Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Νέα στοιχεία για τον βιασμό της 14χρονης στη Λέσβο

Νέα στοιχεία για τον βιασμό της 14χρονης στη Λέσβο


Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας στην υπόθεση της 14χρονης από την Λέσβο που κατήγγειλε τον βιασμό της από δύο νεαρούς, ηλικίας 21 και 22 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο νεαροί αρνούνται μέσω του δικηγόρου τους ότι έχουν διαπράξει την κατηγορία που τους αποδίδεται και αναφέρουν ότι δεν είναι αυτοί που εμφανίζονται στο βίντεο που έχει διαρρεύσει. Ζήτησαν μάλιστα να γίνει έλεγχος στα κινητά τους τηλέφωνα και υποστηρίζουν ότι η κοπέλα τους κατηγόρησε γιατί θεώρησε ότι αυτοί το διέρρευσαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο το βίντεο δεν έχει παραδοθεί ακόμα στον εισαγγελέα της Λέσβου από τη Διεύθυνση Οικονομικού Εγκλήματος της ΕΛΑΣ, με αποτέλεσμα πολλά ερωτήματα  να μένουν αναπάντητα.

Στο μεταξύ το κορίτσι έχει καταγγείλει και έναν ακόμη 22χρονο καθώς και έναν 60χρονο, τους οποίους κατηγορεί για ασελγείς προτάσεις.

Η νέα καταγγελία βάζει και άλλους υπόπτους στο κάδρο για την κακοποίηση του κοριτσιού, με τις εισαγγελικές αρχές του νησιού να έχουν ξεκινήσει ήδη έρευνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, συμπεριλαμβανομένου το ενδεχόμενο ύπαρξης ατόμου που εξωθούσε το κορίτσι στην πορνεία.

Οι δύο πρώτοι νεαροί έχουν ζητήσει από την Πέμπτη, μέσω των δικηγόρων τους, να ανοιχθούν τα κινητά τους τηλέφωνα και να κληθούν συγκεκριμένοι μάρτυρες, καθώς αρνούνται τόσο την κατηγορία του βιασμού, όσο και την καταγγελία ότι διακίνησαν βίντεο στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με την καταγγελία του κοριτσιού, ο βιασμός της από τους δύο νεαρούς συνέβη τέλη Αυγούστου, χωρίς να μπορεί να προσδιορίσει ακριβώς την ημέρα. Επιβιβάστηκε, όπως κατέθεσε, σε αυτοκίνητο με τους δύο νεαρούς προκειμένου να πάνε βόλτα και τη βίασαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κορίτσι δεν κατήγγειλε αμέσως τον βιασμό της και στις 8 Οκτωβρίου έμαθε για ένα βίντεο που διακινείται στο διαδίκτυο. Το είπε στους γονείς της, ενώ αποκαλύφθηκε ότι έκανε και απόπειρα αυτοκτονίας και χρειάστηκε μάλιστα να νοσηλευθεί για μία ημέρα.

«Όλα αυτά με έκαναν να αισθανθώ χάλια, ντρεπόμουν» ανέφερε το κορίτσι στις Αρχές για τα χάπια που πήρε μόλις έμαθε για το βίντεο.

Στην καταγγελία της περιγράφει λεπτό προς λεπτό τα όσα έγιναν κατά τον βιασμό που καταγγέλλει από τους δύο νεαρούς, ενώ επισημαίνει ότι μετά την κακοποίησή της βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση.

Η έρευνα της υπόθεσης είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Συνταγές

Συστατικά150 γρ. φιλέτο σολομού (χωρίς πέτσα)1 κουταλιά ελαιόλαδο2 κουταλάκια μαύρη ζάχαρη70 γρ. κιχώριο (ή αλλιώς αντίδι ή αντίβ), κομμένο στη μέση10 γρ. μαϊντανό1/4 λεμόνι,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Οι Triumph είναι γρήγορες τρικύλινδρες μοτοσυκλέτες οι περισσότερες και έχουν μια από τις καλύτερες πλατφόρμες για τις μοτοσυκλέτες περιπέτειας εκτός δρόμου. Ωστόσο, η μάρκα...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Το «The Sound of Noise», μια πρωτοποριακή λίστα αναπαραγωγής πρωτότυπων ήχων, γιορτάζει τη δημιουργία του Aygo X JBL, μιας νέας ειδικής...

ΕΛΛΑΔΑ

Μέρη, συναυλιακοί χώροι και στάδια που διαμόρφωσαν την ιστορία της μουσικής, αποτελούν το μεγάλο όνειρο κάθε μουσικόφιλου ταξιδιώτη που αναζητά ξεχωριστές συγκινήσεις και...