Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Ζώδια 10/03 Νεα Σεληνη στους Ιχθυες – Αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο – Astroguide


Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται σήμερα το πρωί στις 11πμ στο ζώδιο των Ιχθύων. Η παρουσία του Ερμή, του Ποσειδώνα και της Αφροδίτης από μεθαύριο είναι ενεργή χρωματίζοντας τις επόμενες 28 ημέρες και δίνοντας την ευκαιρία να μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά σε ένα όραμα, σε κάτι που αγαπάτε και σας αρέσει να φροντίζετε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η ενθάρρυνση και η παρότρυνση θα υπάρχουν με την Νέα Σελήνη στους Ιχθύες για τις επόμενες 28 ημέρες. Αυτό το οποίο χρειάζεται να κάνετε εσείς είναι να αξιολογήσετε σωστά τις καταστάσεις και να υπάρξει η απαραίτητη οργάνωση πριν την όποια δράση αποφασίσετε να κάνετε μέσα σε αυτό το συγκεκριμένο διάστημα, ειδικά μετά τις 2/4 που θα αρχίσει ο Ερμής ανάδρομος.

Για τους Ταύρους, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων σας φέρνει στο επίκεντρο των κοινωνικών δραστηριοτήτων και εξελίξεων. Υποστηρικτικά το υπόλοιπο δυναμικό σας ωθεί να δράσετε προς τη κατεύθυνση της επιλογής σας πάντα έχοντας στραμμένη τη προσοχή σας στο στόχο που πρέπει να κερδηθεί και προσέχοντας ιδιαίτερα μετά τις 2/4 που θα αρχίσει ο Ερμής ανάδρομος.

Για τους Διδύμους, επαγγελματικούς στόχους και επιθυμίες ενεργοποιεί η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες για τις επόμενες 28 ημέρες. Δημιουργικά ενδεχόμενα τα οποία μπορούν να προχωρήσουν και να πάρετε ικανοποίηση αρκεί να δείτε τα πράγματα σφαιρικά και να σταθείτε στη μεγάλη εικόνα. Μην αφήσετε ψυχικές φορτίσεις ή άλλους ανθρώπους να σας κρατήσουν μακρυά από αυτό που επιθυμείτε ειδικά μετά τις 2/4 που θα αρχίσει ο Ερμής ανάδρομος.

Για τους Καρκίνους, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες σας βοηθά και σας ωθεί να δείτε τις καταστάσεις με μία φιλοσοφική προσέγγιση. Να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να χρησιμοποιήσετε τα οφέλη από συνεργασίες και συνδέσεις κάθε είδους. Εμβαθύνετε και οριοθετήστε ότι μπορεί να αναπτυχθεί, ειδικά μέχρι τις 2/4 που θα αρχίσει ο Ερμής ανάδρομος.

Για τους Λέοντες, μαζί με την Νέα Σελήνη τους Ιχθύες έρχονται και αλλαγές οι οποίες σας ενθαρρύνουν να ασχοληθείτε ακόμη περισσότερο με τα τρέχοντα, την εργασία σας ή μια δραστηριότητα η οποία ανήκει στη καθημερινή σας ρουτίνα. Η μεταμόρφωση και ο ανασχηματισμός θα είναι το αποτέλεσμα των αλλαγών και οι ανταμοιβές θα είναι ανάλογες της δυναμικής που θα βάλετε, ειδικά μετά τις 2/4 που θα αρχίσει ο Ερμής ανάδρομος.

Για τους Παρθένους, μπορεί ο δρόμος με την Νέα Σελήνη στους Ιχθύες να μην είναι στρωμένος με ροδοπέταλα λόγω των υπόλοιπων δυναμικών ωστόσο εξαρτάται από εσάς πως θα το χειριστείτε. Σε προσωπικό επίπεδο σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο μέσα στις επόμενες 28 ημέρες και εσείς θα πρέπει να είστε ο εαυτός σας. Ιδιαίτερη προσοχή μετά τις 2/4 που ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, Ερμής, θα αρχίσει την ανάδρομή του πορεία.

Για τους Ζυγούς, έναν αέρα αναζωογόνησης σας δίνει την ευκαιρία να φέρετε στη καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες. Νέες ιδέες μπορείτε να τις εμπεριέχετε δημιουργικά οι οποίες θα σας ηρεμήσουν και θα σας γαληνέψουν. Αφήστε προσωπικά ζητήματα λίγο στην άκρη ώστε να υπάρξει ο χρόνος να φανεί η ίδια η δυναμική και εξέλιξή τους πριν την όποια δράση από εσάς, ειδικά μετά τις 2/4 που θα αρχίσει ο Ερμής ανάδρομος.

Για τους Σκορπιούς, νέους τρόπους σύνδεσης με το περιβάλλον σας φέρνει η Νέα Σελήνη μέσα στις επόμενες 28 ημέρες και ευκαιρίες να πάρετε χαρά μέσα από αυτές. Εκφράστε τα συναισθήματά σας με ευαισθησία και δώστε τη δυναμική σας σε εγχειρήματα που όχι μόνο έχουν περιθώριο εξέλιξης αλλά σας γεμίζουν ταυτόχρονα με ενέργεια. Προσοχή μετά τις 2/4 που θα αρχίσει ο Ερμής ανάδρομος.

Για τους Τοξότες, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες θα σας βοηθήσει να εστιάσετε σε θέματα που σχετίζονται άμεσα με την ιδιωτική σας ζωή, το σπίτι ή/και την οικογένεια. Θα δοθεί η ευκαιρία να κάνετε αλλαγές και να τροποποιήσετε πράγματα ώστε να έχετε μεγαλύτερη, εκτός των άλλων, ελευθερία κινήσεων τουλάχιστον μέχρι 2/4 που θα αρχίσει ο Ερμής την ανάδρομή του κίνηση.

Για τους Αιγόκερους, σε επικοινωνιακά ζητήματα και σχέσεις με το άμεσο περιβάλλον σας εστιάζει τη δυναμική της η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, φέρνοντάς σας πιο κοντά με ότι μπορεί όχι μόνο να σας βοηθήσει αλλά κυρίως να σας γαληνέψει. Η διαίσθησή σας θα είναι έντονη τις επόμενες 28 ημέρες γιαυτό εμπιστευτείτε την και αφήστε την να είναι αρωγός στις αποφάσεις και δράσεις σας ειδικά με τον Ερμή ανάδρομο μετά τις 2/4.

Για τους Υδροχόους, με την Νέα Σελήνη στους Ιχθύες οι αξίες σας έρχονται στη πρώτη γραμμή, είτε αφορά οικονομικά είτε συναισθηματικά θέματα. Θα σας δοθεί ο απαραίτητος χρόνος και οι ευκαιρίες να αξιολογήσετε τις καταστάσεις και να δράσετε προς τη κατεύθυνση η οποία σας κάνει να αισθάνεστε μεγαλύτερη ασφάλεια. Με το χέρι στην καρδιά οι δράσεις σας, ειδικά μετά τις 2/4 που θα αρχίσει ο Ερμής ανάδρομος.

Για τους Ιχθύες, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, σας δίνει τα χρώματα και τα πινέλα να δημιουργήσετε τα δικά σας όνειρα και προσδοκίες. Το άνοιγμα που θα σας κάνει μέσα στις επόμενες 28 ημέρες είναι θαυμαστό αρκεί να μπορέσετε ταυτόχρονα να τοποθετήσετε αυτές τις νέες ιδέες και εμπνεύσεις σε ένα δημιουργικό πλαίσιο, χωρίς να σπαταληθείτε ειδικά με την ανάδρομη πορεία του Ερμή μετά τις 2/4.Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αυτοκίνητο

Στα βραβεία “Tire Technology International” (TTI) η Continental είχε τρείς διακρίσεις. Α. Έλαβε το βραβείο “Ελαστικό της Χρονιάς”, για το νέο All Season Contact...

Τεχνολογία

«Είμαι περήφανος που έγινα κομμάτι της απίστευτης επανάστασης που έχει συντελεστεί στην επιστήμη τις τελευταίες έξι δεκαετίες: από την απόλυτη άγνοιά μας σε πάρα...

Τεχνολογία

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού σχεδόν έφτασε και έτσι η Sony μόλις ανακοίνωσε με ποια παιχνίδια θα το υποδεχθούν οι συνδρομητές του PlayStation Plus....

Συνταγές

Δείτε όλες τις εκπομπές του ΣΚΑΪ στο http://www.skai.gr/tv/ Δείτε περισσότερα στο … source