Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Κρις Μάρτιν και Ντακότα Τζόνσον παντρεύονται: Με τις «ευλογίες» της πρώην του, Γκουίνεθ Πάλτροου

Κρις Μάρτιν και Ντακότα Τζόνσον παντρεύονται: Με τις «ευλογίες» της πρώην του, Γκουίνεθ Πάλτροου


Ο Κρις Μάρτιν και η Ντακότα Τζόνσον, φέρονται να «αρραβωνιάστηκαν» και μάλιστα, με τις «ευλογίες» της πρώην συζύγου του Γκουίνεθ Πάλτροου και των παιδιών τους.

Ο 47χρονος τραγουδιστής των Coldplay φέρεται να έκανε πρόταση γάμου στην 34χρονη ηθοποιό «πριν από λίγο καιρό» μετά από 6 χρόνια σχέσης.

Έτοιμοι για το επόμενο βήμα Κρις Μάρτιν και Ντακότα Τζόνσον – Μετά από 6 χρόνια σχέσης, παντρεύονται

Σύμφωνα με μια πηγή που μίλησε στην Mirror: «Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε πριν από λίγο καιρό αλλά κράτησε την είδηση ιδιωτική. Έχουν αρχίσει όμως πλέον να μιλούν γι’ αυτό στους φίλους τους. Είναι ξετρελαμένοι ο ένας με τον άλλον από την πρώτη μέρα, οπότε το επόμενο βήμα είναι αναπόφευκτο. Δεν βιάζονται βέβαια για το γάμο, αλλά απλά απολαμβάνουν την επισημοποίηση της σχέσης τους».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπενθυμίζεται πως ο Κρις Μάρτιν και η Ντακότα Τζόνσον γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων και έκτοτε «δεν έχουν αφήσει ποτέ ο ένας τον άλλον» είχε δηλώσει η ηθοποιός στο Vanity Fair τον Ιούνιο του 2022. Εθεάθησαν μαζί για πρώτη φορά το 2017, τη χρονιά μετά το διαζύγιο του τραγουδιστή από την Γκουίνεθ Πάλτροου.

Παραλίγο να χωρίσουν τον Ιούνιο του 2019, καθώς σύμφωνα με φήμες που κυκλοφόρησαν εκείνη την εποχή, ο Κρις Μάρτιν πίεζε την Ντακότα να αποκτήσουν παιδιά. Εκείνη όμως, ήταν στο απόγειο της καριέρα της και δεν ήθελε ούτε να το σκεφτεί. Ευτυχώς, το ζευγάρι τα βρήκε μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι εξαιρετικές σχέσεις της Ντακότα Τζόνσον με τα παιδιά του Κρις και την πρώην του

Η ηθοποιός έχει εξαιρετικές σχέσεις με την πρώην σύζυγο του Κρις Μάρτιν, Γκουίνεθ Πάλτροου και τα παιδιά τους.

Ντακότα Τζόνσον και Γκουίνεθ Πάλτροου
Ντακότα Τζόνσον και Γκουίνεθ Πάλτροου

Μιλώντας πρόσφατα σε συνέντευξή της στο Bustle, μίλησε για τα παιδιά του αγαπημένου της, την 19χρονη Απλ και τον 17χρονο Μόσες, λέγοντας: [Αγαπώ αυτά τα παιδιά σαν να εξαρτάται η ζωή μου από αυτό. Με όλη μου την καρδιά».

Παράλληλα, έχει αναφερθεί και για τη σχέση της με την Γκουίνεθ Πάλτροου. Όπως είπε, έχει μάθει να αγκαλιάζει τις σχέσεις που δεν είναι συγγενικές, γιατί και η ίδια έχει μεγαλώσει σε μια μεγάλη μικτή οικογένεια. «Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που ήταν τόσο μεγάλη και απλά πιστεύω στο ρητό: ‘Το αίμα είναι πιο πυκνό από το νερό’» ανέφερε, εξηγώντας: «Αυτό σημαίνει ότι οι δεσμοί με τους ανθρώπους που επιλέγεις είναι πιο σταθεροί από τους δεσμούς με τους οποίους πραγματικά γεννιέσαι».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσο για το ενδεχόμενο να αποκτήσει δικά της παιδιά, είναι πλέον ανοιχτή. «Είμαι πολύ ανοιχτή σε αυτό. Έχω φτάσει σε αυτό το σημείο όπου πραγματικά θέλω να βιώσω όλα όσα έχει να προσφέρει η ζωή. Και ειδικά επειδή είμαι γυναίκα, σκέφτομαι: ‘Τι μαγικό πράγμα μπορείς να κάνεις’ Τι τρελή, μαγική εμπειρία. Αυτό αυτό είναι γραφτό να συμβεί για μένα, είμαι απόλυτα έτοιμη γι’ αυτό. Τελευταία, έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι δεν θα μείνουμε εδώ για πολύ καιρό. Υπάρχουν τόσα πολλά να φάμε και να μάθουμε και να αναπτυχθούμε και να βιώσουμε και να νιώσουμε. Αυτό περιλαμβάνει όλο τον πόνο και την ταλαιπωρία και το αίσθημα της αδυναμίας απέναντι στον κόσμο. Τις περισσότερες μέρες νιώθω σαν το πιο άχρηστο σκουπίδι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Συνταγές

Αυτή την Κυριακή στο CANTINA magazine που κυκλοφορεί με το ΘΕΜΑ: 2 καλοκαιρινές εκδόσεις, 360 σελίδες, 400 φωτογραφίες.Με δύο πολύτιμες εκδόσεις κυκλοφορεί το Cantina...

Μusic

Label & copyright: Tea Tairovic & T Music, ℗ & © 2024. All rights reserved. Ulaznice za koncert “Neka gori Balkan” Štark Arena …...

Αυτοκίνητο

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Μόλις πριν από λίγες ημέρες, ξένα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η Tesla δεν επρόκειτο πλέον να αποκαλύψει το ρομποταξί/Cybercab στις 8 Αυγούστου....

Μαγαζίνο

Με μια δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας. Στους κήπους...