Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αυτοκίνητο

Ο Αλέξανδρος Παπαγεωργίου – Alex75, Πρωταθλητής Βαλκανίων BMU 2024

Ο Αλέξανδρος Παπαγεωργίου – Alex75, Πρωταθλητής Βαλκανίων BMU 2024


του Δημήτρη Διατσίδη

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο επτά φορές Πρωταθλητής Αλέξανδρος Παπαγεωργίου γνωστός ως Alex75 βρέθηκε για πρώτη φορά στην πίστα Slovakia Ring της Σλοβακίας με την ομάδα του ZenOne για να αγωνιστεί στον 11ο και 12ο αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος BMU 2024 στην κατηγορία SSP600 με Yamaha R6. Να σημειωθεί ότι μαζί με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα διεξήχθη και το Πρωτάθλημα Alpe Adria, με αγωνιζόμενους που ήξεραν καλά την πίστα.

Ο Αλέξανδρος ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με την πίστα Slovakia Ring την Παρασκευή 20/9 στις Ελεύθερες Δοκιμές με την ομάδα του Zen0ne να έχει κάνει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, ώστε να είναι εξίσου ανταγωνιστικός με τους υπόλοιπους αγωνιζόμενους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αλέξανδρος ξεκίνησε τον αγώνα του Σαββάτου με μια εκπληκτική εκκίνηση – όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει – και συνεχίζοντας τον Αγώνα με εκπληκτικές μάχες, βρέθηκε στην 1η θέση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα BMU, 2ος για το Alpe Adria μέχρι τον τελευταίο γύρο όπου λίγο πριν τον τερματισμό ένας αγωνιζόμενος έπεσε πάνω στον Αλέξανδρο και τον εκτόπισε τόσο από την μοτοσυκλέτα του όσο και από την πίστα, με αποτέλεσμα αντί να ανεβεί στο βάθρο, να μεταφερθεί εκτάκτως στο ιατρικό κέντρο.

Καθώς ο Αλέξανδρος βγήκε από την κλινική (ευτυχώς χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς), η ομάδα του Zen0ne κατάφερε το ακατόρθωτο, αφού εργάσθηκε πάνω στην μοτοσυκλέτα του Αλέξανδρου έως τις 6 τα ξημερώματα και τελικά έγινε δυνατό να ετοιμαστεί και πάλι η μοτοσυκλέτα, ώστε να μπορέσει ο Άλεξ να αγωνιστεί στον αγώνα της Κυριακής.

Ο Παπαγεωργίου ξεκίνησε τον αγώνα της Κυριακής με αφόρητους πόνους από την πτώση του Σαββάτου, ωστόσο δεν στάθηκαν εμπόδιο για εκείνον, καθώς φάνηκε να δίνει τη ψυχή του ώστε να βγάλει εις πέρας τον αγώνα και κατάφερε εκτός από τις πολύ δυνατές μάχες, να βελτιώσει τον προσωπικό του χρόνο (με διαφορά μόλις μισό δευτερόλεπτο από τον πρώτο – ο οποίος διακρίνεται ως τοπικός ήρωας για τις επιδόσεις του) και να περάσει τη γραμμή τερματισμού 2ος για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα BMU.

Η 2η θέση που κατέκτησε ο Αλέξανδρος Παπαγεωργίου ήταν αρκετή όχι μόνο για να προηγηθεί βαθμολογικά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα BMU αλλά και για να αυξήσει τόσο τη βαθμολογική του διαφορά, ώστε να κερδίσει (2 αγώνες πριν την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος) τον Τίτλο του Πρωταθλητή για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα BMU (Βαλκανίων) 2024.

Προσθέτοντας άλλον ένα Πρωτάθλημα στην αγωνιστική του καριέρα ο Αλέξανδρος είναι πλέον οκτώ φορές Πρωταθλητής φέρνοντας πάλι την Ελληνική σημαία στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου της συνολικής χρονιάς!

Η ομάδα του Zen0ne (Αντώνης Μερεμέτης & Δημήτρης Παπανικολάου) δήλωσε:

“Άλλο ένα αγωνιστικό 3ημερο ολοκληρώθηκε με αρκετές δυσκολίες καθώς με την πτώση που είχε ο Άλεξ έπρεπε μετά από την προετοιμασία του Σαββάτου να ξαγρυπνήσουμε έως τις 6 τα ξημερώματα ώστε να έχει ο Άλεξ έτοιμη και σωστά ρυθμισμένη την μοτοσυκλέτα του για να αγωνιστεί στον αγώνα της Κυριακής. Είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι με την επίδοση του Άλεξ και με το γεγονός ότι η προσπάθεια όλων μας απέδωσε, καθώς κατέκτησε τον Τίτλο του Πρωταθλητή.”

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΊΟΥ -Οδηγός Zen0ne Racing

“Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία αυτό το 3ήμερο στην πίστα της Σλοβακίας. Ξεκίνησα προσπαθώντας να αναγνωρίσω την πίστα, να βελτιώσω τις γραμμές και το χρόνο μου ώστε να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένος για τους δύο αγώνες. Ο Aγώνας του Σαββάτου ήταν μια έκπληξη καθώς λίγο πριν τον τερματισμό έπεσε πάνω μου ένας αγωνιζόμενος με αποτέλεσμα να μην τερματίσω και να καταλήξω στην κλινική. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αντώνη Μερεμέτη και τον Δημήτρη Παπανικολάου όπου αποτελούν την ομάδα μου «Zen0ne» οι οποίοι έκαναν το θαύμα τους και πρόλαβαν να έχουν έτοιμη την μοτοσυκλέτα μου για τον αγώνα της Κυριακής. Παρά τους αφόρητους πόνους στον αγώνα της Κυριακής, από τη στιγμή που ανέβηκα στην μοτοσυκλέτα μου κλείδωσα στο στόχο μου και μόνο, το να κερδίσω τον Αγώνα και κατά συνέπεια τον Τίτλο του Πρωταθλητή. Κι έτσι έγινε! Τερμάτισα στη 2η θέση και πρόσθεσα άλλον έναν Τίτλο Πρωταθλήματος. Πρωταθλητής Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος BMU 2024, 8ος Τίτλος Πρωταθλητή για την αγωνιστική μου καριέρα”.

Την προσπάθεια υποστηρίζουν:
@А.М.ПАПАГΕΩΡΓΙΟΥ MOTO @Peristeras Nikos Tyres @ZenOneRacing @Dimitris DimSt @Papanikolaou @Αντώνης Μερεμέτης
@Panos Petropoulos @Tzortzopoulos Moto
Fashion & Accessories @Dunlop @Yamaha Racing @Pandora alarms @Ermax @Georgopoulos Racing @ARP racing academy
@Dimosthenis Mavropoulos @Christos Fragkos @Dimi Diats @Nikos Mouratis @Γιάννης Ψύλλας @Nikos Plakalis @Ms.Speedie
@Maria Sertsou @ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ QUANTUM @axcell Energy Solution @REKTIFIE TZIOLAS

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Πολιτική

Στη διαγραφή του Μάριου Σαλμά από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών....

Αθλητικά

Η «Δίκη  ΣΚΑΪ» αποκάλυψε ότι ο 9ος Τακτικός Ανακριτής Αθηνών Παναγιώτης Τζιούβας διερευνά το κακουργηματικό αδίκημα της ηθικής αυτουργίας στη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου...

Αυτοκίνητο

Το πρόβλημα που δημιουργείται με τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα που προξενούν τροχαία ατυχήματα είναι ότι δεν αποζημιώνονται αυτοί που είναι νόμιμα ασφαλισμένοι και δεν είναι...

Αθλητικά

Πέντε 24ωρα μετά τα δύο γκολ που πέτυχε εις βάρος της Χετάφε (2-1), ο Τζιοβάνι Λο Σέλσο, σκόραρε ξανά το βράδυ της Δευτέρας στο...