Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Τι φέρνει ο ισχυρός αντικυκλώνας αύριο Τρίτη;

Καιρός: Τι φέρνει ο ισχυρός αντικυκλώνας αύριο Τρίτη;


Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας στην Εύβοια και την Κρήτη, προβλέπονται πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές σχεδόν αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά τόπους.

Τα απόνερα του αντικυκλώνα θα είναι φανερά από τον αίθριο καιρό, αλλά αναμένονται κατά τόπους ισχυροί άνεμοι από 6 έως 8 μποφόρ.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά στα νότια 7 με 8 μποφόρ.

Τι καιρό θα κάνει το τετραήμερο της 28ης;

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα βόρεια τους 21 με 23, στις υπόλοιπες περιοχές τους 23 με 25 και τοπικά στα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 26 βαθμούς Κελσίου.

Πότε και πού θα χτυπήσουν οι ισχυροί άνεμοι;

Την Τρίτη σε ανατολική στερεά, Εύβοια και Πελοπόννησο αναμένεται αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στην Εύβοια. Οι άνεμοι θα χτυπήσουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία αναμένεται από 13 έως 24 και στα νότια έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στην Θεσσασλονίκη αναμένεται αίθριος καιρός, χωρίς αέρηδες και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Στην Κρήτη περιμένουμε τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα κινηθούν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ και στις Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη τοπικά 8 μποφόρ. Παρά τον αέρα η θερμοκρασία αναμένεται από 16 έως 24 και τοπικά στη νότια Κρήτη έως 25 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός αναμένεται αίθριος. Αναμένονται βοριάδες στα Δωδεκάνησα 4 με 5 μποφόρ και στα νησιά το Ανατολικού Αιγαίου τοπικά έως 6 μποφόρ. Η Θερμοκρασία αναμένεται από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. Μέχρι το Σάββατο στο Αιγαίο αναμένονται βοριάδες έως τοπικά 7 μποφόρ.

Στην Θεσσαλία ο καιρός θα είναι αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά. Σστις Σποράδες αναμένονται βορειοανατολικοί άνεμοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Η Αττική θα έχει αίθριο καιρό με ανέμους βόρειους βορειοανατολικούς 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ξεκινήσει από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Πολιτική

Στα Ιωάννινα βρίσκεται για την πανηπειρωτική σύσκεψη που διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Ηπείρου-Κέρκυρας-Λευκάδας του ΚΚΕ ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Στην ομιλία του ο Γραμματέας της...

Μαγαζίνο

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» στο Mega βρέθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για το διάστημα που έμεινε δίπλα στο ΣΥΡΙΖΑ και...

Οικονομία

Με την τιμή του χρυσού να έχει ξεπεράσει κάθε ιστορικό προηγούμενο η «παραδοσιακή» για πολλούς Έλληνες, επένδυση σε χρυσές λίρες, καθίσταται ολοένα και ποιο...

Μαγαζίνο

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και αναφέρθηκε τόσο στην προσωπική της ζωή όσο και στη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Η παρουσιάστρια...