Connect with us

Hi, what are you looking for?

Πολιτική

Μαξίμου: Σε σύγχυση για την πληρωμή Γκρίνμπεργκ, τα χρέη και τις διαφημίσεις

Μαξίμου: Σε σύγχυση για την πληρωμή Γκρίνμπεργκ, τα χρέη και τις διαφημίσεις


Σε σύγχυση βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία σχετικά με τον τρόπο πληρωμής του Σταν Γκρίνμπεργκ και για τον τρόπο ρύθμισης των 500 εκατομμυρίων χρεών που έχει προς τις τράπεζες, καθώς τις τελευταίες μέρες έχουν ξεσηκωθεί πολλές αντιδράσεις για τα μεγάλα ποσά που δαπανάει προεκλογικά σε διαφημίσεις.

Μάλιστα η ΝΔ έχει καταφέρει να είναι δεύτερο κόμμα σε όλη την Ευρωπαϊκή Ενωση σε έξοδα διαφήμισης στη Google για τις ευρωεκλογές.

Διαβάστε σχετικά: Νέα Δημοκρατία: Ο καλύτερος πελάτης της Google στην πολιτική διαφήμιση, παρά το εξωφρενικό χρέος της

Σε ερώτηση για το πως πληρώνεται ο επονομαζόμενος και ως «γκουρού της επικοινωνίας» Σταν Γκρίνμπεργκ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, είπε στη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ότι ο «κ. Γκρίνμπεργκ και όποιος έχει ένα ρόλο επικοινωνιακό πληρώνεται με σύμβαση, η οποία είναι κατατεθειμένη, είναι υπογεγραμμένη και από τη Νέα Δημοκρατία και από τον ίδιο, με συγκεκριμένη αμοιβή, με συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα, όπως συνέβη στις προηγούμενες εκλογές.

Για να καταλάβουμε που θέλει να το πάει η αξιωματική αντιπολίτευση, ένας άνθρωπος που ασχολείται με την επικοινωνιακή στρατηγική, με μία μεγάλη εμπειρία, που δουλεύει με συμβάσεις, με συγκεκριμένα συμβόλαια και με τιμολόγια τα οποία κόβει μηνιαίως, τι θα έπρεπε να κάνει;, θα έπρεπε να δουλεύει δωρεάν; να δουλεύει παράτυπα;».

Εργάζεται και δωρεάν ο Γκρίνμπεργκ;

Μάλιστα, σε διευκρίνιση του Documentonews ότι ο προηγούμενος κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο Γιάννης Οικονόμου, είχε μιλήσει για φιλική σχέση και όχι επαγγελματική σχέση του πρωθυπουργού με τον κ. Γκρίνμπεργκ, ο Παύλος Μαρινάκης είπε ότι «εγώ επικοινώνησα με τη Νέα Δημοκρατία και επαναλαμβάνω ότι υπάρχει σύμβαση για την παρούσα προεκλογική περίοδο» αφήνοντας ανοιχτό το σενάριο, άλλες φορές να μη πληρώνεται ο γνωστός επικοινωνιολόγος, «γιατί μπορεί να του ζητούνται και κάποιες συμβουλές στο ενδιάμεσο. Αυτές μπορεί να τις δίνει ο άνθρωπος στο πλαίσιο μίας ευρύτερης συνεργασίας που είχε στο παρελθόν. Αυτή τη στιγμή είναι μία ενεργή σύμβαση με τιμολόγια τα οποία κόβονται και προκύπτουν από τους ισολογισμούς της Νέας Δημοκρατίας»

Η ρύθμιση των χρεών

Παράλληλα, σε ερώτηση του Documentonews για τα 500 εκατομμύρια που χρωστάει η Νέα Δημοκρατία και για τον εάν υπάρχουν κουρέματα ή ευνοϊκοί όροι που δεν έχουν οι πολίτες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι «αυτά ερωτήματα μπορείτε να τα απευθύνεται στη Νέα Δημοκρατία και να σας απαντήσει. Σε όλα έχει απάντηση. Είναι κατά το νόμο ρυθμισμένα, εξυπηρετούνται, δεν υπάρχει τίποτα παράτυπο. Έχουμε απαντήσει πολλές φορές ως Νέα Δημοκρατία και η αντιπολίτευση κρούει ανοιχτές θύρες, μόνο και μόνο για να κάνει αστείους συμψηφισμούς».

Η μπάλα στην εξέδρα για τα ποσά της γαλάζιας διαδικτυακής καμπάνιας

Επίσης, ο Παύλος Μαρινάκης ρωτήθηκε για τα πολύ μεγάλα ποσά που δαπάνα η Νέα Δημοκρατία σε ότι αφορά τη διαδικτυακή της καμπάνια, τη στιγμή που χρωστάει 500 εκατομμύρια ευρώ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι «η διαδικτυακή καμπάνια γίνεται με βάση τα κονδύλια τα οποία προβλέπονται από την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Κάθε κόμμα έχει συγκεκριμένο ποσό το οποίο δαπανά, με συγκεκριμένες διαδικασίες που δηλώνει. Όλα όσα δαπανά η Νέα Δημοκρατία, φαντάζομαι και τα υπόλοιπα κόμματα είναι πλήρως δηλωμένα, με απόλυτα διαφανείς διαδικασίες. Το γεγονός ότι επιλέγει η Νέα Δημοκρατία, να μη γεμίζει αφίσες όλη την Ελλάδα, παραβιάζοντας το νόμο και εδώ είναι ευθύνη και των περιφερειαρχών που έχουν την ευθύνη σε όλη την Ελλάδα να επιβάλουν τον νόμο και ευτυχώς στη συντριπτική τους πλειονότητα το κάνουν, δε σημαίνει ότι φταίει η Νέα Δημοκρατία».

Διαβάστε επίσης:

Αφού μιλάμε για Πόθεν Έσχες να πούμε και για το δικό σας κύριε Μητσοτάκη

ΣΥΡΙΖΑ για Σκέρτσο: Μας καθησύχασε για τα χρέη της ΝΔ αλλά ούτε για αυτό γνωρίζει λεπτομέρειες

Κασσελάκης: Ανοίξατε τον ασκό του Αιόλου και τώρα θα το ζήσετε μέχρι τέλους

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αθλητικά

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς θα βρεθεί εκ νέου αντιμέτωπος με τον παίκτη που τον απέκλεισε πρόωρα στο πρόσφατο US Open. Ο «Στεφ»...

Αθλητικά

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτήν την ώρα δύο αγώνες για την τρίτη και τελευταία ημέρα της πρεμιέρας της League Phase του Champions League. Η Μπενφίκα,...

Πολιτική

Με υψηλούς τόνους κατά του Νίκου Δένδια, με αφορμή τις δηλώσεις του από το Καστελλόριζο, μίλησε – μετά τον Ομέρ Τσελίκ – και ο...

Μαγαζίνο

Ο Πέτρος Ξεκούκης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» και μεταξύ άλλων μίλησε για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, ενώ εξήγησε ότι ο ίδιος είναι ομοφοβικός. Αρχικά, ο...