Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Κυψέλη: Έδειραν αστυνομικούς σε επεισοδιο στο κέντρο της Αθηνας – Βίντεο σοκ

Κυψέλη: Έδειραν αστυνομικούς σε επεισοδιο στο κέντρο της Αθηνας – Βίντεο σοκ


Επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (23/6) στην Κυψέλη, με έναν εκ των εμπλεκομένων να επιτίθεται και να τραυματίζει αστυνομικό.

Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια των περαστικών στη συμβολή των οδών Κυψέλης και Ζακύνθου, όταν οι αστυνομικοί κλήθηκαν να επέμβουν σε συμπλοκή δέκα αλλοδαπών.

Όταν εκείνοι αντιλήφθηκαν το περιπολικό, τράπηκαν σε φυγή εκτός ενός άνδρα από το Καμερούν, ο οποίος έμεινε στο σημείο και ήρθε σε αντιπαράθεση με έναν από τους αστυνομικούς.

Ακόμη και μετά τη σύλληψή του, ο Καμερουνέζος κατάφερε να προκαλέσει ζημιές στο περιπολικό

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο μετανάστης κλωτσά τον αστυνομικό και τον ρίχνει στο έδαφος. Αυτός σηκώνεται και απαντά χτυπώντας τον με ένα γκλοπ.

Ακολουθούν φωνές. Ο Καμερουνέζος και το πλήρωμα του περιπολικού έρχονται ξανά στα χέρια, ώσπου οι αστυνομικοί προχωρούν στη σύλληψή του για απείθεια, αντίσταση και σωματικές βλάβες.

Ο άνδρας προσήχθη στο ΑΤ Κυψέλης και ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο με τραύματα στη μύτη και το πρόσωπο και αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες πήρε εξιτήριο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ακόμη και μετά τη σύλληψή του, κατάφερε να προκαλέσει ζημιές στο περιπολικό και συνέχισε να αντιστέκεται και στο Τμήμα στο οποίο μεταφέρθηκε, με αποτέλεσμα να κατηγορείται και για φθορά δημόσιας περιουσίας.

Δείτε το βίντεο με όσα έγιναν στο κέντρο της Αθήνας

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αυτοκίνητο

Το πρόβλημα που δημιουργείται με τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα που προξενούν τροχαία ατυχήματα είναι ότι δεν αποζημιώνονται αυτοί που είναι νόμιμα ασφαλισμένοι και δεν είναι...

Αθλητικά

Η «Δίκη  ΣΚΑΪ» αποκάλυψε ότι ο 9ος Τακτικός Ανακριτής Αθηνών Παναγιώτης Τζιούβας διερευνά το κακουργηματικό αδίκημα της ηθικής αυτουργίας στη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου...

Αθλητικά

«Σημειωμένο» σε τρεις αγώνες ήταν το όνομα του Παναθηναϊκού στο τελευταίο «πακέτο» αποφάσεων της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA, μαζί με δεκάδες άλλες υποθέσεις καλοκαιρινών...

Αθλητικά

Πέντε 24ωρα μετά τα δύο γκολ που πέτυχε εις βάρος της Χετάφε (2-1), ο Τζιοβάνι Λο Σέλσο, σκόραρε ξανά το βράδυ της Δευτέρας στο...