Connect with us

Hi, what are you looking for?

Κόσμος

Νεαρή έχει για κατοικίδιο ένα περιστέρι by Nick G…..S


Ένα κατοικίδιο που είναι καλή παρέα, δεν σου σπάει τα γυαλικά, δεν γρατζουνά το χαλί και δεν γαβγίζει αξημέρωτα. Η απάντηση στον γρίφο είναι το περιστέρι μίας εκκεντρικής ιδιοκτήτη από τη Νέα Υόρκη, η οποία έχει εκπαιδεύσει το πτηνό της να χρησιμοποιεί την τουαλέτα, ενώ είναι τόσο υπάκουο που τη συνοδεύει σε εξόδους και πάρτι. 

Και έχει επίσης το ατού να είναι πιο «κινητό» από ένα τσιουάουα, όπως γράφει η NY Post. «Αν θέλω να βγω έξω για ποτά ή δείπνο με φίλους, απλώς τη βάζω στην τσάντα μου και μένει εκεί», είπε η 26χρονη Jardine που εργάζεται στον τμήμα marketing μίας εταιρείας στο Μπρούκλιν. 

«Είναι σούπερ κοινωνική και πολύ χαλαρή, επομένως δεν μας έχουν διώξει ποτέ από κανένα μπαρ ή εστιατόριο», λέει για το περιστέρι της, την Pidge.

Η νεαρή έχει εκατομμύρια θαυμαστές στο TikTok, όπου μοιράζεται την καθημερινή της ζωή με την Pidge, την οποία αποκαλεί και «περιστέρι τσάντας», αφού για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας φωλιάζει εκεί.

Πώς περνούν τη μέρα τους

Το απίθανο δίδυμο συνήθως περνά τα βράδια του έξω στην πόλη, παραγγέλνοντας μαρτίνι, τριγυρνώντας με ταξί και δίνοντας το παρόν σε κοινωνικά σουαρέ. «Εδώ και καιρό αναρτώ content για τα περιστέρια μέχρι να βελτιωθεί η κακή τους φήμη», έγραψε η Jardine στη λεζάντα ενός δημοφιλούς κλιπ.

«Τη βρήκα φοβισμένη και μόνη δίπλα σε έναν σωρό σκουπίδια κοντά στο διαμέρισμά μου, ακόμα νεοσσό», είπε. «Ήταν απλώς ένα μωρό, δεν μπορούσε να πετάξει και δεν έπρεπε να έχει φύγει από τη φωλιά».

Η Jardine επικοινώνησε με το Wild Bird Fund, μία φιλοζωική οργάνωση στο Upper West Side, στη συνέχεια περιμάζεψε το άτυχο πουλί και το πήγε στο ίδρυμα για θεραπεία, πριν αποφασίσει τελικά να γίνει η θετή μητέρα του.

«Δεν είχα ποτέ περιστέρι ως κατοικίδιο και δεν με λες και bird person. Αλλά ήξερα ότι τα περιστέρια μπορούν να εξημερωθούν. Όταν είδα πόσο χαριτωμένη και φιλική ήταν, ήξερα ότι θα γινόταν φίλη μου», είπε.

Ως «κηδεμόνας» της Pidge, την έχει μάθει να κάθεται ήσυχη για το καθιερωμένο μπάνιο της, να βρίσκει το μπολ με την τροφή της, αλλά και να χρησιμοποιεί την τουαλέτα. Μάλιστα το περιστέρι έχει συνηθίσει τόσο στις «ανέσεις», που πλέον δεν μπορεί να πάει τουαλέτα εκτός αν έχει μία λεκάνη εύκαιρη.

Πραγματικό περιστέρι των σαλονιών, θα έλεγε κανείς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Οικονομία

Ο λόγος που η Δύση δεν μπορεί να «τελειώσει» την οικονομία της Ρωσίας – Newsbeast play Τα προβλήματα και τα εμπόδια που μπορεί να...

Μαγαζίνο

Στις 23 Μαΐου του 2024 η Αφροδίτη θα συναντηθεί σε όψη συνόδου με τον Δία στις 29° 20’ του Ταύρου. Αυτή η σύνοδος θα...

Οικονομία

ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΖΟΓΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ– ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2024 ΕΦΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ!- «Τζόγος» με τα κεφάλαια που προορίζονται για επικουρικές...

Αθλητικά

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΛΗΣ 21.05.2024 | 00:08 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2022 EUROKINISSI SPORTS Εξηγήσεις ζήτησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός από την ΕΠΟ, αναφορικά με τη διαχείριση των...