Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τεχνολογία

Πετρουλάκη – Κοτσοβούλου: Throwback στους γάμους τους με αφορμή την επέτειό τους

Πετρουλάκη – Κοτσοβούλου: Throwback στους γάμους τους με αφορμή την επέτειό τους


Οι δυο γυναίκες έχουν δημιουργήσει υπέροχες οικογένειες και με αφορμή τη σημερινή ημέρα θυμόμαστε μέσα από φωτογραφίες τους γάμους τους.

Ελένη ΠετρουλάκηΊλια Ίβιτς

25 χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ήταν καλοκαίρι του 1999 όταν οι δυο τους παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Γλυφάδας, παρουσία των αγαπημένων τους ανθρώπων.

«Τέρμα δημαρχείου έγινε ο γάμος, στον τελευταίο όροφο, δηλαδή. Και φτάνοντας είδαμε την Πετρουλάκη μαυρισμένη, να κάνει όμορφο κοντράστ στη λευκή μακριά φούστα της και στο λευκό στράπλες μπλουζάκι. Φορούσε χρυσαφί πέδιλα και κρατούσε τόσο σφιχτά την ανθοδέσμη με τα λευκά μπουμπούκια τριαντάφυλλου που κόντευε να τους βγάλει ευωδιαστό ροδόνερο!», ανέφεραν τότε τα δημοσιεύματα για τον γάμο που είχε συζητηθεί πολύ.

Κάνοντας ένα throwback, βρήκαμε κάποιες φωτογραφίες από τον γάμο τους το 1999, στις οποίες θα δείτε το διαχρονικό νυφικό που είχε επιλέξει η γνωστή γυμνάστρια, η οποία είχε χτενίσει ανάλαφρα τα μαλλιά της και χωρίς πολλές πολλές υπερβολές, δημιουργώντας ένα look που θυμίζει το σήμερα.

Αλίνα Κοτσοβούλου – Μάριος Κουνέλης

Στις 11 Ιουνίου το 2023 παντρεύτηκαν η Αλίνα Κοτσοβούλου και ο Μάριος Κουνέλης παρουσία συγγενών και λίγων και καλών φίλων. Μετά τον γάμο, ακολούθησε δεξίωση στην περιοχή Ταρσανάς.

Η Αλίνα φορούσε ένα λιτό νυφικό και είχε πιασμένα τα μαλλιά της, ενώ ο γαμπρός προτίμησε ένα κοστούμι στις αποχρώσεις του μπλε! Να σας υπενθυμίσουμε ότι το love story ξεκίνησε στο λόμπι ενός ξενώνα στα Καλάβρυτα. Βρέθηκαν στον ίδιο τόπο και χώρο την κατάλληλη στιγμή. Οι δυο τους μετά από σχεδόν δύο χρόνια σχέσης, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και το 2015 φέρνει στον κόσμο την κόρη τους, Ναυσικά.

«Το παιδί δεν ήρθε ως έκπληξη. Από την ώρα που βρήκα τον άνθρωπο µε τον οποίο ένιωσα ότι ολοκληρώνομαι και ότι θα ήθελα στο δικό του πρόσωπο να δημιουργήσω οικογένεια µε όλη την έννοια της λέξης, αποφασίσαμε να κάνουμε και το παιδί. Από την αρχή όμως είμαστε όπως είμαστε. Όλα έχουν πάει πολύ ομαλά και το παιδί ήταν κάτι που περιμέναμε για να µας δέσει ακόμα περισσότερο και να µας φέρει ακόμη περισσότερη χαρά», είχε δηλώσει η ίδια.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Κόσμος

Τα ονόματα αυτών που επιθυμούν να αναλάβουν τη θέση επιτρόπου αναμένεται να ζητήσει από τις χώρες μέλη της ΕΕ η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα...

Αυτοκίνητο

του Νεκτάριου Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Το Yamaha Racing Heritage Club πήρε πρωταγωνιστικό ρόλο στην πρόσφατη Yamaha Racing Experience στην Χερέθ, συγκεντρώνοντας θρύλους αγώνων...

Συνταγές

Αυτή την Κυριακή στο CANTINA magazine που κυκλοφορεί με το ΘΕΜΑ: 2 καλοκαιρινές εκδόσεις, 360 σελίδες, 400 φωτογραφίες.Με δύο πολύτιμες εκδόσεις κυκλοφορεί το Cantina...

Μusic

Label & copyright: Tea Tairovic & T Music, ℗ & © 2024. All rights reserved. Ulaznice za koncert “Neka gori Balkan” Štark Arena …...