Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου αποκαλύπτει: «Ο σύντροφός μου έχει δύο παιδιά…»

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου αποκαλύπτει: «Ο σύντροφός μου έχει δύο παιδιά…»


Καλεσμένη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα ήταν η Αντιγόνη Κουλουκάκου, η οποία μίλησε για τη μητρότητα, τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της ο ερχομός του παιδιού αλλά και τα συναισθήματα που της δημιουργήθηκαν τη στιγμή της γέννας.

«Είμαι στην πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής μου. Μπορώ να μιλάω ώρες για το παιδί μου, είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου και δεν νομίζω ότι θα κάνω κάτι πιο σημαντικό από αυτό. Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί», είπε αρχικά η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

«Δεν περίμενα πως θα το εκλάβω με αυτόν τον τρόπο. Στην αρχή ήθελα, μετά δεν ήθελα, κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν αισθανόμουν πολλά. Όταν γέννησα δεν έκλαψα και ένιωθα άσχημα. Άρχισα να αισθάνομαι πράγματα μετά τον πρώτο θηλασμό και έκτοτε είμαστε αυτοκόλλητοι. Στα γυρίσματα είναι μαζί μου, στις φωτογραφίσεις», είπε για τη μητρότητα.

«Ξυπνάει το πρωί και μιλάει μόνο του και γελάει. Έκλαιγα από χαρά, ξεκινάει η μέρα μου γελώντας. Δεν «μικραίνουν» τα πράγματα μετά την γέννηση ενός παιδιού, αλλά δεν υπάρχει στρες, άγχος, νεύρα κτλ. Είσαι ζεν. Αντιλαμβάνεσαι τι έχει σημασία στην ζωή και δεν έχουν σημασία αυτά που σε θύμωναν και σε στεναχωρούσαν», πρόσθεσε η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

«Δεν ήμουν μόνη μου πριν δύο χρόνια, απλώς δεν μιλούσα για τα προσωπικά μου. Υπήρχε ο σύντροφός μου και τα παιδιά του. Λέω πως είμαι μητέρα 3 παιδιών. Τα παιδιά του συντρόφου μου προσέχουν πολύ το μωρό. Δεν ήθελα να κάνω παιδιά, δεν το απέκλεια αλλά σκεφτόμουν να υιοθετήσω. Ήταν όμως πολύ δύσκολο.

Δεν έχει σημασία αν το υιοθετήσεις, είσαι μαμά. Γεννιόμαστε μανούλες απλά η καθεμία επιλέγει τον δικό της τρόπο να δείξει αυτήν την φροντίδα της. Υπάρχουν και πολλές γυναίκες που μόνες τους αποφασίζουν να έχουν ένα μωρό, και αυτό είναι φυσιολογικό. Δεν θα απαντήσω ακόμη για το εάν θα παντρευτώ με τον σύντροφό μου», εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο της συνέντευξη η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αυτοκίνητο

Του Π. Χαλάτση Αύριο Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, στις 15.00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) ξεκινάει ο 18ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της F1, στη Σιγκαπούρη....

Αθλητικά

O Άκης Μάντζιος κατάφερε να εξουδετερώσει τα ατού του Ολυμπιακού και οδήγησε τον Άρη σε μία σπουδαία νίκη με 2-1 σκορ επί των Πειραιωτών...

Αθλητικά

Ο Ματίας Αλμέιδα σε δηλώσεις στην Cosmote TV εν όψει του αγώνα της ΑΕΚ με την Athens Kallithea αναφέρθηκε στην απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ...

Αυτοκίνητο

του Νεκτάριου Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Βρεθήκαμε αποκλειστικά για την Ελλάδα, στην παρουσίαση που έκανε η Aprilia, με επικεφαλής τον πρεσβευτή της μάρκας Max...