Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Ουντινέζε – Ρόμα: Σωριάστηκε στο έδαφος ο Εντικά (vid)

Ουντινέζε – Ρόμα: Σωριάστηκε στο έδαφος ο Εντικά (vid)


Ο 24χρονος στόπερ της Ρόμα, Εβάν Εντικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο αγώνας με την Ουντινέζε διακόπηκε.

Σοκαριστικές σκηνές στην Ιταλία.

Λίγο πριν συμπληρωθεί το 80ό λεπτό στο ματς ΟυντινέζεΡόμα για την 32η αγωνιστική της Serie A, ο αμυντικός της Ρόμα Έβαν Εντικά κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής από την Ακτή Ελεφαντοστού χωρίς να έχει δεχθεί κάποιο χτύπημα έπεσε στο χορτάρι, νιώθωντας πόνους στο στήθος. Αμέσως ο διαιτητής έδωσε εντολή να μπουν οι γιατροί.

Του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες, ο Εντικά έδειξε να ανακτά τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με με φορείο στα αποδυτήρια.

Ο τεχνικός της Ρόμα Ντανιέλε ντε Ρόσι, μάλιστα, έφυγε από τον πάγκο για να ελέγξει την κατάσταση της υγείας του παίκτη του. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Ιβοριανός έχει τις αισθήσεις του και μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να διατρέχει κάποιον κίνδυνο.

Αν και όλα έδειχναν ότι ο αγώνας θα συνεχιζόταν, τελικά οι παίκτες και των δύο ομάδων σε συνεννόηση με τον διαιτητή, αποφάσισαν να διακόψουν το παιχνίδι στο 80ό λεπτό, όταν και ο Εντικά κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Στα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρθηκε επίσης: «Βγαίνοντας από τα αποδυτήρια, ο Ντε Ρόσι είχε συνομιλία με τους Τσιόφι και Μπαλζαρέτι, καθώς και με τον αρχηγό Πελεγκρίνι, με τον διαιτητή του αγώνα Παϊρέτο, ο οποίος έδειξε πρόθυμος να περιμένει την επανέναρξη του αγώνα.  

Έπειτα από συζήτηση, πάρθηκε η απόφαση να διακοπεί ο αγώνας. “Τα αγόρια δεν αντέχουν, θέλουν να μείνουν μαζί του”, είπε ο Ντε Ρόσι. Όταν ανακοινώθηκε η διακοπή ακούστηκαν χειροκροτήματα απ’ όλο το γήπεδο, ενώ ο παίκτης μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Santa Maria della Misericordia στο Ούντινε. όλη η αποστολή της Ρόμα θα μεταβεί στο νοσοκομείο για τον δει πριν γυρίσει στη βάση της.

Δείτε βίντεο τη στιγμή που κατέρρευσε ο Εντικά

Δείτε βίντεο από τη συνεννόηση των ομάδων με τον διαιτητή και τους παίκτες της Ρόμα για να διακοπεί ο αγώνας

Το ματς όταν διακόπηκε ήταν στο 1-1. Ο Περέιρα στο 23′ άνοιξε το σκορ και στο 64′ ο Λουκάκου σημείωσε το 1-1.



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Πολιτική

Ο Χάρης Δούκας τόνισε ότι μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα παντρευτεί τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου. Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στο Star,...

Κόσμος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε η πρόεδρος του Περού, Ντίνα Μπολουάρτε, τρεις περιφέρειες της χώρας που επλήγησαν από τις δασικές πυρκαγιές των τελευταίων μηνών,...

Μusic

https://www.getgreekmusic.gr – Μπες και μάθε τα πάντα για την ελληνική μουσική. ▷ Που γυρίζεις – Imam Baildi ft.Μαίρη Λίντα … source

Κόσμος

Άνδρας σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια επιχείρησης των δυνάμεων επιβολής της τάξης στη Σεν Λουί, στη Νέα Καληδονία, τη νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη, αυξάνοντας...