Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Η EuroLeague παρουσίασε τις δέκα καλύτερες φάσεις της καριέρας του

Η EuroLeague παρουσίασε τις δέκα καλύτερες φάσεις της καριέρας του




EUROLEAGUE




AS MONACO BASKET

Ο Μάικ Τζέιμς ανέβηκε στην κορυφή της λίστας των σκόρερ της EuroLeague και η διοργανώτρια αρχή παρουσίασε ένα VIDEO με τις δέκα καλύτερες φάσεις της καριέρας του.

Ο Μάικ Τζέιμς μπήκε στο πάνθεον της ιστορίας του ευρωπαϊκού μπάσκετ, καθώς προσπέρασε τον Βασίλη Σπανούλη και κατέλαβε την κορυφή της λίστας των σκόρερ της EuroLeague.

Η διοργανώτρια αρχή μία μέρα μετά το ρεκόρ παρουσίασε ένα VIDEO με τις δέκα καλύτερες φάσεις του Μάικ Τζέιμς στην καριέρα του στην EuroLeague.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς εύκολα το VIDEO είναι πλούσιο από θέαμα και δεν λείπουν οι στιγμές του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού AKTOR.

Συγκεκριμένα στη θέση No9 βρίσκεται το buzzer beater του απέναντι στην Ούνικς Καζάν, ενώ στη θέση No6 ένα εντυπωσιακό κάρφωμα απέναντι στη Φενέρμπαχτσε.

Στην πρώτη θέση το μεγάλο καλάθι μέσω του οποίου έσπασε το ρεκόρ στην αναμέτρηση της Μονακό με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα.

Δείτε εδώ το Top-10:


Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αυτοκίνητο

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Μόλις πριν από λίγες ημέρες, ξένα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η Tesla δεν επρόκειτο πλέον να αποκαλύψει το ρομποταξί/Cybercab στις 8 Αυγούστου....

Μusic

vegas #lasvegas #jackpot PHENOMENAL HUGE JACKPOT!!!!!!!!!! lasvegaslowroller@gmail.com These videos are for … source

Συνταγές

Μουσική : Ελένη Μπελιμπασάκη Στίχοι : Γιάννης Ξηρομερίτης Ερμηνεία : Σπύρος Ταλαδιανός Studio : Earth sound studio Video … source

Κόσμος

Τα ονόματα αυτών που επιθυμούν να αναλάβουν τη θέση επιτρόπου αναμένεται να ζητήσει από τις χώρες μέλη της ΕΕ η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα...