Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Μπουρούκ: «Στόχος μας το Europa League, ξέρουμε τον ΠΑΟΚ, θέλουμε τη νίκη»

Μπουρούκ: «Στόχος μας το Europa League, ξέρουμε τον ΠΑΟΚ, θέλουμε τη νίκη»


«Το Europa League είναι στόχος για εμάς. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να είμαστε στο Champions League, αλλά δεν έγινε. Όμως είμαστε στο Europa League τώρα και έχουμε προσαρμοστεί σε αυτό. Ο νέος μας στόχος είναι να πετύχουμε σε αυτή τη νέα μορφή. Πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε και θα προχωρήσουμε προς τα όνειρά μας. Για το λόγο αυτό είναι πολύ σημαντικό το πρώτο ματς».

Λόγια του προπονητή της Γαλατασαράι, Οκάν Μπουρούκ, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (25/9) αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Κωνσταντινούπολη, στην πρεμιέρα της League phase Europa League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η απόδοση των τριών τελευταίων αγώνων είναι υπέρ μας. Αυτό μας δίνει ώθηση ηθικού. Αν και έχουμε παίξει ξανά και ξανά, ξεπερνάμε αυτή την κούραση με υψηλό ηθικό. Αυτός ο αγώνας θα είναι ο τέταρτος σερί αγώνας μας. Έχουμε και αγώνα την Κυριακή. Αν και αυτά τα συνεχόμενα ματς κουράζουν σωματικά την ομάδα μας, είμαστε πολύ καλοί ψυχικά.

Στόχος μας είναι η νίκη. Και για τη Γαλατασαράι και για το τουρκικό ποδόσφαιρο. Αντίπαλός μας είναι η περσινή πρωταθλήτρια Ελλάδας. Μας περιμένει μια δύσκολη αναμέτρηση. Γνωρίζουμε τον ΠΑΟΚ γιατί παρακολουθούμε πολύ στενά το ελληνικό πρωτάθλημα πέρσι. Παίζουν παρόμοιο παιχνίδι, αν και με αλλαγές. Έχουν καλό προπονητή. Ξέρουμε ότι οι οπαδοί μας θα είναι μαζί μας όπως πάντα. Ξέρουμε ότι μαζί τους θα είμαστε πιο δυνατοί. Θέλουμε να κερδίσουμε με ένα δυνατό και ενθουσιώδες παιχνίδι», συμπλήρωσε.

«Το να είσαι ένα από τα φαβορί στο Europa League είναι σημαντικό και πολύτιμο. Κάτι που αυξάνει την αυτοπεποίθηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάθε ομάδα θα ετοιμάσει εκπλήξεις η μία για την άλλη. Ξεκινώντας από μια νίκη θα καθορίσει τη θέση μας στην κατάταξη των 36 ομάδων Για να βρεθείς στην πρώτη 8άδα, θα πρέπει να κερδίσεις περισσότερους αγώνες. Στο Europa League θα αγωνιστούμε για να ξεπεράσουμε ο ένας τον άλλον σε αυτόν τον αγώνα των 36 ομάδων. «Για να είσαι στις κορυφαίες οκτώ πρέπει να κερδίσεις περισσότερους αγώνες. Επιπλέον, οι ευκαιρίες αγώνα θα είναι επίσης σημαντικές για εμάς. Και οι τρεις ομάδες μας έχουν τη δυνατότητα να πάνε πολύ ψηλά στην Ευρώπη. Θα αγωνιστούμε για να ξεπεράσουμε ο ένας τον άλλον σε αυτόν τον αγώνα 36 ομάδων. Αυτό θα είναι ευεργετικό και για το ποδόσφαιρο της χώρας», πρόσθεσε λέγοντας επίσης ότι «θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στην Φενέρμπαχτσε».

O Οκάν Μπουρούκ συνέχισε: «Οι παίκτες μου και εγώ είμαστε προετοιμασμένοι, η επιθυμία και το κίνητρό μας είναι εδώ. Κάναμε λάθη στην αρχή της σεζόν , αλλά είναι η αρχή της σεζόν, όταν τελείωσε η μεταγραφική περίοδος, επικεντρωθήκαμε μόνο στο γήπεδο Τα τελευταία δύο χρόνια δείξαμε την πραγματική μας δύναμη, σπάσαμε ρεκόρ και κερδίσαμε αγώνες.

Κερδίσαμε το ντέρμπι, κάναμε το 6 στα 6, αλλά δεν πρέπει να δούμε τον εαυτό μας στον γιγάντιο καθρέφτη.

Θετικό είναι να είμαστε έτοιμοι για τον αυριανό αγώνα, αυτό πρέπει να το δείξουμε στην αρχή του αγώνα αύριο. Ο μέσος όρος ηλικίας μας είναι 26. Αυτό είναι πολύ καλό για μια μεγάλη ομάδα όπως η Γαλατασαράι. Είναι πολύ σημαντικό για το μέλλον της Γαλατασαράι. Η αξία των παικτών μας δεν είναι μόνο ότι παίζουν εδώ, αλλά και αν θα πουληθούν στη συνέχεια. Προσαρμόστηκαν πολύ γρήγορα στην ομάδα. Οι παίκτες που δίνουν τα πάντα στην προπόνηση είναι μαζί μας».

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Πολιτική

Στη διαγραφή του Μάριου Σαλμά από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών....

Αυτοκίνητο

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Η Volkswagen κατασκευάζει το Polo στην Παμπλόνα της Ισπανίας από το 1984. Πάνω από 8,4 εκατομμύρια Polo έχουν κατασκευαστεί στο συγκεκριμένο...

Αθλητικά

«Σημειωμένο» σε τρεις αγώνες ήταν το όνομα του Παναθηναϊκού στο τελευταίο «πακέτο» αποφάσεων της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA, μαζί με δεκάδες άλλες υποθέσεις καλοκαιρινών...

Αυτοκίνητο

Το πρόβλημα που δημιουργείται με τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα που προξενούν τροχαία ατυχήματα είναι ότι δεν αποζημιώνονται αυτοί που είναι νόμιμα ασφαλισμένοι και δεν είναι...