Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Ζώδια 08/03 Μην αναλωθειτε σε ανουσιες συζητησεις – Αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο


Η Σελήνη συνεχίζει το πέρασμά της από το ζώδιο του Υδροχόου κοντά στην Αφροδίτη και τον Άρη σήμερα. Η ανάγκη να κάνετε πράγματα που σας εκφράζουν θα οδηγεί τα βήματά σας ωστόσο με σύνεση γιατί η δυσαρμονική της σχέση με τον Ουρανό μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω από τη μία στιγμή στην άλλη. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα μπορείτε να έρθετε σε επαφή με άτομα τα οποία με κάποιον τρόπο αναζωπυρώνουν το όραμα σας ή σας βοηθούν στον στόχο σας. Ένας κοινός σκοπός αυτή την στιγμή θα ήταν ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε μέσα σε ομάδες ανεβάζοντας την κοινωνικότητά σας.

Για τους Ταύρους, μπορείτε να ασχοληθείτε με εργασιακά θέματα σήμερα και να τα διεκπεραιώσετε με επιτυχία. Ένας στόχος είναι σημαντικό να μπει αυτή τη στιγμή και έχετε την ικανότητα να οριοθετήσετε τις καταστάσεις προς την ολοκλήρωση του.

Για τους Διδύμους, σήμερα η βοήθεια σας και γενικότερα η συμμετοχή σας σε κάτι που θα σας ζητηθεί είναι σημαντική. Σταθείτε σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και δείτε τη ζωή με μια άλλη ματιά. Αξίες αναθεωρούνται και είστε σε θέση να θέσετε νέες αρχές.

Για τους Καρκίνους, δύσκολη ημέρα για πολλές δράσεις οι οποίες δεν στηρίζονται μόνο στις δικές σας ανάγκες. Δεν είναι η κατάλληλη ημέρα να ζητήσετε την βοήθεια από οικείους είτε γιατί δεν θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν ουσιαστικά είτε γιατί δεν θα είναι διαθέσιμοι.

Για τους Λέοντες, οι σχέσεις και γενικότερα οι συνεργασίες αυτή τη στιγμή σας απασχολούν και πιθανά να σας αγχώνει το γεγονός πως δεν υπάρχει το κατάλληλο κανάλι επικοινωνίας. Η Σελήνη ακόμη στον Υδροχόο σας βοηθά είτε να αλλάξετε ρότα είτε να μπορέσετε να βρείτε την κατάλληλη οδό επικοινωνίας.

Για τους Παρθένους, εργασιακά ζητήματα σας πιέζουν αυτή την στιγμή και όλα πρέπει να γίνουν γρήγορα και στην εντέλεια. Δεν έχετε πρόβλημα με τους χρόνους γιατί είναι γνωστό πως μπορείτε να ρυθμίσετε τα πάντα εντός περιθωρίων. Σήμερα δίνεται η δυνατότητα να ελαφρύνετε λίγο τους ώμους σας από το βάρος.

Για τους Ζυγούς, η ανάγκη να πάρετε χαρά μέσα από καταστάσεις οι οποίες είτε είναι ευχάριστες είτε σας ταιριάζουν θα είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα. Ασχοληθείτε με αυτό που σας οδηγεί η καρδιά σας. Οι σχέσεις με τα παιδιά σήμερα είναι παραγωγικές.

Για τους Σκορπιούς, το σπίτι, η οικογένεια, η προσωπική σας ζωή και γενικότερα προσωπικά σας θέματα σήμερα μπορούν να αντιμετωπιστούν με ποικίλους τρόπους. Δείτε τη πανοραμική εικόνα και εστιάστε σε αυτό που πραγματικά είναι σημαντικό και χρειάζεται την ενέργεια σας.

Για τους Τοξότες, η επικοινωνία σήμερα είναι σημαντική. Ξεκάθαρες κουβέντες χωρίς πολλές λεπτομέρειες αλλά πάντα με το χέρι στην καρδιά, ζητά η Σελήνη στον Υδροχόο, σπρώχνοντας σας να εστιάστε σε ότι είναι πραγματικά σημαντικό. Μην αναλωθείτε σε ανούσιες συζητήσεις.

Για τους Αιγόκερους, θέματα αξιών ενεργοποιούνται σήμερα με κάποιον τρόπο. Είτε πρόκειται για κληρονομικά θέματα, οικονομικά γενικότερα ή κτήσεις είναι σημαντικό να εστιάστε σε ότι σας δίνει συναισθηματική ασφάλεια παρά υλική. Στο σήμερα της ζωής σας αυτό είναι το σημαντικότερο. Μια άλλη στιγμή μπορείτε να εξετάσετε τα πράγματα βάσει τα τότε δεδομένα.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο σας, σας βάζει στη διαδικασία να σκεφτείτε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Οι δράσεις ωστόσο χρειάζεται να είναι πολύ συγκεκριμένες και μια μια τη φορά. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και σας δίνει το πλεονέκτημα ακόμη και αν το αποτέλεσμα δεν φανεί από την πρώτη στιγμή.

Για τους Ιχθύες, δεν είναι καλή ημέρα για εξωτερικές δράσεις ή πολλές νοητικές διεργασίες. Ξεκουραστείτε και κυρίως αποφορτιστείτε με τον τρόπο που γνωρίζετε εσείς καλύτερα. Είναι σημαντικό να προστατευτείτε από τις κακοτοπιές.



Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Μαγαζίνο

Στις 23 Μαΐου του 2024 η Αφροδίτη θα συναντηθεί σε όψη συνόδου με τον Δία στις 29° 20’ του Ταύρου. Αυτή η σύνοδος θα...

Οικονομία

Ο λόγος που η Δύση δεν μπορεί να «τελειώσει» την οικονομία της Ρωσίας – Newsbeast play Τα προβλήματα και τα εμπόδια που μπορεί να...

Αθλητικά

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΛΗΣ 21.05.2024 | 00:08 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2022 EUROKINISSI SPORTS Εξηγήσεις ζήτησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός από την ΕΠΟ, αναφορικά με τη διαχείριση των...

Οικονομία

ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΖΟΓΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ– ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2024 ΕΦΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ!- «Τζόγος» με τα κεφάλαια που προορίζονται για επικουρικές...