Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Νεκρή ηθοποιός της σειράς General Hospital – Βρέθηκε σε χωράφι

Νεκρή ηθοποιός της σειράς General Hospital – Βρέθηκε σε χωράφι


«Η τοξικολογική εξέταση θα διαρκέσει αρκετές εβδομάδες»

Νεκρή ηθοποιός της σειράς General Hospital – Βρέθηκε σε χωράφι

Η ηθοποιός του General Hospital, Ρόμπιν Μπερνάρντ, βρέθηκε νεκρή στην Καλιφόρνια την Τρίτη 12 Μαρτίου, σε ηλικία 64 ετών.

Ο σερίφης της κομητείας Ρίβερσαϊντ επιβεβαίωσε με δελτίο Τύπου ότι το πτώμα της Μπερνάρντ είχε εντοπιστεί σε ένα “ανοιχτό χωράφι πίσω από μια επιχείρηση” στο Σαν Τζακίντο. Ο θάνατός της ερευνάται από το τοπικό γραφείο του σερίφη.

Το TMZ ανέφερε ότι η νεκροψία της είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη, σημειώνοντας ότι “η τοξικολογική εξέταση θα διαρκέσει αρκετές εβδομάδες”. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Η Μπερνάρντ ήταν περισσότερο γνωστή για τον ρόλο της Τέρι Μπροκ στη σειρά General Hospital από το 1984 έως το 1990. Η ηθοποιός εμφανίστηκε σε 145 επεισόδια και υποδυόταν μία επίδοξη τραγουδίστρια, η οποία αργότερα αποκαλύφθηκε ότι είχε πρόβλημα με το αλκοόλ. Το τελευταίο επεισόδιο στο οποίο εμφανίστηκε την έδειχνε να φεύγει από τη φανταστική πόλη Port Charles – όπου διαδραματίζεται το General Hospital – αφού υπέγραψε συμβόλαιο ηχογράφησης.

Εκτός από το General Hospital, η ηθοποιός ήταν γνωστή για τον ρόλο της στη γαλλική ταινία Diva του 1981. Είχε εμφανιστεί επίσης σε τηλεοπτικές σειρές όπως το Simon & Simon, το Whiz Kids και το The Facts of Life.

Ο τελευταίος ρόλος της Μπερνάρντ ήταν στην ταινία Voices From the High School του 2002. Η ηθοποιός κρατούσε την προσωπική της ζωή ήταν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Πολιτική

Ο Χάρης Δούκας τόνισε ότι μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα παντρευτεί τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου. Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στο Star,...

Οικονομία

Το σήμα της εκκίνησης για ένα νέο μεγάλο κύκλο επενδύσεων του Ομίλου στους τομείς των παραχωρήσεων και των ΣΔΙΤ εντός κι εκτός Ελλάδας, έδωσε...

Αυτοκίνητο

του Νεκτάριου Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Ο Alessandro Di Mario με την Aprilia RS 660, είναι ο Πρωταθλητής του Twins Cup MotoAmerica για το...

Μαγαζίνο

Το μάρμαρο, είναι ένα πολύ δημοφιλές οικοδομικό υλικό εδώ και χιλιάδες χρόνια, το οποίο εκτιμάται για την ομορφιά, το στυλ και την κομψότητά του...