Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Cantina σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.
Δευτέρα 13/5
Σπαγγέτι με πικάντικη σάλτσα φράουλας
Μια ιδιαίτερη μακαρονάδα με σάλτσα φράουλας, που θα αγαπήσετε την άνοιξη.
Τρίτη 14/5
Τηγανιά κοτόπουλου με μέλι και βαλσαμικό ξίδι
Η τηγανιά κοτόπουλου με μέλι και βαλσαμικό ξίδι είναι η ιδανική πρόταση για τις φιλικές μαζώξεις στο σπίτι.
Τετάρτη 15/5
Γίγαντες πλακί με φέτα
Δοκιμάστε αυτόν τον εύκολο και πεντανόστιμο τρόπο να μαγειρέψετε τους γίγαντες, θα τον λατρέψουν μικροί και μεγάλοι, ακόμη και όσοι δεν συμπαθούν τα όσπρια.
Πέμπτη 16/5
Λουκανικοκεφτέδες με πλιγούρι και κόκκινη γιαουρτόκρεμα
Αυτοί οι κεφτέδες από λουκάνικο και πλιγούρι είναι πολύ ιδιαίτερος μεζές για μπίρα και μαζί με τη σος γιαουρτιού γίνονται ακόμη πιο δροσεροί και γευστικοί.
Παρασκευή 17/5
Αγκινάρες με κολοκυθάκια
Η κουζίνα των μοναχών στο Περιβόλι της Παναγίας είναι νόστιμη, θρεπτική και εξόχως εφευρετική, χωρίς ψιμύθια. Απλά, εποχικά υλικά, σε συνταγές μεγάλης αξίας.
Σάββατο 18/5
Xοιρινά ribs με μαρινάδα western
Όλη η νοστιμιά σε αυτά τα χοιρινά παϊδάκια είναι στη μαρινάδα και στο σπιτικό μείγμα μπαχαρικών που θα τα κάνει ακαταμάχητα.
Κυριακή 19/5
Σουτζουκάκια σμυρναίικα με πατάτες τηγανητές
Τα σμυρναίικα σουτζουκάκια, ίσως το πιο αγαπημένο μας φαγητό με άρωμα Εγγύς Ανατολής, ταξίδεψε στην Ελλάδα με τους πρόσφυγες της Σμύρνης και της Μικράς Ασίας. Συχνά σερβίρονται και με ρύζι ή πουρέ.
Για ορεκτικό
Εύκολη σπανακόπιτα
Αυτή την πανεύκολη σπανακόπιτα μπορεί να τη φτιάξει με επιτυχία κι ένας αρχάριος στην κουζίνα. Δοκιμάστε τη και θα μας θυμηθείτε!
Για επιδόρπιο
Ψητά μήλα με κραμπλ κανέλας
Οι Millennials αγαπούν τις διεθνείς γεύσεις κι αυτά τα ψητά μήλα με τη σάλτσα αλμυρής καραμέλας είναι ακαταμάχητα!
Αν σας αρέσουν οι συνταγές μας, δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για μενού από προηγούμενες εβδομάδες.
Το άρθρο της εβδομάδας
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!