Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Ημερήσιες προβλέψεις 3 Ιουνίου 2024 από την Α.Λεούση (1)

Ημερήσιες προβλέψεις 3 Ιουνίου 2024 από την Α.Λεούση (1)


Τα Ζώδια Σήμερα 3 Ιουνίου 2024 από την αστρολόγο Άντα Λεούση…

Θα υπάρξουν θετικές αλλαγές στην ζωή σου;

Η Άντα Λεούση μιλά προσωπικά μαζί σου και σου δίνει όλες τις κατευθύνσεις για να ξέρεις τι έρχεται ερωτικά, επαγγελματικά , οικονομικά!

Κάλεσε στο 14600 ή στείλε ΑΛ2 στο 54754

 

ΚΡΙΟΣ: Εκφράστε τις ουσιαστικές σας ανάγκες στο έτερον σας ήμισυ και θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Βάλτε βάσεις στον επαγγελματικό σας τομέα, για να έχετε μελλοντική επιτυχία.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Πάρτε αποφάσεις για σημαντικά θέματα στην εργασία σας πριν τις πάρουν οι άλλοι για εσάς. Αξιολογήστε σωστά τα δεδομένα και τις συνθήκες που επικρατούν στην προσωπική σας ζωή.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη μένετε προσκολλημένοι σε λεπτομέρειες που δεν έχουν καμία αξία. Ζητήστε βοήθεια από τους γύρω σας και μην αναλαμβάνετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πριν κάνετε καινούριες κινήσεις, ακούστε και τους δικούς σας ανθρώπους. Μην κουράζετε το νευρικό σας σύστημα με συζητήσεις που δε βγάζουν πουθενά.

 

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να κρατήσετε σταθερά τα έσοδά σας και να μην ξοδέψετε περισσότερα απ’ όσα πρέπει. Βάλτε στους συνεργάτες σας όρια και μην αφήνετε να τα παραβιάζουν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε χρόνο στους συνεργάτες σας για να σας αποδείξουν αυτά που θέλουν. Μην αφήνετε στην άκρη τις προσωπικές σας σχέσεις για χάρη της εργασίας σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Βρείτε χρόνο για διασκέδαση με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα ή για να πραγματοποιήσετε ένα ταξιδάκι. Μην αφήσετε τα σχέδια για το μέλλον να σας απορροφούν, γιατί θα χάσετε το παρόν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη δώσετε συνέχεια σε κουβέντες ή κακόβουλες πράξεις ανθρώπων που σας πλήγωσαν. Προβληματιστείτε όσο είναι καιρός, αλλάζοντας ότι δε σας αρέσει και δε σας αντιπροσωπεύει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε να λύσετε εκκρεμότητες γιατί δε σας ευνοούν οι συνθήκες. Μην παίρνετε τα πάντα τοις μετρητοίς, γιατί μπορείτε να παραβλέψετε λόγια εκνευρισμένων ανθρώπων.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην επιτρέψετε σε αναποδιές και φασαρίες να ρίξουν την ψυχολογία σας και να σας χαλάσουν το κέφι. Μην ξεχνάτε πως πάνω απ’ όλα είστε άνθρωποι με αισθήματα και ανάγκες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πάρτε μαθήματα από το παρελθόν και μην πάρετε αποφάσεις να ρισκάρετε και πάλι οικονομικά. Εάν θέλετε να αλλάξετε ριζικά τη ζωή σας, κάντε το χωρίς σπασμωδικές κινήσεις.

 

ΙΧΘΥΣ: Μια κοινωνική εκδήλωση θα σας δώσει ευκαιρίες για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Η αναγνώριση των προσπαθειών σας στον εργασιακό χώρο, θα σας κάνει να νιώσετε καλά.

Αξιολόγηση



0
βαθμολογία


0
αξιολογήσεις

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αθλητικά

Με τέσσερα παιχνίδια ολοκληρώνεται την Κυριακή η 5η αγωνιστική της Super League από το πρώτο πιάτο της οποίας ξεχώρισε η νίκη του Άρη με...

Πολιτική

Σε ανάρτηση προχώρησε το «τρολ» Πεν Νταλαούρα, μετά τη λήξη της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικότερα, το «τρολ» που υποστηρίζει σθεναρά τον...

Ελλάδα

Τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε έναν 60χρονο άνδρα, σημειώθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου στο 31ο χλμ της Εθνικής οδού Λάρισας – Κοζάνης,...

Ελλάδα

Τροχαίο ατύχημα μετά από τρελή πορεία ΙΧ σημειώθηκε στην Πάτρα τα ξημερώματα. Ήταν περίπου 02:00 το βράδυ όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου που κινούνταν...