Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια


Στις 15 Σεπτεμβρίου 2024 η Αφροδίτη από τις 20° 23’ του Ζυγού θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Δία στους Διδύμους.

ΚΡΙΟΣ

Κοινωνικοποιηθείτε και εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες και ανοίγματα για να προωθήσετε τα επαγγελματικά, και όχι μόνο σχέδιά σας. Αισθηματικά, θα ανανεωθείτε και θα κάντε νέες γνωριμίες που θα αφυπνίσουν μέσα σας την αισιοδοξία, τον αυθορμητισμό και τον ενθουσιασμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Ασχοληθείτε με την υγεία και την εμφάνισή σας και βελτιώστε με όποιο τρόπο μπορείτε την καθημερινότητά σας. Βάλτε σε μια τάξη τα οικονομικά σας και τακτοποιήστε, όσο μπορείτε, εκκρεμότητες που τυχόν έχετε. Ο δρόμος για μια νέα επαγγελματική συνεργασία είναι ανοιχτός.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εύνοια δέχεται η αισθηματική σας ζωή πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες ή να επιστρέψετε σε μια παλιά αγάπη κάτω όμως από νέες και σαφώς καλύτερες συνθήκες. Επαγγελματικά, οι καταστάσεις θα καλυτερεύουν όπως επίσης και τα οικονομικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα βρείτε έξυπνες και ικανοποιητικές, για τα δικά σας συμφέροντα, λύσεις που αφορούν θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία, συγγενείς, το σπίτι ή γενικά ένα ακίνητο. Επίσης, θα τακτοποιήσετε ζητήματα που σας προκαλούν ανησυχία και άγχος.

ΛΕΩΝ

Εύνοια έχετε σε θέματα που έχουν σχέση με υπογραφές, συμβόλαια, αγοραπωλησίες, σπουδές, ταξίδια και μετακινήσεις. Αισθηματικά, μέσα σε κοινωνικά περιβάλλοντα θα κάνετε μια νέα και ενδιαφέρουσα γνωριμία η οποία θα έχει προοπτικές εξέλιξης.https://www.myastro.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια νέα επαγγελματική πρόταση θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την καριέρα και τα οικονομικά σας. Θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε διάφορες εκκρεμότητές σας ενώ ορισμένοι από εσάς θα λάβετε μια ευχάριστη είδηση που ενδέχεται να αφορά και ένα θέμα σχετικό με το δημόσιο.

ΖΥΓΟΣ

Θα σας δοθούν ενδιαφέρουσες ευκαιρίες τις οποίες και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε γιατί θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον. Εύνοια έχετε και σε θέματα ταξιδιών, γενικά μετακινήσεων καθώς και σπουδών, ακόμα και από τη πλευρά του διδάσκοντος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα ανανεωθείτε ψυχολογικά και συναισθηματικά και θα αντιμετωπίσετε με επιτυχία συγκεκριμένα θέματα που σας άγχωναν. Επίσης, θα τακτοποιήσετε ζητήματα του παρελθόντος ενώ τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν μέσα από μια ιδιαίτερη μανούβρα που θα κάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κινηθείτε με γνώμονα τη θετική σκέψη κάνοντας αισιόδοξα σενάρια για το μέλλον σας, τόσο το επαγγελματικό, όσο και το προσωπικό. Το σίγουρο είναι ότι θα κάνετε νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Επαγγελματικά, κάτι νέο θα ανατείλει στον ορίζοντά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχετε εύνοια σε θέματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσης που θα σας επιτρέψουν, τόσο να νιώσετε δικαιωμένοι σε ό,τι αφορά τις προσπάθειες σας, όσο και να αισθανθείτε αισιόδοξα για το μέλλον σας. Επίσης, θα μπορέσετε να βελτιώσετε της συνθήκες της καθημερινότητάς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχετε ενδιαφέρουσες ευκαιρίες και προτάσεις που θα ανοίξουν το επαγγελματικό πεδίο σας και ως εκ τούτου τους ορίζοντές σας. Εύνοια υπάρχει σε θέματα συνεργασιών, ταξιδιών και μετακινήσεων. Αισθηματικά, θα κάνετε μια νέα και ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΙΧΘΥΕΣ

Συντονιστείτε με τις τρέχουσες εξελίξεις της ζωής σας και μην αφήνετε τον εαυτό σας πίσω βάζοντας κατά νου τα πιο δύσκολα σενάρια. Ισορροπήστε εσωτερικά και όλα θα μπουν σε μια σωστή σειρά. Εύνοια υπάρχει σε θέματα σχετικά με ακίνητη περιουσία και αγοραπωλησίες.

Πηγή: myastro.gr

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Πολιτική

Ο Χάρης Δούκας τόνισε ότι μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα παντρευτεί τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου. Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στο Star,...

Κόσμος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε η πρόεδρος του Περού, Ντίνα Μπολουάρτε, τρεις περιφέρειες της χώρας που επλήγησαν από τις δασικές πυρκαγιές των τελευταίων μηνών,...

Οικονομία

Το σήμα της εκκίνησης για ένα νέο μεγάλο κύκλο επενδύσεων του Ομίλου στους τομείς των παραχωρήσεων και των ΣΔΙΤ εντός κι εκτός Ελλάδας, έδωσε...

Αυτοκίνητο

του Νεκτάριου Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Ο Alessandro Di Mario με την Aprilia RS 660, είναι ο Πρωταθλητής του Twins Cup MotoAmerica για το...