Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Παραμένει κλειστή για πάνω από επτά ώρες η Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας, μετά από ανατροπή βυτιοφόρου με υγραέριο

Παραμένει κλειστή για πάνω από επτά ώρες η Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας, μετά από ανατροπή βυτιοφόρου με υγραέριο


Κλειστή παραμένει έως και αυτή την ώρα, για πάνω από επτά ώρες, η Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας, μετά από ανατροπή βυτιοφόρου.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι, γύρω στις 15:00, στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της Υλίκης, ενώ το βυτιοφό καθώς έχει ανατραπεί βυτιοφόρο, το οποίο είναι φορτωμένο με υγραέριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις για την άντληση του υγραερίου, αποτελούμενες από 5 οχήματα και 15 πυροσβέστες.

Για προληπτικούς λόγους έκλεισε η Εθνική Οδός οδός και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας. Η κυκλοφορία των οχημάτων πραγματοποιείται προσωρινά από παρακαμπτήριους οδούς.

Το βαρύ όχημα κινήθηκε ανεξέλεγκτο στα προστατευτικά τοιχία και μπάρες, σπάζοντάς τα και μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα, όπου ανετράπη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τράκτορας, καρφώθηκε πάνω στο διαχωριστικό, ενώ το βυτίο ανετράπη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Ο οδηγός σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν τραυματίστηκε.

Στο σημείο πραγματοποιείται επιχείρηση απομάκρυνσης του επικίνδυνου φορτίου με τη μεταφόρτωσή του σε άλλο βυτίο, για αυτό η εθνική αναμένεται να παραμείνει κλειστή για πολλές ώρες στη ανωτέρω περιοχή.

Ήδη εφαρμόζεται εναλλακτική διαδρομή και συγκεκριμένα, στο 90ο χλμ στο ύψος της Θήβας, για το ρεύμα προς Λαμία και στο 100ο χλμ στον ανισόπεδο κόμβο Ακραιφνίου για όσα οχήματα κινούνται προς Αθήνα.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αυτοκίνητο

Του Π. Χαλάτση Αύριο Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, στις 15.00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) ξεκινάει ο 18ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της F1, στη Σιγκαπούρη....

Αθλητικά

O Άκης Μάντζιος κατάφερε να εξουδετερώσει τα ατού του Ολυμπιακού και οδήγησε τον Άρη σε μία σπουδαία νίκη με 2-1 σκορ επί των Πειραιωτών...

Αυτοκίνητο

του Νεκτάριου Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Βρεθήκαμε αποκλειστικά για την Ελλάδα, στην παρουσίαση που έκανε η Aprilia, με επικεφαλής τον πρεσβευτή της μάρκας Max...

Αθλητικά

Ο Ματίας Αλμέιδα σε δηλώσεις στην Cosmote TV εν όψει του αγώνα της ΑΕΚ με την Athens Kallithea αναφέρθηκε στην απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ...