Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

«Νομίζω ότι αιωρούμαι, δεν ξέρω αν πατάω στο έδαφος»: Όταν η Μαρινέλλα συζητούσε με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο

«Νομίζω ότι αιωρούμαι, δεν ξέρω αν πατάω στο έδαφος»: Όταν η Μαρινέλλα συζητούσε με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο


Ήταν λίγο μετά τις 9 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, όταν η Μαρινέλλα κατέρρευσε πάνω στη σκηνή του Ηρωδείου, παγώνοντας την Ελλάδα. Από τη εκείνη τη στιγμή και μετά τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει πάνω στην σπουδαία ερμηνεύτρια και την κατάσταση της υγείας της.

Τόσο οι συνάδελφοί της, όσο και απλοί άνθρωποι, έχουν σπεύσει να εκφράσουν τις ευχές τους και την αγάπη τους στη Μαρινέλλα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δηλώσεις τους στις τηλεοπτικές κάμερες.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός βρέθηκε στην εκπομπή του MEGA  «Buongiorno» με τη Φαίη Σκορδά και έδωσα στο φως της δημοσιότητας μερικές ηχογραφημένες συνομιλίες του με τη Μαρινέλλα.

«Πριν βγω στη σκηνή δεν ξέρω τι μεσολαβεί μεταξύ της κουίντας και της σκηνής, νομίζω ότι αιωρούμαι, δεν ξέρω αν πατάω στο έδαφος. Δεν νιώθω, δεν ξέρω τι γίνεται, εάν τα λέω καλά, εάν παίρνω μαζί μου τον κόσμο ή τον απομακρύνω» ακούγετυαι να λέει η φωνή της σπουδαίας ερμηνεύτριας στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο. «Πριν βγω στην σκηνή δεν θέλω να με αγγίξει άνθρωπος. Δεν θέλω να χαριεντίζομαι πριν βγω, ούτε να μιλήσω σε κάποιον. Θέλω να πιω ένα ποτήρι νερό. Έχω νερό και πάνω στην σκηνή μαζί μου».

Σε κάποιο άλλο σημείο των συζητήσεων, ακούγεται να λέει: «Κάτω από εκεί είναι η Μαρινέλλα. Βγαίνω με την φόρμα έξω, πάω σούπερ μάρκετ, για ψώνια έτσι ως Μαρινέλλα χωρίς επώνυμο. Αν με δεις πώς κυκλοφορώ στην Κηφισιά. Τι είμαι να βγω με την τουαλέτα;». Ενώ μιλάει και τον μεγάλο ρόλο που παίζει η συνέπεια στη ζωή της. «Είμαι πάντα στην ώρα μου. Έμαθα δύο πράγματα σημαντικά στη ζωή μου: το ‘ευχαριστώ’ και τη ‘συγγνώμη’».

Τα νεότερα της υγείας της Μαρινέλλας

Τέσσερα 24ωρα έκλεισε η Μαρινέλλα στο νοσοκομείο μετά το ισχυρό εγκεφαλικό που υπέστη το βράδυ της Τετάρτης στη σκηνή του Ηρωδείου κατά την διάρκεια της συναυλίας της. Σύμφωνα με τα τελευταία ιατρικά νέα, η κατάσταση της υγείας της είναι σταθερή αλλά παραμένει κρίσιμη. Παράλληλα υπάρχει αισιοδοξία καθώς ο οργανισμός της ανταποκρίνεται στη φαρμακευτική αγωγή, έχει επαφή με το περιβάλλον και επιπλέον δεν χρειάζεται πλέον διασωλήνωση.



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αθλητικά

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το απόγευμα του Σαββάτου (28/9) την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού (29/9, 21:30) μεγάλου αγώνα με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena»...

Αθλητικά

Η Λειψία στο καλύτερο έως τώρα παιχνίδι της διέλυσε την άμυνα της Άουγκσμπουργκ και πήρε εύκολα τη νίκη με 4-0, στο πλαίσιο της 5ης...

Αυτοκίνητο

22 Αγώνες, 18 χώρες, πέντε ηπείροι: πότε και που θα αγωνιστούν οι αναβάτες του MotoGP™ την επόμενη σεζόν. Το προσωρινό ημερολόγιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος...

Ελλάδα

Οι μαθητές διαπληκτίζονται μεταξύ τους και ξαφνικά ακούγεται ότι ένα παιδί τραυματίζεται με μαχαίρι. Στο στιγμιότυπο αυτό συμπυκνώνεται το θρίλερ σε ΕΠΑΛ του Λαυρίου,...