Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Μαρίνα Σάττι – «Αχ Θάλασσα»: Κυκλοφόρησε τραγούδι αφιερωμένο στη μνήμη του πατέρα της

Μαρίνα Σάττι – «Αχ Θάλασσα»: Κυκλοφόρησε τραγούδι αφιερωμένο στη μνήμη του πατέρα της


Η Μαρίνα Σάττι λίγες εβδομάδες πριν εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision με το «Zari», έχασε τον πατέρα της.

Η Μαρίνα Σάττι κλήθηκε να ανεβεί στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού μόλις 40 ημέρες μετά τον θάνατο του πολυαγαπημένου της πατέρα και παρ’ όλα αυτά έφερε εις πέρας με επιτυχία την απαιτητική αποστολή.

Τα μεσάνυχτα της Τρίτης (14/5) η Μαρίνα Σάττι κυκλοφόρησε το νέο της EP Album, τρία 24ωρα μετά τον Μεγάλο Τελικό της Eurovision, παρουσιάζοντας στους θαυμαστές της, εκτός από το «Tucutum» και το «Ζάρι» που ήδη αγαπήθηκαν από το κοινό, 5 ακόμη ολοκαίνουργια κομμάτια.

Την είδηση της κυκλοφορίας έκανε γνωστή η ίδια μέσα από τα social media, εκτοξεύοντας το ενδιαφέρον των διαδικτυακών της φίλων διεθνώς.

Ένα από αυτά τα καινούργια είναι και το «Αχ Θάλασσα», το οποίο η Μαρίνα Σάττι αποκάλυψε πως είναι αφιερωμένο στη μνήμη του πατέρα της, που τον «έχασε» πρόσφατα.

Μάλιστα, στην τελευταία της συνέντευξη στο «Στούντιο 4», η Ελληνίδα εκπρόσωπος στη φετινή Eurovision «λύγισε» σε ερώτηση που αφορούσε εμμέσως στη δύσκολη αυτή απώλεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως το «Ζάρι» κατάφερε να μπει στη λίστα με τα 50 viral τραγούδια παγκοσμίως στο Spotify, κάτι που δεν έχει καταφέρει να κάνει οποιοδήποτε άλλο ελληνόφωνο κομμάτι μέχρι στιγμής.

Η ίδια η Μαρίνα Σάττι με ανάρτηση στο Instagram δεν έκρυψε την έκπληξή της για το ότι ένα τραγούδι με ελληνικό στίχο βρίσκεται στη συγκεκριμένη λίστα.

 

 

 

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Οικονομία

Σε 1.466 χιλιόμετρα ανήλθε πέρυσι, σύμφωνα με τα στοιχεία του Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ ΑΕ), το συνολικό μήκος των αγωγών μεταφοράς φυσικού...

Αυτοκίνητο

Του Π. Χαλάτση Αύριο Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, στις 15.00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) ξεκινάει ο 18ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της F1, στη Σιγκαπούρη....

Αθλητικά

O Άκης Μάντζιος κατάφερε να εξουδετερώσει τα ατού του Ολυμπιακού και οδήγησε τον Άρη σε μία σπουδαία νίκη με 2-1 σκορ επί των Πειραιωτών...

Αθλητικά

Ο Ματίας Αλμέιδα σε δηλώσεις στην Cosmote TV εν όψει του αγώνα της ΑΕΚ με την Athens Kallithea αναφέρθηκε στην απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ...