Connect with us

Hi, what are you looking for?

Πολιτική

Ο πρώην της Ελληνικής Λύσης που πήρε 30 εκατομμύρια, η αποψίλωση Στο Κόκκινο και οι ευχές Παπανδρέου σε Μπελέρη

Ο πρώην της Ελληνικής Λύσης που πήρε 30 εκατομμύρια, η αποψίλωση Στο Κόκκινο και οι ευχές Παπανδρέου σε Μπελέρη


Ο Μαξιμιλιανός αποκαλύπτει την επόμενη παρέμβαση του Κασσελάκη ενω αναμένει τη συνέχεια μετά την αποκάλυψη για τα εκατομμύρια του Σαράκη.

Μητσοτάκης και Ερντογάν θα έχουν σήμερα την ευκαιρία να τα ξαναπούν στο ΝΑΤΟ, μαζί με τους υπουργούς Εξωτερικών και τους διπλωματικούς συμβούλους τους για περίπου ένα μισάωρο.

Στην πραγματικότητα θα επισφραγίσουν την παράταση των ήρεμων νερών, τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβριο που θα τα πουν ξανά στη ΓΣ του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Πάντως, το πιο κρίσιμο είναι το crisis management που είναι απαραίτητο σε αυτές τις περιπτώσεις, διότι το timing της επαφής είναι σημαντικό.

Δείτε επίσης: Iπτάμενες κατσαρίδες παντού στη Λάρισα: Αμπαρώνουν» τα σπίτια οι κάτοικοι – Απίστευτες εικόνες

Σε δέκα μέρες από τώρα, ανήμερα της 50ής επετείου του Ατίλλα, Μητσοτάκης και Ερντογάν θα συμπέσουν στην Κύπρο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Ερντογάν πηγαίνει κατά πάγια πρακτικά στην κιτς παρέλαση που κάνουν στα Κατεχόμενα, ο δε Μητσοτάκης θα πάει για πρώτη φορά στην αντικατοχική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου.

Θα βγουν οι κουκούλες; 

Μετά από Σαμαρά και Λοβέρδο περιμένω κι άλλα πολιτικά πρόσωπα να παρέμβουν στη δικαιοσύνη και να ζητήσουν την αποκάλυψη των «προστατευόμενων μαρτύρων» στην υπόθεση Novartis.

Δείτε επίσης: Ιπτάμενες κατσαρίδες παντού στη Λάρισα: Αμπαρώνουν» τα σπίτια οι κάτοικοι – Απίστευτες εικόνες

Αφορμή για όλα αυτά στάθηκε η αποκάλυψη για την αμοιβή ύψους 30 εκατομμυρίων δολαρίων που έλαβε ο διαγραφείς από την Ελληνική Λύση δικηγόρος Παύλος Σαράκης, που υποστηρίζει πως τα λεφτά προκύπτουν ως ποσοστό του ποσού των προστίμων που επιδικάστηκαν στην εταιρεία.

Η υπόθεση πάντως έχει ενδιαφέρον και θαρρώ και συνέχεια. 

Το μετράει η Άννα 

Σας έχω πει όλες τις προηγούμενες ημέρες πως η Άννα Διαμαντοπούλου σκέφτεται την κάθοδο της για την κούρσα διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ, ωστόσο όπως έχω επισημάνει, η 10ετής και πλέον απουσία της από τους κομματικούς μηχανισμούς μπορεί να της στοιχίσει.

Εννοώ ότι η πρόσβαση σε κομματικούς μηχανισμούς έχει μεγάλη σημασία, ειδικά όταν ζητάς ψήφο στην Περιφέρεια.

Με άλλα λόγια, καλή η αναγνωρισιμότητα, αλλά δεν αρκεί για να εκλεγείς Πρόεδρος. Για αυτό και πέρα από κάποιες μετρήσεις που έχει ζητήσει, θα δει και πόσο μπορεί να υπολογίζει σε κομβικούς ανθρώπους του χώρου. 

Τι θα γίνει με το ασυμβίβαστο; 

Στο επιτελείο Δούκα θεωρούν πως το όλο θέμα που έχει ανακύψει με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ το οποίο στο άρθρο 36 αναφέρει πως «όσα Μέλη του φορέα κατέχουν έμμισθη θέση πολιτικού χαρακτήρα στο κράτος ή στον ευρύτερο Δημόσιο τομέα και την αυτοδιοίκηση δεν μπορούν να είναι υποψήφια σε μονοπρόσωπα όργανα» είναι ανοικτό σε πολιτικές ερμηνείες και δεν βλέπουν το πώς η υποψηφιότητα του μπορεί να εμποδιστεί.

Μεταξύ μας, ούτε εγώ αναμένω επίκληση του Κατασταστικού για την περίπτωση Δούκα, ωστόσο ακούω διάφορα παράπονα για τη δυνατότητα ταυτόχρονης παρουσίας στο δήμο και το όργωμα της Περιφέρειας για την υποψηφιότητα της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ. 

Μετά την Αυγή, το Κόκκινο

Μετά τις δραστικές παρεμβάσεις στον τρόπο λειτουργίας της Αυγής, ο Στέφανος Κασσελάκης περιλαμβάνει τον κομματικό ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο, ο οποίος δεν πάει και άσχημα στις ακροαματικότητες, αλλά είναι εξαιρετικά κοστοβόρος, ακόμα πιο κοστοβόρος από την εφημερίδα.

Έτσι, πληροφορούμαι ότι ο Κασσελάκης σκέφτεται να τον κάνει μουσικό από το μεσημέρι και μετά, σε μια προσπάθεια να γλιτώσει τις συμβάσεις όσων ήταν στη μεσημεριανή και απογευματινή ζώνη.

Δείτε επίσης: Θαυμάστριες του Οικονομόπουλου από τη Λάρισα κάλεσαν την Πυροσβεστική για μια αφίσα του

Βέβαια, μπορεί κάποιοι να μετακινηθούν το πρωί, αλλά αυτή είναι η κεντρική ιδέα, δηλαδή η αποψίλωση του σταθμού, ο οποίος δεν έχει και φοβερές διαφημίσεις. 

Οι ευχές Παπανδρέου στον Μπελέρη

Στο πλευρό του Φρέντι Μπελέρη είναι και άλλοι Έλληνες ευρωβουλευτές, καθώς η θητεία στις Βρυξέλλες σημαίνει και μια αυτονόητη συναίνεση για εθνικά θέματα.

Έτσι, ο Μπελέρης μπήκε και χθες με zoom από τις αλβανικές φυλακές σε εκδήλωση της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας με τους ευρωβουλευτές για περίπου ένα δεκάλεπτο. Μου λένε ότι, την ώρα που έκλεινε η σύνδεση, ακούστηκε μια φωνή «Καλή λευτεριά Φρέντι». Ήταν ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Παπανδρέου. 

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Μαγαζίνο

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» στο Mega βρέθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για το διάστημα που έμεινε δίπλα στο ΣΥΡΙΖΑ και...

Πολιτική

Μήνυμα στους γιατρούς που υπερσυνταγογραφούν, έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του μέσω Facebook. Ο κ. Μητσοτάκης έκανε επίσης αναφορά στη ρύθμιση για...

Κόσμος

Η λιβανική ισλαμιστική οργάνωση Χεζμπολάχ ανακοίνωσε πως εκτόξευσε σήμερα μια «σημαντική ομοβροντία ρουκετών» εναντίον μιας στρατιωτικής βάσης κοντά στην πόλη Σαφέντ, στο βόρειο Ισραήλ....

Οικονομία

Με την τιμή του χρυσού να έχει ξεπεράσει κάθε ιστορικό προηγούμενο η «παραδοσιακή» για πολλούς Έλληνες, επένδυση σε χρυσές λίρες, καθίσταται ολοένα και ποιο...