Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Πάτρα: Μια 17χρονη γρονθοκόπησε συμμαθήτριά της και την έστειλε στο νοσοκομείο

Πάτρα: Μια 17χρονη γρονθοκόπησε συμμαθήτριά της και την έστειλε στο νοσοκομείο


Ένα ακόμα ανήλικο θύμα ξυλοδαρμού σε σχολικό περιβάλλον στην Πάτρα έρχεται να προστεθεί στα καθημερινά πλέον περιστατικά βίας ανηλίκων που καταγράφονται στη χώρα και προκαλούν έντονο προβληματισμό.

Η μία 17χρονη πλησίασε με απειλητικές διαθέσεις τη συμμαθήτριά της στην Πάτρα και την γρονθοκόπησε

Όπως αναφέρει το pelop.gr, η 17χρονη μαθήτρια που γρονθοκοπήθηκε από συνομήλική της στην Πάτρα βρισκόταν έξω από σχολικό συγκρότημα όταν μια συμμαθήτριά της κινήθηκε προς το μέρος της με επιθετικές διαθέσεις.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η μία 17χρονη εξύβρισε το θύμα και την γρονθοκόπησε στο πρόσωπο – σε μάγουλο και αυτί – με αποτέλεσμα το κορίτσι να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, η 17χρονη που δέχτηκε τα χτυπήματα στην Πάτρα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας», συνοδευόμενη από τη μητέρα της.

Εις βάρος της δράστιδος, σχηματίστηκε από τους αστυνομικούς του Γ’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών δικογραφία για σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων.

Δεύτερο περιστατικό μέσα στην ίδια μέρα στην Πάτρα

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό που κατεγράφη την Πέμπτη, μετά τη «συμπλοκή» δύο μαθητριών 15 και 13 ετών αντιστοίχως μέσα σε προαύλιο σχολείου στην Περιβόλα Πατρών.

Τα κορίτσια ευρισκόμενες σε προαύλιο χώρο σχολικού συγκροτήματος κατάφεραν εκατέρωθεν χτυπήματα, με αποτέλεσμα να υποστούν και οι δύο ελαφρές σωματικές κακώσεις στο πρόσωπο.

Οι δύο ανήλικες συνελήφθησαν, καθώς και οι μητέρες τους για παραμέληση παραμέληση της εποπτείας τους.



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Κόσμος

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι περιμένει τον Τούρκο ομόλογό του, τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο Καζάν τον επόμενο μήνα, για...

Αθλητικά

Επίδειξη δύναμης απέναντι στη Μπεσκίκτας έκανε ο Άγιαξ με το εμφατικό 4-0 στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» επί της Μπεσίκτας (το πιο ευρύ σκορ τη...

Αυτοκίνητο

Την ευθύνη του σχεδιασμού και της παρακολούθησης της εμπορικής στρατηγικής της KOSMOCAR και του Δικτύου της ανέλαβε ο έμπειρος μάνατζερ Αριστείδης Αραβανής. Η KOSMOCAR...

Πολιτική

Την κυριαρχία της ΝΔ παρά την εντεινόμενη δυσαρέσκεια λόγω της ακρίβειας καταγράφει και η δημοσκόπηση της Prorata, που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του Attica...