Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Μιλά πρώτη φορά για τον αδερφό του που πνίγηκε


Συγκινημένος και βουρκωμένος, ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε για την απώλεια του αδερφού του, Νίκου, ο οποίος είχε εντοπιστεί νεκρός ανοιχτά της Λήμνου.

Συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή “Πρωινό” παραχώρησε ο γνωστός τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά για τον θάνατο του αδερφού του, Νίκου, τον Δεκέμβριο του 2023. 

Ο 50χρονος Νίκος Ρόκκος είχε πάει για ψάρεμα στην ανατολική πλευρά της Λήμνου. Μερικές ώρες αργότερα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του χωριού Παναγιά. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του. Τον Ιούνιο του 2021 ο αγαπημένος καλλιτέχνης είχε χάσει ξαφνικά και τον άλλο αδερφό του, Κώστα, από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία, επίσης, 50 ετών.

Αναφερόμενος στην απώλεια του αδερφού του, ο Στέλιος Ρόκκος είπε με δάκρυα στα μάτια:Η θάλασσα τέλειωσε για μένα. Έχω βάλει σε αγγελία το σκάφος κι έχω πουλήσει όλο τον εξοπλισμό. Έχει τελειώσει κι εγώ μαζί της. Την τελευταία φορά που δοκίμασα να πάω, δεν πέρασα καθόλου καλά. Η Λήμνος ήταν και αυτός… τώρα δεν είναι τίποτα ίδιο. Σκέφτομαι να φύγω“.

Άστο… είναι δύσκολο. Προσπαθώ πολύ, ο πόνος δεν θα σταματήσει ποτέ. Προσπαθώ πολύ γιατί πρέπει. Είναι δύσκολο, είναι δύσκολο… Δεν το πίστεψα όταν μου το είπαν. Ήταν πολύ δύσκολος ο χαμός του Κώστα. Με τον Νίκο ήμασταν κολλητοί. Ήταν και είναι τόσο βαρύς ο πόνος που δεν μπαίνω στη διαδικασία να ζητήσω εξηγήσεις, πονάω πολύ. Έχω κλάψει πολύ. Μου λείπε πολύ η πλάκα που κάναμε” είπε, επίσης.

Και πρόσθεσε συγκινημένος: “Εκείνη την ημέρα, ο αδελφός μου θα αναλάμβανε πρόεδρος στο χωριό και ήθελε να πιάσει χταπόδια για να κεράσει το χωριό, σαν να κάνει εγκαίνια. Όταν μου λένε συλλυπητήρια για τον αδελφό μου, είναι άσχημο γιατί μου τον φέρνουν συνέχεια στο μυαλό. Καταλαβαίνω ότι είναι αγάπη του κόσμου, αλλά νευριάζω εκείνη την ώρα. Θέλω να ηρεμήσω και να προχωρήσω. Τόση αγάπη δεν περίμενα ποτέ στη ζωή μου από τον κόσμο. Τη βάρκα θα την πουλήσω, είναι οριστικό το τέλος, δεν θέλω να ψαρέψω ξανά“.

Η συνέντευξη του Στέλιου Ρόκκου

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Οικονομία

Πάνω από 2 εκατομμύρια είναι τα φυσικά και νομικά πρόσωπα τα οποία απειλούνται με κατασχέσεις και δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών, εισοδημάτων, κινητών και ακίνητων περιουσιακών...

Πολιτική

Διαδέχονται η μια την άλλη οι αποκαλύψεις για την…απόβαση των Αλβανών στο Γαλάτσι λόγω της έλευσης του Έντι Ράμα Νέα ντοκουμέντα για την…απόβαση Αλβανών...

Οικονομία

«Δεν μπορούμε να πάμε σε μηδενικό ΦΠΑ σε βασικά τρόφιμα, διότι δεν θα πέσουν οι τιμές των τροφίμων. Δεν είναι μόνιμη αυτή η μείωση,...

Ροή ειδήσεων

Το χρηματιστηριακό ράλι που ξεκίνησε πριν έναν μήνα έχει «τραπεζική σφραγίδα». Τα καλά αποτελέσματα των τραπεζών, η ανάκαμψη στις διεθνείς αγορές, οι αναβαθμίσεις από...