Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τεχνολογία

Μυρτώ Αλικάκη: Οι φώτο της με μαγιό είναι το κάτι άλλο – Την αποθέωσαν στο instagram

Μυρτώ Αλικάκη: Οι φώτο της με μαγιό είναι το κάτι άλλο – Την αποθέωσαν στο instagram


Η Μυρτώ Αλικάκη δημοσίευσε φωτογραφίες της με μαγιό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και οι followers την αποθέωσαν!

Δύο μοναδικές φωτογραφίες χωρίς ρετούς πόσταρε η ηθοποιός και πάθαμε πλάκα με τη φυσική ομορφιά της.
Η ίδια σχολίασε: «Ενας δύσκολος χειμώνας πέρασε … παίρνω δύναμη από εικόνες διακοπών .. φέτος διακοπές λίγες αλλά θα ταξιδέψουμε όλη την Ελλάδα #moliere #theatre κλικ».
Η ηθοποιός δεν πρόλαβε να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες με ολόσωμο μαγιό και αμέσως τα σχόλια άρχισαν να πέφτουν βροχή του στυλ: «Mamma mia», «Παναγιά μου sexyness!!!», « Miss Greece ❤️❤️❤️❤️ 2024», «Θεά».

Και μπορεί να είναι 52 χρονών όμως διαθέτει αψεγάδιαστο κορμί
Η Μυρτώ Αλικάκη είναι λάτρης της υγιεινής διατροφής και συχνά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται τις υπέροχες και ολιγοθερμιδικές συνταγές της.

Όταν ωστόσο ξεφεύγει ακολουθεί πρόγραμμα αποτοξίνωσης. Συγκεκριμένα, επιλέγει φρούτα, φρέσκα και αποξηραμένα, χουρμάδες, cranberries, σταφίδες και goji berries.
Όλα τα γεύματά της τα συνοδεύει είτε με μπρόκολο, είτε με κουνουπίδι, είτε με λάχανο, ενώ καταναλώνει άγριο ρύζι, βρώμη, κινόα και φαγόπυρο, τα οποία της χαρίζουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, βοηθώντας παράλληλα στην απώλεια βάρους.

«Λύγισε» η Μυρτώ Αλικάκη: «Ήμουν 26 χρονών όταν έφυγε από τη ζωή. Μου λείπει πολύ…»

Μυρτώ Αλικάκη: «Δεν καταλαβαίνω την τρομακτική αγωνία για το τι κάνει ο καθένας στα προσωπικά του»

Μυρτώ Αλικάκη: Ενοχλημένη στον αέρα με τις ερωτήσεις της Μπακοδήμου για τον νέο της σύντροφο

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Συνταγές

Αυτή την Κυριακή στο CANTINA magazine που κυκλοφορεί με το ΘΕΜΑ: 2 καλοκαιρινές εκδόσεις, 360 σελίδες, 400 φωτογραφίες.Με δύο πολύτιμες εκδόσεις κυκλοφορεί το Cantina...

Μusic

Label & copyright: Tea Tairovic & T Music, ℗ & © 2024. All rights reserved. Ulaznice za koncert “Neka gori Balkan” Štark Arena …...

Μαγαζίνο

Με μια δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας. Στους κήπους...

Συνταγές

Μουσική : Ελένη Μπελιμπασάκη Στίχοι : Γιάννης Ξηρομερίτης Ερμηνεία : Σπύρος Ταλαδιανός Studio : Earth sound studio Video … source