «Όλα Πράσινα», η Μάλαγα προσφέρει ένα μικρό buy out στον Παναθηναϊκό για να αφήσει τον Όλεκ Μπαλτσερόφσκι να συνεχίσει στην Ισπανία.


Είμαστε όλοι εδώ, είμαστε όλοι Stoiximan

Στις 4 Ιουλίου, Άρης Αντωνόπουλος και Χρήστος Δημόπουλος αποκάλυψαν στη «Green Euroleague» τις λεπτομέρειες της συμφωνίας μεταξύ Όλεκ Μπαλτσερόφσκι και Μάλαγα, ενώ εξήγησαν γιατί ο Πολωνός σέντερ δεν έχει αποδεσμευτεί ακόμη από τον Παναθηναϊκό.

Σήμερα, 6 Ιουλίου στο «site όλων των Παναθηναϊκών» δίνεται συνέχεια στις αποκαλύψεις, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του «Όλα Πράσινα» η ισπανική ομάδα, θέλοντας να ασκήσει ακόμη μεγαλύτερη πίεση στους Πρωταθλητές Ευρώπης, έχει προσφέρει στον «Επτάστερο» ένα μικρό buy out (υπολογίζεται μεταξύ 50.000 και 100.000 ευρώ).

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Πολωνού ψηλού δεν εκπνέει το τρέχον καλοκαίρι και ως εκ τούτου για να τον κάνει δικό της η Μάλαγα θα πρέπει πρώτα να αποφασίσει το «Τριφύλλι» να το «σπάσει».

Πλέον, ο «Μπάλτσε» και ο σύλλογος από την Ανδαλουσία περιμένουν στο… ακουστικό τους για τις οριστικές αποφάσεις του Εργκίν Αταμάν.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Πολωνία, με την οποία αγωνίζεται ο Μπαλτσερόφσκι, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Προολυμπιακό Τουρνουά.



Το «Όλα Πράσινα» … σαρώνει στο YouTube! Πάτα ΕΔΩ, κάνε subscribe στο κανάλι μας και μάθε πρώτος τις μεταγραφές του «Τριφυλλιού» από το site όλων των Παναθηναϊκών.


Διαβάστε ακόμη…

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Οικονομία

Σε 1.466 χιλιόμετρα ανήλθε πέρυσι, σύμφωνα με τα στοιχεία του Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ ΑΕ), το συνολικό μήκος των αγωγών μεταφοράς φυσικού...

Αθλητικά

O Άκης Μάντζιος κατάφερε να εξουδετερώσει τα ατού του Ολυμπιακού και οδήγησε τον Άρη σε μία σπουδαία νίκη με 2-1 σκορ επί των Πειραιωτών...

Αυτοκίνητο

του Νεκτάριου Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Βρεθήκαμε αποκλειστικά για την Ελλάδα, στην παρουσίαση που έκανε η Aprilia, με επικεφαλής τον πρεσβευτή της μάρκας Max...

Μαγαζίνο

Στη νέα σεζόν του Emily in Paris η Emily Cooper βρίσκεται και πάλι ανάμεσα στον Γάλλο σεφ Gabriel και τον Ιταλό επιχειρηματία -το νέο...