Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Η Kris Jenner αποκάλυψε ότι έχει όγκο – Η στιγμή που το ανακοινώνει στις κόρες της με δάκρυα στα μάτια

Η Kris Jenner αποκάλυψε ότι έχει όγκο – Η στιγμή που το ανακοινώνει στις κόρες της με δάκρυα στα μάτια


Η Kris Jenner στο νέο τρέιλερ του ριάλιτι «Kardashians» αποκάλυψε ότι οι γιατροί βρήκαν ένα όγκο.

Πιο αναλυτικά, η μητέρα των Kardashian και Jenner στο νέο τρέιλερ για τον πέμπτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Hulu μίλησε στις κόρες της για τα αποτελέσματα της πρόσφατης ιατρικής επίσκεψής της.

Η Kris Jenner φαίνεται να κάθεται δίπλα στο σύντροφό της Corey Gamble καθώς μοιράζεται τα νέα με την Khloe Kardashian, την Kendall και την Kylie Jenner.

Συγκεκριμένα, η 68χρονη περσόνα λέει στο κλιπ: «Έκανα την εξέτασή μου. Βρήκαν μια κύστη και ένα μικρό όγκο» και συγκρατεί τα δάκρυά της.

Η είδηση αιφνιδίασε τις κόρες της, καθώς η Khloe φαίνεται ανήσυχη, ενώ η Kendall αγκαλιάζει την Kylie και προσπαθεί να την παρηγορήσει, ενώ κλαίει.

Στο πρώτο teaser δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι ακόμη γνωστό αν ο όγκος είναι κακοήθης.

Όμως, η υγεία της Kris Jenner δεν είναι η μόνη ανησυχία των μελών της οικογένειας που παρουσιάζεται στο τρέιλερ.

Η μεγαλύτερη κόρη της, η Kourtney Kardashian, περιέγραψε λεπτομερώς το δύσκολο ταξίδι της εγκυμοσύνης της, που την είδε να υποβάλλεται σε επείγουσα εμβρυϊκή χειρουργική επέμβαση το Σεπτέμβριο για να σώσει τη ζωή του μωρού.

Η Kourtney και ο σύζυγός της Travis Barker καλωσόρισαν ένα αγοράκι, τον Ρόκι, την 1η Νοεμβρίου.

Δείτε το τρέιλερ:

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Κόσμος

Ο νιτρικός πενταερυθρίτης PETN (Pentaerythritol tetranitrate) ή corpent ή pentrite ή nitropenta[1] που χρησιμοποιήθηκε στις εκρήξεις βομβητών στον Λίβανο, είναι ένα από τα πιο...

Αυτοκίνητο

Η Triumph Motorcycles ανακοίνωσε σημαντικές αλλαγές για τη Speed Twin 1200, καθώς και την κυκλοφορία μιας νέας Speed Twin 1200 RS, με πιο σπορ χαρακτήρα....

Ελλάδα

Με την ευκαιρία της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς, ο ΟΑΣΘ υπενθυμίζει στους φοιτητές και τους σπουδαστές ότι για τη μετακίνηση με τα λεωφορεία του Οργανισμού...

Κόσμος

Στο Κίεβο έφτασε το πρωί της Παρασκευής η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. Η πρόεδρος της Κομισιόν θα έχει συνομιλίες για...