Χρησιμοποιώ το air fryer Multipla XL της GRUPPE συνέχεια στο σπίτι, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είχα σκεφτεί ποτέ να φτιάξω πίτσα. Δεν ξέρω τι φοβόμουν αλλά τελικά ήταν πανεύκολη και βγήκε φανταστική! Σκαρώνεις στα γρήγορα ένα ζυμαράκι γιαουρτιού, το απλώνεις σε λαδόκολλα, το ψήνεις λίγα λεπτά, ξαναψήνεις άλλη μία μαζί με τα topping που θες και έχεις μία πίτσα όνειρο! Μάλιστα αν βάλεις το ζυμαράκι σε μερίδες στην κατάψυξη, την επόμενη φορά θα την φτιάξεις ακόμα πιο γρήγορα και θα σου λύσει τα χέρια αν δεν έχεις προλάβει να μαγειρέψεις!
Δες ολόκληρη την συνταγή βήμα-βήμα σε video στο Tik Tok , φτιάξε την πίτσα στο air fryer και κάνε μας follow για περισσότερες συνταγές.
Super Tip
Η Φριτέζα αέρος Multipla XL KDF-580D Gruppe κάνει το υγιεινό μαγείρεμα εύκολο και γρήγορο. Διαθέτει 10 αυτόματα προγράμματα για μαγείρεμα και τηγάνισμα χωρίς λιπαρά και λάδι. Επιτέλους μπορείς να απολαύσεις εύκολη πίτσα στο σπίτι, χωρίς φούρνο και αναμονές!
Συνταγή
Εύκολη πίτσα στο air fryer
- Μερίδες: 3-4 ατομικές στο air fryer
- Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
- Χρόνος μαγειρέματος: 20-25 λεπτά
Υλικά για το ζυμάρι:
- 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- ½ κ.γλ. baking powder
- 220 γρ. γιαούρτι σόγιας, χωρίς ζάχαρη
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- αλεύρι για το άνοιγμα
Υλικά σερβιρίσματος:
- 8 κ.σ. σάλτσα ντομάτας για πίτσα
- 100 γρ. φυτικό τυρί που λιώνει, τριμμένο
- φύλλα βασιλικού
ΔΕΣ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΣΕ VIDEO ↓
@madamegingercom #AD Εύκολη πίτσα στο σπίτι με το air fryer @gruppe_design_wise Multipla XL! Υλικά για το ζυμάρι: -250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις -½ κ.γλ. baking powder -220 γρ. γιαούρτι σόγιας, χωρίς ζάχαρη -3 κ.σ. ελαιόλαδο -αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι -αλεύρι για το άνοιγμα Υλικά σερβιρίσματος: -8 κ.σ. σάλτσα ντομάτας για πίτσα -100 γρ. φυτικό τυρί που λιώνει, τριμμένο -φύλλα βασιλικού Δες την εκτέλεση στο madameginger.com 🤟🏽 — 📸: @sofia.xeni #MadameGingerCom ft. @Gruppe Pdhemporio #CookWithGinger #FoodMeHard #ComfortFood #vegan #summerrecipes#fyp #fy #greektiktok #food
ΔΕΣ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΣΕ VIDEO ↑
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1) Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι μαζί με το baking powder. Προσθέτουμε το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και ζυμώνουμε 1-2 λεπτά μέχρι να ενσωματωθεί όλο το αλεύρι.
2) Χωρίζουμε τη ζύμη σε 3 ή 4 ίσα κομμάτια και τα σκεπάζουμε με μία νωπή πετσέτα. Ανοίγουμε το κάθε ζυμαράκι με έναν πλάστη σε στρογγυλό σχήμα, αρκετά λεπτή.
3) Τοποθετούμε το ζυμάρι στον κάδο της Φριτέζας αέρος Multipla XL KDF-580D Gruppe πάνω σε μια λαδόκολλα, το τρυπάμε με ένα πιρούνι και ψήνουμε στους 190°C για 8 λεπτα. Αναποδογυρίζουμε τη ζύμη, απλώνουμε τη σάλτσα ντομάτα; και το φυτικό τυρί και ψηνουμε για 5 λεπτά ακόμα.
Αυτό το άρθρο περιέχει τοποθέτηση προϊόντος. Στο Madame Ginger, προβάλλουμε αποκλειστικά προϊόντα τα οποία χρησιμοποιούμε και οι ίδιοι στην κουζίνα μας και βάζουμε στο τραπέζι μας, brands τα οποία ταιριάζουν στην φιλοσοφία μας και εστιατόρια στα οποία θα μας δείτε να τρώμε συχνά.
Πηγές Άρθρων
Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.
Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!