Γεμάτη ζυμώματα είναι η ελληνική παράδοση. Ψωμιά, κουλούρες, πιτίτσες, τσουρέκια… Και βέβαια κουλουράκια, που τα φτιάχνουμε κάθε εποχή, αλλά ιδίως τώρα το Πάσχα κάνουν πολλά σπίτια να μοσχοβολάνε. Φέτος λοιπόν λέμε να κάνουμε δυο παρτίδες. Αρχικά κουλουράκια νηστίσιμα, γιατί όσο να ‘ναι, τις μέρες που στερούμαστε κάποιες ομάδες τροφίμων μια μικρή λιχουδιά χρειάζεται, και μετά αρτύσιμα. Ξεκινάμε λοιπόν από τα πρώτα, με μια σειρά από συνταγές χωρίς βούτυρο, με ελαιόλαδο ή έναν συνδυασμό ελαιόλαδου και ηλιέλαιου και χωρίς γάλα ή αυγά, οι οποίες δένουν την παράδοση και τις σύγχρονες διατροφικές επιταγές και συνήθειες.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!