Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Κώστας Καραφώτης – Σήμερα ο γάμος του γνωστού τραγουδιστή – Ποια είναι η εντυπωσιακή σύντροφός του Κάτια Μάνου

Κώστας Καραφώτης – Σήμερα ο γάμος του γνωστού τραγουδιστή – Ποια είναι η εντυπωσιακή σύντροφός του Κάτια Μάνου


Ο Κώστας Καραφώτης παντρεύεται σήμερα, Κυριακή 26/5, ένα χρόνο μετά την επισημοποίηση της σχέσης τους, την εκλεκτή της καρδιάς του Κάτια Μάνου.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και η εντυπωσιακή ξανθιά σύντροφός του θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Κολωνάκι, χωρίς να έχουν διαρρεύσει λεπτομέρειες  για το μυστήριο.

Οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, γι’ αυτό και οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι ελάχιστες. Το ζευγάρι είχε πραγματοποιήσει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση πριν από έναν χρόνο, όπου είχαν βρεθεί σε γνωστό μαγαζί στο Κολωνάκι.

Ποια είναι η Κάτια Μάνου

Η Κάτια Μάνου κατάγεται από τα Τρίκαλα και ασχολείται επαγγελματικά με τη γυμναστική και τον χορό. Κάνει μαθήματα pilates σε συνεργασία με την Ελένη Πετρουλάκη, ενώ διατηρεί και δική της σχολή χορού στα Τρίκαλα, όπως αναφέρει και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Κάτια Μάνου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και στις περισσότερες αναρτήσεις μας δείχνει πράγματα που αφορούν τη γυμναστική, τον χορό, τη ζωγραφική αλλά και τη μαγειρική, καθώς είναι πράγματα που λατρεύει και θέλει να περνάει τον χρόνο της.

Η ξανθιά καλλονή έχει κάνει ελάχιστες αναρτήσεις με τον μέλλοντα σύζυγό της, όπως αυτή πριν από έναν χρόνο περίπου που είχαν επισκεφθεί το Μιλάνο.



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αυτοκίνητο

Του Π. Χαλάτση Αύριο Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, στις 15.00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) ξεκινάει ο 18ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της F1, στη Σιγκαπούρη....

Αθλητικά

O Άκης Μάντζιος κατάφερε να εξουδετερώσει τα ατού του Ολυμπιακού και οδήγησε τον Άρη σε μία σπουδαία νίκη με 2-1 σκορ επί των Πειραιωτών...

Αυτοκίνητο

του Νεκτάριου Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Βρεθήκαμε αποκλειστικά για την Ελλάδα, στην παρουσίαση που έκανε η Aprilia, με επικεφαλής τον πρεσβευτή της μάρκας Max...

Αθλητικά

Ο Ματίας Αλμέιδα σε δηλώσεις στην Cosmote TV εν όψει του αγώνα της ΑΕΚ με την Athens Kallithea αναφέρθηκε στην απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ...