Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Λ.Ε.ΜΟΤ γιόρτασε τα 45 της χρόνια

Η Λ.Ε.ΜΟΤ γιόρτασε τα 45 της χρόνια


του Δημήτρη Διατσίδη

Η Λ.Ε.ΜΟΤ (Λέσχη Ελλήνων Μοτοσυκλετιστών ), η “μητέρα” όλων των σύγχρονων Μοτοσυκλετιστικών Λεσχών φέτος έκλεισε τα 45 χρόνια συνεχούς Μοτοσυκλετιστικής δράσης και το γιόρτασε με μια Επετειακή Συνάντηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια Επετειακή Συνάντηση και ένα Μεγάλο Party όπου συμμετείχε μεγάλος αριθμός μοτοσυκλετιστών κάθε ηλικίας και άποψης, αγωνιζόμενοι, κλασικοί, ταξιδευτές κλπ.

Την εκδήλωση φιλοξένησε η Pub Le Roi στο Χαλάνδρι το βράδυ της Κυριακής 20 Οκτωβρίου.

Λ.Ε.ΜΟΤ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Η Λέσχη Ελλήνων Μοτοσυκλετιστών, περισσότερο γνωστή σαν Λ.Ε.ΜΟΤ. ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1979 από μια ξεχωριστή παρέα νέων, οι οποίοι επέλεξαν την μοτοσυκλέτα σαν τρόπο ζωής. Σήμερα η Λ.Ε.ΜΟΤ. είναι η παλαιότερη εν λειτουργία λέσχη μοτοσυκλετιστών στην Ελλάδα.

Βασικός στόχος της ήταν και είναι η προώθηση του μοτοσυκλετισμού και η βελτίωση της θέσης του μοτοσυκλετιστή στην ελληνική κοινωνία.

Στα χρόνια που πέρασαν, η Λ.Ε.ΜΟΤ, όχι μόνο πέτυχε σε μεγάλο βαθμό τους αρχικούς της στόχους, αλλά σαν πρωτοπόρος δύναμη στον χώρο, ασχολήθηκε συστηματικά και αποτελεσματικά με οτιδήποτε απασχόλησε τον κόσμο της μοτοσυκλέτας. Με δράσεις, ενέργειες και εκδηλώσεις πολιτιστικού, κοινωνικού, αγωνιστικού και συνδικαλιστικού χαρακτήρα, συνέβαλε ουσιαστικά στην ανάπτυξη του μοτοσυκλετιστικού επιπέδου στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το 2003 η ΛΕΜΟΤ έχει μετατραπεί σε Αθλητικό Σωματείο, προκειμένου να εναρμονιστεί με τον ισχύοντα Αθλητικό Νόμο.

Αριθμώντας σήμερα πάνω από 2.500 εγγεγραμμένα μέλη και αθλητές, αλλά και πάνω από 10.000 φίλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , η Λ.Ε.ΜΟΤ. συνεχίζει να συσπειρώνει τους μοτοσυκλετιστές αλλά και να παρέχει στα μέλη και φίλους της την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστες ώρες με τις εκδηλώσεις και εκδρομές που διοργανώνει.

Αυτό που χαρακτηρίζει τα μέλη της Λ.Ε.ΜΟΤ. είναι η αγάπη τους για τον μοτοσυκλετισμό και ο νέος ευχάριστος, μοντέρνος και φιλικός χώρος που δημιούργησε, έχει καταξιωθεί ως το σημείο επαφής και συνάντησης κάθε συνειδητοποιημένου μοτοσυκλετιστή (και όχι απλά το στέκι όσων χρησιμοποιούν τη μοτ/τα).

Η ΛΕΜΟΤ είναι μια οικογένεια πάντα ανοιχτή για όλους τούς μοτοσυκλετιστές

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αθλητικά

Κατηφόρα για τη Βαλένθια και πλέον ο εφιάλτης του υποβιβασμού σκιάζει το «Μεστάγια». Οι «Νυχτερίδες» πάνε από το κακό στο χειρότερο και η εντός...

Οικονομία

Τυποποιημένα τρόφιμα, όπως κριθαράκι, ντοματοχυμός, πυρηνέλαιο, μαργαρίνη αλλά και προϊόντα προσωπικής φροντίδας όπως οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, μαλακτικά, σαμπουάν, όπως επίσης και προϊόντα καθαρισμού σπιτιού όπως χλωρίνες περιλαμβάνει...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η σεζόν του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike MOTUL FIM 2024 ολοκληρώθηκε συναρπαστικά στην Τελετή Απονομής Βραβείων, που φιλοξενήθηκε στο διάσημο Museos de la Atalaya στη...

Πολιτική

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος, με ανάρτησή του το πρωί της Τρίτης (22/10) αποκάλυψε πώς θα πρέπει να παραμείνει σε αφωνία για τις...