Connect with us

Hi, what are you looking for?

Πολιτική

Νοτοπούλου: Δειλός ο Κασσελάκης – Είχε σχέδιο διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ

Νοτοπούλου: Δειλός ο Κασσελάκης – Είχε σχέδιο διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ


Διαρκή «πυρά» προς τον Στέφανο Κασσελάκη από την Κατερίνα Νοτοπούλου. 

Κληθείσα να σχολιάσει όσα είπε το πρωί της Δευτέρας η Όλγα Γεροβασίλη στον ΑΝΤ1, η Κατερίνα Νοτοπούλου είπε πως «πρέπει να σταματήσει εδώ η συζήτηση ονομάτων, γιατί μόνο καλό δεν κάνει. Η κ. Γεροβασίλη και όλοι αποδεικνύουμε ότι είμαστε εδώ για την μεγάλη υπόθεση. Εκπορρεύεται από την πρώην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ όλο αυτό με την ονοματολογία για το ποιοι θα είναι υποψήφιοι».



Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4dg0ra6tceh)

Στο ερώτημα εάν εκείνη προτίθεται να δηλώσει υποψηφιότητα, καθώς το όνομα της έχει ακουστεί σε διάφορα σενάρια, η Κατερίνα Νοτοπούλου απάντησε «δεν έχω τέτοιες αγωνίες, η μόνη μου αγωνία είναι να διασωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και να δώσει απαντήσεις στις αγωνίες της κοινωνίας. Προέχει να μην επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος. Εγώ οραματίζομαι έναν ΣΥΡΙΖΑ μεγάλο».

Βάλλοντας διαρκώς κατά του Στέφανου Κασσελάκη, η Κατερίνα Νοτοπούλου είπε «ο κ. Κασσελάκης λέει ότι η ενότητα του προοδευτικού χώρου είναι το σχέδιο της διαπλοκής. Πρέπει να δείξει σεβασμό στο κόμμα που τον τίμησε με την θέση του τέως Προέδρου και το οποίο απαξίωσε με χαρακτηρισμούς που δεν ταιριάζουν, πόσο μάλλον στην Αριστερά».

«Ο εκφυλισμός και η προσπάθεια απαξίωσης φέρει την υπογραφή του κ. Κασσελάκη. Είχε σχέδιο διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο κατάφερε σε έναν βαθμό», είπε η κ. Νοτοπούλου, αναφέροντας ακόμη ότι «η προηγούμενη ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έθαβε διαρκώς την σοβαρή αντιπολίτευση που κάναμε μέσα και έξω από την Βουλή».

Αφού είπε ότι κατά την γνώμη της «καλό θα ειναι να υπάρξει μόνο μία υποψηφιότητα» απέναντι σε αυτή του Στέφανου Κασσελάκη», σε ότι αφορά την στάση της, εάν εκλεγεί ξανά ο Στέφανος Κασσελάκης, απάντησε «αρχικώς θα πρέπει να ξέρουμε ποιοι είναι οι διεκδικητές της Προεδρίας. Γι’ αυτό βάλαμε πχ. το κριτήριο για το πόθεν έσχες… Δεν θα κρυφτώ. Ο κ. Κασσελάκης έχει ένα αντιπαραθετικό στην Αριστερά σχέδιο. Αν αλλάξει και δείξει μια άλλη πολιτική, εδώ είμαστε. Η επιτυχία στην πρόταση κορυφής σημαίνει ότι η δυσαρέσκεια είναι μεγάλη στην βάση του κόμματος».

«Χρειάζεται να γίνει πολιτική συζήτηση, να ακουστεί η αντιπολίτευση που κάνουμε στην ΝΔ. Τολμάει να πει κάτι πχ. ο Ζαχαριάδης και ακολουθεί ολόκληρος στρατός από τρολ» επεσήμανε, ενώ ερωτηθείσα για την καταγγελία της περί bullying που υπέστη από τον Στέφανο Κασσελάκη απάντησε «ούτε τα τρολ φοβάμαι ούτε τους δεξιούς υποστηρικτές του κ. Κασσελάκη. Νομίζω έχει κλείσει ο κύκλος αυτής της συζήτησης».

Απευθυνόμενη στον Γιώργο Παπαδάκη, σχετικά με το περιστατικό το οποίο καταγγέλλει, του είπε «δεν πιστεύω εσείς κ. Παπαδάκη να δεχόσασταν κάποιος από το control να σας υπαγορεύει την ώρα της εκπομπής για να πείτε διαφορετικά πράγματα από αυτά που υπαγορεύει η συνείδηση σας. Είναι σημαντικό, σε προσπάθειες πολιτικού bullying, το πολιτικό προσωπικό να στέκεται σύσσωμο απέναντι».

Ρωτήθηκε για τις αιχμές από την πλευρά του τέως Πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι κρύβεται και δεν πάει στον Εισαγγελέα, όπως μέσω πηγών του Στέφανου Κασσελάκη της “υποδείχθηκε” σε συνέχεια της καταγγελίας σε βάρος του. Η Κατερίνα Νοτοπούλου απάντησε «Το ανάποδο, ο κ. Κασσελάκης εξακολουθεί να κρύβεται. Τον κάλεσα πολλές φορές και δημόσια και σε κομματικά όργανα και σε απευθείας επικοινωνίες να σταματήσει να κρύβεται και να πει την αλήθεια. Διέρρευσε μέσα από πηγές “να πάει η κ. Νοτοπούλου στον Εισαγγελέα”. Αυτό αποδεικνύει ότι υπάρχει προσπάθεια να ποινικοποιηθεί η πολιτική ζωή και στο τέλος της ημέρας κάποιοι καταλήγουν να είναι δειλοί».

«Αυτήν την ανάγκη κάποιοι την νιώθουμε καιρό. Αλλά, σαν ανεξάντλητο πολιτικό κεφάλαιο, ο Αλέξης Τσίπρας επιλέγει ο ίδιος τον χρόνο και τον τρόπο που θα απευθυνθεί στον κόσμο», είπε κλείνοντας την συνέντευξη της, όταν της είπαν αν θα έπρεπε να υπάρξει παρέμβαση για τα τεκταινόμενα από τον Αλέξη Τσίπρα.

Ειδήσεις σήμερα:

Ζωγράφου: Θύμα απατεώνων 13χρονος – Άγνωστη παρίστανε τη μητέρα του στο τηλέφωνο και απέσπασε €2.500, κοσμήματα και ρολόγια

Σεισμός στο Άγιο Όρος – Παπαζάχος: Δεν αποκλείεται να «σπάσει» το ρήγμα με δόνηση 6 Ρίχτερ

Premier League: Ντέρμπι και στις εξέδρες – Οι WAGs δίνουν άλλο χρώμα στο Σίτι-Άρσεναλ – Δείτε φωτογραφίες



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αυτοκίνητο

Του Π. Χαλάτση Αύριο Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, στις 15.00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) ξεκινάει ο 18ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της F1, στη Σιγκαπούρη....

Αθλητικά

O Άκης Μάντζιος κατάφερε να εξουδετερώσει τα ατού του Ολυμπιακού και οδήγησε τον Άρη σε μία σπουδαία νίκη με 2-1 σκορ επί των Πειραιωτών...

Αθλητικά

Ο Ματίας Αλμέιδα σε δηλώσεις στην Cosmote TV εν όψει του αγώνα της ΑΕΚ με την Athens Kallithea αναφέρθηκε στην απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ...

Αυτοκίνητο

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Οι καναδικές αρχές αναζητούν μια τολμηρή και απίθανη κλέφτρα αυτοκινήτων η οποία εμφανιζόταν ως πιθανός αγοραστής πολυτελών Ι.Χ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση...