Connect with us

Hi, what are you looking for?

Κόσμος

Η πρώτη φωτογραφία από το χτύπημα κοντά στην κατοικία του Νετανιάχου

Η πρώτη φωτογραφία από το χτύπημα κοντά στην κατοικία του Νετανιάχου


Σε μία νέα φωτογραφία αποτυπώνεται το πλήγμα κοντά στην κατοικία του Μπενιαμίν Νετανιάχου στην Καισάρεια. Οι ζημιές στο σπίτι του Ισραηλινού πρωθυπουργού είναι ορατές όμως τη στιγμή εκείνη απουσίαζε από την οικία του μαζί με την οικογένειά του.  
Σε σύντομη ανακοίνωσή του, νωρίτερα, το γραφείο ανέφερε ότι ο Νετανιάχου και η σύζυγός του, Σάρα δεν βρίσκονταν στο σπίτι την ώρα της επίθεσης και ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί από το συγκεκριμένο περιστατικό.

Δύο άλλα μη επανδρωμένα αεροσκάφη που εκτοξεύτηκαν από τον Λίβανο σήμερα το πρωί προς Χάιφα και Καρμέλ, καταρρίφθηκαν από την αεράμυνα, ενεργοποιώντας σειρήνες στην περιοχή του Τελ Αβίβ.







netanyahu_spiti

Τρία drones από τον Λίβανο μπήκαν σε Καισάρεια, Χάιφα και Καρμέλ

Εκρήξεις στην Καισάρεια, τη Χάιφα και το Καρμέλ, ακούστηκαν, σύμφωνα με ισραηλινά μέσα, νωρίς το πρωί του Σαββάτου, αφού τρία μη επανδρωμένα αεροσκάφη που εκτοξεύτηκαν από τον Λίβανο διείσδυσαν στις περιοχές Γκλιλότ, Καισάρεια, Δυτική Γαλιλαία και κόλπο της Χάιφα.

Ένα κτίριο στην Καισάρεια χτυπήθηκε χωρίς να προκληθούν τραυματισμοί και μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις κατευθύνθηκαν στην περιοχή που είχε τεθεί στο στόχαστρο της Χεζμπολάχ, σύμφωνα με τον ισραηλινό ιστότοπο Walla.

Ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος εθεάθη στον ουρανό της Χάιφα και ένα ισραηλινό ελικόπτερο «σηκώθηκε» για να το αναχαιτίσει.

Μια ανακοίνωση του ισραηλινού στρατού ανέφερε πως: «Σειρήνες ήχησαν σε στρατιωτικές βάσεις στο Γκλιλότ, βόρεια του Τελ Αβίβ, μετά τη διείσδυση ενός μη επανδρωμένου αεροσκάφους από το Λίβανο» και πρόσθεσε: «Παρακολουθήσαμε τη διέλευση τριών μη επανδρωμένων αεροσκαφών από το Λίβανο, δύο από τα οποία αναχαιτίστηκαν και το τρίτο συνετρίβη σε κτίριο στην Καισάρεια».

Πηγές από το Κατάρ ανέφεραν ότι ένα παγιδευμένο drone είχε στόχο το σπίτι του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου στην Καισάρεια, η οποία βρίσκεται στις ακτές της Μεσογείου.

Από την πλευρά της, η εφημερίδα Yedioth Ahronoth ανέφερε ότι το πρωθυπουργικό γραφείο αρνήθηκε να αποκαλύψει τη θέση του πρωθυπουργού κατά τη στιγμή της έκρηξης στην Καισάρεια. Η αστυνομία έχει κλείσει δρόμους στην περιοχή, εμπδίζοντας την πρόσβαση στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Οι Triumph είναι γρήγορες τρικύλινδρες μοτοσυκλέτες οι περισσότερες και έχουν μια από τις καλύτερες πλατφόρμες για τις μοτοσυκλέτες περιπέτειας εκτός δρόμου. Ωστόσο, η μάρκα...

Κόσμος

Για έναν πατέρα στη Γάζα, ο θάνατος του Γιαχία Σινουάρ στο πεδίο της μάχης, ενώ προσπαθούσε με ένα ξύλο να αποκρούσει ένα μη επανδρωμένο...

Μαγαζίνο

Η εκδίκαση της υπόθεσης των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η Όλγα Κεφαλογιάννη σε βάρος του Μίνωα Μάτσα πήρε αναβολή για την Δευτέρα 21/10. Η...

Κόσμος

Πήγε στο νοσοκομείο με έντονο πόνο στο στομάχι και δυσπεψία και οι γιατροί έμειναν κυριολεκτικά άναυδοι από την αιτία που προκάλεσε τα συμπτώματά του....