Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Κώστας Φορτούνης – Ιωάννα Καταραχιά: Βόλτα στη Γλυφάδα με τα παιδιά τους

Κώστας Φορτούνης – Ιωάννα Καταραχιά: Βόλτα στη Γλυφάδα με τα παιδιά τους


Τον Κώστα Φορτούνη με τη σύζυγό του, Ιωάννα Καταραχιά και τα δύο τους παιδιά απαθανάτισε πρόσφατα ο φωτογραφικός μας φακός. Η όμορφη οικογένεια βρέθηκε στο κέντρο της Γλυφάδας για να απολαύσει τη βόλτα της και τα ψώνια της.

Το δεύτερο παιδί του αρχηγού της ομάδας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού ήρθε στον κόσμο πριν από ένα χρόνο περίπου και γέμισε χαρά και ευτυχία όχι μόνο το ζευγάρι, αλλά και το πρώτο τους παιδί, τον Σπύρο.

Η Ιωάννα Καταραχιά είναι δασκάλα στο επάγγελμα και βρίσκεται πάντα στο πλευρό του συζύγου της. Άνθρωπος εξαιρετικά χαμηλών τόνων, αποφεύγει συστηματικά τους προβολείς της δημοσιότητας, εμψυχώνοντας τον ποδοσφαιριστή αθόρυβα και διακριτικά.

Ο Κώστας Φορτούνης και η Ιωάννα Καταραχιά μετρούν έξι χρόνια ως ζευγάρι. Τον Ιούνιο του 2021, λίγο πριν από τη γέννηση του πρώτου παιδιού τους, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στην ιδιαίτερη πατρίδα του ποδοσφαιριστή, την Καλαμπάκα. Λίγες ημέρες αργότερα, τον Ιούλιο, ήρθε στη ζωή ο γιος τους, με τον Κώστα να βρίσκεται μέσα στην αίθουσα τοκετού και να στηρίζει τη σύντροφό του. Παρών ήταν και στη γέννηση της κόρης του τον περασμένο Ιούνιο, σε γνωστό μαιευτήριο των Αθηνών.

Να σημειώσουμε πως σε λίγες μέρες το ζευγάρι θα βαφτίσει την κόρη του που θα πάρει το όνομα Ανδριάνα, από τον πατέρα της Ιωάννας.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Το περιμένουμε πως και πως. Η βάπτιση της κόρης μας θα γίνει στις 2 Ιουνίου στην Αθήνα, στα Σπάτα. Τις λεπτομέρειες της βάπτισης τις έχει αναλάβει η Ιωάννα. Νονός θα είναι ο καλός μου φίλος, ο επιχειρηματίας Γιώργος Ρουμελιώτης» έχει αποκαλύψει ο Κώστας Φορτούνης.

Φωτογραφίες: NDP photo agency

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Οικονομία

Πλησιάζει η έλευση των πορτοκαλί τιμολογίων ηλεκτρικής ενέργειας στην αγορά. Η νέα αυτή επιλογή, στην οποία η χρέωση θα γίνεται σε πραγματικό χρόνο, ακόμα...

Οικονομία

Μεγάλες ανατροπές είναι προ των θυρών στην αγορά της βραχυχρόνιας μίσθωσης, μετά τις αποφάσεις της κυβέρνησης να προχωρήσει σε περαιτέρω ρύθμιση, με στόχο αφενός...

Αυτοκίνητο

Του Π. Χαλάτση Αύριο Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, στις 15.00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) ξεκινάει ο 18ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της F1, στη Σιγκαπούρη....

Αθλητικά

O Άκης Μάντζιος κατάφερε να εξουδετερώσει τα ατού του Ολυμπιακού και οδήγησε τον Άρη σε μία σπουδαία νίκη με 2-1 σκορ επί των Πειραιωτών...