Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Κατέγραφε ερωτικές στιγμές της συντρόφου του

Κατέγραφε ερωτικές στιγμές της συντρόφου του


«Πρωταγωνίστρια» σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου ήταν εν αγνοία της για τέσσερα χρόνια, η σύντροφος ενός 45χρονου από τον Βόλο, που βιντεοσκοπούσε τις ερωτικές στιγμές τους και στη συνέχεια τις … πουλούσε στο διαδίκτυο.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, του πέρασαν χειροπέδες χθες, όταν η υπόθεση αποκαλύφθηκε και καταγγέλθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία, διατάχθηκε η σύλληψη και προσαγωγή του για παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, που αφορούν «τη σεξουαλική ζωή προσώπου, μέσω επεξεργασίας, μετάδοσης και διάδοσης σε μη δικαιούμενα πρόσωπα, τελεσθείσας κατ’ εξακολούθηση από υπαίτιο που είχε σκοπό προσπορισμού περιουσιακού οφέλους».

Τοποθέτησε τρεις κάμερες ασφαλείας

Ειδικότερα, η διευθύνουσα την Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου άσκησε δίωξη σε βάρος του 45χρονου, καθώς φέρεται ότι το 2016 και για τέσσερα χρόνια βιντεοσκοπούσε τις ερωτικές του πράξεις, εν αγνοία της ερωτικής του συντρόφου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχοντας τοποθετήσει στο σπίτι του τρεις κάμερες ασφαλείας, αλλά και με το κινητό του τηλέφωνο, κατέγραφε τις σεξουαλικές επαφές, τις οποίες αρχικά αποθήκευε και στη συνέχεια τις αναρτούσε σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου.

Μάλιστα, είχε δημιουργήσει και σχετικό λογαριασμού, μέσω του οποίου φέρεται να είχε αναρτήσει εκατοντάδες βίντεο ερωτικού περιεχομένου σε διάφορες ιστοσελίδες που αναλυτικά περιγράφονται στο Ένταλμα Σύλληψης, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις προχωρούσε και σε πώληση σχετικού περιεχομένου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Μαγαζίνο

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» στο Mega βρέθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για το διάστημα που έμεινε δίπλα στο ΣΥΡΙΖΑ και...

Πολιτική

Μνημόσυνο για τη συμπλήρωση τριών ετών από τον θάνατο της προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά τελέστηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Τραγικές φιγούρες τα μέλη...

Μαγαζίνο

Παγκόσμιο σοκ προκάλεσε τις προηγούμενες μέρες ο θάνατος του Liam Payne, ο οποίος σκοτώθηκε μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο ενός μπαλκονιού ξενοδοχείου...

Αθλητικά

Ο Μπετανκόρ άνοιξε το σκορ στο 63′ για τους Σερραίους – Μετάδοση από Cosmote Sport 1 Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!