Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Με show του Χάμες η Κολομβία έκλεισε θέση στα ημιτελικά του Copa America

Με show του Χάμες η Κολομβία έκλεισε θέση στα ημιτελικά του Copa America


Οι Κολομβιανοί μπήκαν αποφασισμένοι να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και ήδη μέχρι το 15ο λεπτό είχαν «καθαρίσει» το ματς, αφού στο 8′ o Γιον Κόρντομπα, μετά από ασίστ του Χάμες Ροντρίγκες, άνοιξε το σκορ.

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού από δημιουργός μετατράπηκε σε σκόρερ στο 15′, αφού με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διπλασίασε το προβάδισμα της Κολομβίας, βάζοντας γερές βάσεις για την πρόκριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τυπικά γηπεδούχοι, μάλιστα, πήγαν με προβάδισμα τριών γκολ στα αποδυτήρια, αφού στο 41′ ο Χάμες Ροντρίγκες εκτέλεσε πανέξυπνα φάουλ στη μεσαία γραμμή και έβγαλε στην «πλάτη» της άμυνα τον Λουίς Ντίας, με τον εξτρέμ της Λίβερπουλ να «κρεμάει» τον αντίπαλο τερματοφύλακα «γράφοντας» το 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, αφού η Κολομβία είχα «καθαρίσει» ουσιαστικά την υπόθεση της πρόκρισης, όμως στο 70ο λεπτό ο Ρίτσαρντ Ρίος διαμόρφωσε το 4-0, σε μια περίεργη φάση, αφού ο διαιτητής πήγε να δείξει το σημείο του πέναλτι και στην εξέλιξη της φάσης ο Ρίος σκόραρε με το γκολ να μετράει κανονικά.

Στο 90+2′ μπήκε και το κερασάκι στην τούρτα για τους Κολομβιανούς, αφού ο διαιτητής υπέδειξε το σημείο του πέναλτι για σκληρό μαρκάρισμα του Κόρντομπα στον Αρίας μέσα στην περιοχή, με τον Μπόρχα να αναλαμβάνει την εκτέλεση ευστοχώντας για το τελικό 5-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης, βρήκε την Κολομβία να πανηγυρίζει την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Copa America και πλέον περιμένει τον αντίπαλό της από το ζευγάρι ανάμεσα σε Ουρουγουάη και Βραζιλία.

Πηγή: SDNA

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αθλητικά

Ύστερα από 31 κληρώσεις χωρίς μεγάλο νικητή, το ΤΖΟΚΕΡ κληρώνει απόψε το αστρονομικό έπαθλο των 14,5 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για το μεγαλύτερο τζακ ποτ...

Ελλάδα

Σε κλίμα οδύνης στη Βέροια, οικογένεια και φίλοι τέλεσαν το μνημόσυνο του 19χρονου Γιάννη που βρήκε τραγικό θάνατο σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής,...

Πολιτική

Στην Αθήνα φαίνεται πως επέστρεψε χθες το απόγευμα ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά την περιοδεία του στην Άρτα. Όπως φαίνεται στα πλάνα που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο πρώην...

Μαγαζίνο

Το υπερπολυτελές σπίτι στη Χαβάη όπου ο Justin Bieber έκανε τις διακοπές του το 2015 πουλήθηκε για 6,25 εκατομμύρια δολάρια μετά από δύο χρόνια...