Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Ζώδια 07/03 Αναθεωρησεις – Αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο – Astroguide


Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο του Υδροχόου κοντά με στον Πλούτωνα σήμερα. Η δυναμική είναι ισχυρή γιαυτό φροντίστε να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία έχουν ουσία και μπορούν να αναπτυχθούν. Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο μιας και σε λίγο θα ξεκινήσει περίοδος Εκλείψεων οπότε οι δράσεις σας θα πρέπει να περιοριστούν. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, οι στρατηγικές δικτύωσης μπορεί να σας φέρουν ένα επικερδές έργο αυτή τη στιγμή μιας και οι πλανητικές δυναμικές επικεντρώνονται στον κοινωνικό σας κύκλο, ομάδες ανθρώπων και επαφές με ομοϊδεάτες. Αυτό που θέλει προσοχή είναι οι παρορμητικές κινήσεις και η μη στοχευμένη δράση.        

Για τους Ταύρους, επαγγελματικά θέματα φέρνουν στην επιφάνεια τα πλανητικά δρώμενα σήμερα και οτιδήποτε σχετίζεται με την εδραίωσή σας μέσα από την εργασία και τα επιτεύγματά σας. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να επικεντρωθείτε σε αυτό που προσδοκάτε ανεξάρτητα τα εμπόδια και τις δυσκολίες.   

Για τους Διδύμους, οι πλανητικές δυναμικές σήμερα σας βοηθούν να σταθείτε σε αντικειμενικά δεδομένα και να κάνετε ρεαλιστικές σκέψεις. Κατά την διάρκεια αυτής της διαδικασίας ενδέχεται να αμφισβητήσετε και πράγματα τα οποία δεν σας αντιπροσωπεύουν απόλυτα ή πεποιθήσεις που πρέπει να αφήσετε πίσω.   

Για τους Καρκίνους, ένα σπρώξιμο στον ώμο μπορεί να νιώθετε σήμερα για να δράσετε χωρίς φόβο ή για να δείτε τελικά προς ποία κατεύθυνση θα είναι καλύτερα να οδηγηθείτε. Οποιαδήποτε επεξεργασία και αναπροσαρμογή θα πρέπει να είναι ευπρόσδεκτη γιατί θα σας βοηθήσει σε θέματα ανάπτυξης.   

Για τους Λέοντες,  δημιουργική ημέρα αν έρθετε σε επαφή με το ρυθμό που σας ζητείται είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε μέσω μίας ομάδας που μοιράζεστε κοινούς στόχους. Η ανάγκη να καινοτομήσετε οδηγεί τα βήματά σας σήμερα.

Για τους Παρθένους, μέσα από εξωτερικά γεγονότα ή δικές σας εσωτερικές διεργασίες νιώθετε πως οτιδήποτε προβλέψιμο στη καθημερινή σας ζωή σας έχει κουράσει και χρειάζεται ανατροφοδότηση. Δείτε τί μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε έχοντας αυτό το δεδομένο.   

Για τους Ζυγούς, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας οδηγούν να αναθεωρήσετε σχετικά με τί σας δίνει χαρά και ευχαρίστηση. Είναι κατάλληλη στιγμή να απελευθερωθείτε από συστολές, ότι λειτουργεί πιεστικά και είναι βάρος στην εξέλιξη σας αυτή τη περίοδο.

Για τους Σκορπιούς, μία φάση μετασχηματισμού φέρνουν οι πλανητικές δυναμικές για εσάς ανεξάρτητα τα εμπόδια που βρίσκετε μπροστά σας. Η δυνατή σας επιθυμία να βρείτε την συναισθηματική ασφάλεια που ζητάτε είναι η κινητήριος δύναμή σας. Αφήστε οτιδήποτε τοξικό στην άκρη.  

Για τους Τοξότες, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να ενισχύσει την ψυχική σας διάθεση και να αναπτερώσετε ταυτόχρονα και το ηθικό των ανθρώπων γύρω σας. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι ο τρόπος που θα το κάνετε και όχι τόσο οι προθέσεις σας.

Για τους Αιγόκερους, μέσα από εξωτερικά ερεθίσματα μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την πραγματική, αντικειμενική αξία των πραγμάτων είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Μπορεί να αντιληφθείτε πως κάποια πράγματα δεν έχουν καν αξία και κάποια άλλα έχουν ανεκτίμητη. Μείνετε προσανατολισμένη σε αυτή την οδό σήμερα.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα προσθέτει το απαραίτητο σθένος να κινηθείτε ελεύθερα και με αυτονομία. Αν αυτό δεν είναι εφικτό σημαίνει πως θα πρέπει να επανατοποθετηθείτε και να δράσετε κατά περίπτωση.

Για τους Ιχθύες, σήμερα δώστε χώρο σε ότι μπορεί να σας αποφορτίσει και να σας ξεκουράσει κυρίως σε ψυχικό επίπεδο. Μην έχετε πολλές απαιτήσεις και προσπαθήστε να βρείτε χρόνο περισυλλογής. Η επανεξέταση πραγμάτων και η αποδοχή θα σας γαληνέψει.Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Τεχνολογία

«Είμαι περήφανος που έγινα κομμάτι της απίστευτης επανάστασης που έχει συντελεστεί στην επιστήμη τις τελευταίες έξι δεκαετίες: από την απόλυτη άγνοιά μας σε πάρα...

Αυτοκίνητο

Στα βραβεία “Tire Technology International” (TTI) η Continental είχε τρείς διακρίσεις. Α. Έλαβε το βραβείο “Ελαστικό της Χρονιάς”, για το νέο All Season Contact...

Τεχνολογία

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού σχεδόν έφτασε και έτσι η Sony μόλις ανακοίνωσε με ποια παιχνίδια θα το υποδεχθούν οι συνδρομητές του PlayStation Plus....

Συνταγές

Δείτε όλες τις εκπομπές του ΣΚΑΪ στο http://www.skai.gr/tv/ Δείτε περισσότερα στο … source