Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Η Ρεάλ απέδρασε από το Βίγκο με… μαγεία Μοντρίτς και λυτρωτή Βινίσιους, 2-1 τη Θέλτα

Η Ρεάλ απέδρασε από το Βίγκο με… μαγεία Μοντρίτς και λυτρωτή Βινίσιους, 2-1 τη Θέλτα


Δεν έβγαλε μάτια με την απόδοσή της, αλλά χάρη στην ατομική ποιότητα των παικτών της, η Ρεάλ Μαδρίτης «απέδρασε» από το «Μπαλαΐδος» του Βίγκο (2-1 την Θέλτα) και έπιασε στην πρώτη θέση της ισπανικής La Liga την Μπαρτσελόνα, η οποία απόψε υποδέχεται την Σεβίλλη (20/10, 22:00).







RC CELTA 1 - 2 REAL MADRID | RESUMEN LALIGA EA SPORTS



Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και μόλις στο έβδομο λεπτό, ο Τιμπό Κουρτουά αποσόβησε βέβαιο γκολ με το πόδι σε τετ – α – τετ του Γουίλιοτ Σβέντμπεργκ, με τους φιλοξενούμενους να απαντούν με σουτ του Φεδερίκο Βαλβέρδε από το ύψος της μεγάλης περιοχής που έβγαλε ο Βιθέντε Γουάιτα.

Σιγά σιγά, η Βασίλισσα πήρε τον έλεγχο και ευτύχησε να προηγηθεί με την συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου. Ο Φραν Μπελτράν έκανε λάθος στην προσπάθειά του να βγάλει την μπάλα μπροστά, ο Εντουάρντο Καμαβινγκά παρενέβη, η μπάλα στρώθηκε στον Κιλιάν Μπαπέ και αυτός, με καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή, την «κάρφωσε» στο γάμα της εστίας της Θέλτα.

Η γκολάρα του Γάλλου έδωσε ηρεμία στην Ρεάλ, η οποία πλησίασε με περισσότερες αξιώσεις απ’ ότι η Θέλτα στο δεύτερο γκολ, χωρίς όμως να χάσει την μεγάλη ευκαιρία, με εξαίρεση ένα σουτ άουτ του Βινίσιους Ζούνιορ.

Μαγεία Μόντριτς, γκολ νίκης ο Βινίσιους…

Στο 51’, όμως, ο Σβέντμπεργκ δεν συγχώρησε και, εντελώς μόνος του στο ύψος του πέναλτι, πλάσαρε εύστοχα τον Κουρτουά για το 1-1, ύστερα από σέντρα του Όσκαρ Μινγκέθα και «δώρο» της άμυνας της Ρεάλ, η οποία ήταν… αλλού γι’ αλλού.

Η χαρά των Γαλιθιάνων, όμως, κράτησε μετά βίας 15 λεπτά. Στο 66’ ο Λούκα Μόντριτς, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή λίγο νωρίτερα, βρήκε με καταπληκτική κάθετη πάσα τον Βινίσιους, ο οποίος πλάσαρε κάτω από το σώμα του Γουάιτα, έδωσε ξανά προβάδισμα στους Μαδριλένους και έδειξε έναν νέο πανηγυρισμό, ο οποίος μπορεί να θεωρηθεί (έως και) προκλητικός.

…μοιραίος ο Δουβίκας!

Η Θέλτα δεν το έβαλε κάτω και άγγιξε το 2-2 σε προσπάθεια του Ζόναταν Μπαμπά που έβγαλε ξανά με το πόδι ο Κουρτουά, ύστερα από αδράνεια του Αντόνιο Ρούντιγκερ για την προβληματική άμυνα της Ρεάλ.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν μέχρι το τέλος και, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, βρέθηκαν μια ανάσα από την ισοφάριση με τον Τάσο Δουβίκα, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα. Λάθος του Μόντριτς, βαθιά μπαλιά στον Αλφόν και γύρισμα αυτού στην περιοχή όπου ο Έλληνας επιθετικός, εντελώς μόνος του, πλάσαρε με προβολή, με την μπάλα να φεύγει βασανιστικά άουτ…

Θέλτα (Κλάουντιο Χιράλντεθ): Γουάιτα – Χάβι Μανκίγιο (72’ Χάβι Ροντρίγκεθ), Στάρφελτ, Μάρκος Αλόνσο – Ούγκο Άλβαρεθ, Φραν Μπελτράν (87’ Νταμιάν), Ούγκο Σοτέλο, Μινγκέθα – Μπαμπά (79’ Ντουράν), Μπόρχα Ιγλέσιας (79’ Δουβίκας), Σβέντμπεργκ (72’ Αλφόν).

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά – Λούκας Βάθκεθ, Έντερ Μιλιτάο, Ρούντιγκερ, Φραν Γκαρθία (70’ Μεντί) – Βαλβέρδε (63’ Μόντριτς), Τσουαμενί, Καμαβινγκά (63’ Ροντρίγκο), Μπέλινγκχαμ – Μπαπέ (82’ Ντάνι Θεμπάγιος), Βινίσιους Ζούνιορ.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Παντρεύτηκε ο Χάρης Δούκας τη Γεωργία Πολυτάνου στη Θήβα – Βίντεο και φωτογραφίες

Η πρώτη φωτογραφία από το χτύπημα κοντά στην κατοικία του Νετανιάχου – Τα σπασμένα τζάμια και οι καταστροφές

Στέφανος Κασσελάκης: Αν ήθελα να κάνω νέο κόμμα, το timing ήταν ο παράνομος αποκλεισμός της υποψηφιότητάς μου



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Επιμέλεια: Δημήτρης Διατσίδης   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Η Κυριαρχία της «PIRELLI» συνεχίστηκε τόσο στο Βαλκανικό όσο και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ταχύτητας στις Σέρρες το Σαββατοκύριακο...

Κόσμος

Για έναν πατέρα στη Γάζα, ο θάνατος του Γιαχία Σινουάρ στο πεδίο της μάχης, ενώ προσπαθούσε με ένα ξύλο να αποκρούσει ένα μη επανδρωμένο...

Μαγαζίνο

Η εκδίκαση της υπόθεσης των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η Όλγα Κεφαλογιάννη σε βάρος του Μίνωα Μάτσα πήρε αναβολή για την Δευτέρα 21/10. Η...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Οι Triumph είναι γρήγορες τρικύλινδρες μοτοσυκλέτες οι περισσότερες και έχουν μια από τις καλύτερες πλατφόρμες για τις μοτοσυκλέτες περιπέτειας εκτός δρόμου. Ωστόσο, η μάρκα...