Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Cantina σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.
Δευτέρα 4/11
Νιόκι με μανιτάρια, βούτυρο και πάπρικα
Ο σεφ Γιώργος Δημητρακόπουλος ετοιμάζει νιόκι με μανιτάρια. Ένα νόστιμο πιάτο με αέρα Ιταλίας που μπορεί να σερβιριστεί στο καθημερινό τραπέζι αλλά κι ως ορεκτικό σε ένα κυριακάτικο γεύμα.
Τριτη 5/11
Μπουτάκια κοτόπουλου με πατάτες και κόκκινες πιπεριές
Ετοιμάζουμε μπουτάκια κοτόπουλου στον φούρνο με πατάτες και κόκκινες πιπεριές. Εύκολο, γρήγορο και νόστιμο πιάτο για το καθημερινό τραπέζι. Συνοδεύουμε με γιαούρτι.
Τετάρτη 6/11
Τραχανοκεφτέδες
Εναλλακτικοί κεφτέδες με τραχανά, γιαούρτι, τυρί και μυρωδικά, που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.
Πέμπτη 5/11
Ροβίτσα με μαραθόριζα και τζίντζερ
Μαγειρεύουμε αυτό το ιδιαίτερα νόστιμο όσπριο, που δεν θέλει πολύ μούλιασμα, με το ξεχωριστό άρωμα της μαραθόριζας και την πιπεράτη γεύση του τζίντζερ.
Παρασκευή 8/11
Παραδοσιακό χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι
Μια κλασική και αγαπημένη συνταγή με χταπόδι για να μην ξεχνάμε τις ρίζες μας…
Σάββατο 9/11
Πανσέτες με ρετσίνα, μουστάρδα και δεντρολίβανο
Η ρετσίνα, το ξεχωριστό αυτό ελληνικό κρασί, δεν είναι ιδανικό μόνο για να συνοδεύσετε τους μεζέδες σας αλλά και για να δώσει ωραία γεύση στο φαγητό, όπως αυτές οι κρασάτες πανσέτες.
Κυριακή 10/11
Μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος γιουβέτσι
Το κλασικό φαγητό του κυριακάτικου τραπεζιού, το γιουβέτσι, φτιαγμένο αυτή τη φορά με μοσχαρίσιο σιδηρόδρομο.
Φέτα σαγανάκι με σάλτσα πιπεριάς
Η φέτα μπαίνει στο τηγάνι και γίνεται το απόλυτο συνοδευτικό για τους μεζέδες, το κρασί ή μια παγωμένη μπίρα.
Μηλόπιτα με κανέλα
Φτιάξτε αυτή την απλή και εύκολη μηλόπιτα με άρωμα κανέλας και θα γίνει το αγαπημένο σας συνοδευτικό του καφέ ή του απογευματινού τσαγιού σας!
Το άρθρο της εβδομάδας
ΘΕΜΑΤΑ
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!