Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

Ευγενία Σαμαρά: Απόλαυσε τον σύντροφό της, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο στην Επίδαυρο

Ευγενία Σαμαρά: Απόλαυσε τον σύντροφό της, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο στην Επίδαυρο


Η Ευγενία Σαμαρά και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος εδώ και μερικούς μήνες είναι ζευγάρι ωστόσο έχουν φροντίσει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφεύγοντας τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις. Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος άλλωστε, όλα αυτά τα χρόνια κρατά ένα πολύ χαμηλό προφίλ δίνοντας ελάχιστες συνεντεύξεις, οι οποίες αφορούν αποκλειστικά τη δουλειά του.

Από την άλλη, η Ευγενία Σαμαρά αν και πιο εξωστρεφής μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Ποιμενίδη έχει επιλέξει να μη μιλά για την προσωπική της ζωή. Και παρότι μέχρι σήμερα κανείς από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει τη σχέση αυτή, όσοι τους γνωρίζουν μιλούν για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι.

Το βράδυ της Κυριακής 11/8 η Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου προκειμένου να παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση «Όρνιθες» σε σκηνοθεσία του Άρη Μπινιάρη, με πρωταγωνιστεί τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο.

Ντυμένη στα κόκκινα, η Ευγενία Σαμαρά εμφανίστηκε στην Επίδαυρο όπου απόλαυσε τον σύντροφό της, ενώ μετά το τέλος της παράστασης βρέθηκε στα καμαρίνια όπου φωτογραφήθηκε μαζί του.

Να θυμίσουμε πως πρόσφατα το ζευγάρι ταξίδεψε μαζί στα Ιωάννινα όπου πέρασε μερικές ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Ευγενία Σαμαρά, πέρασε μεγάλο μέρος του φετινού καλοκαιριού στην Αθήνα, εξαιτίας των επαγγελματικών της υποχρεώσεων. Μετά το τέλος της πετυχημένης σειράς, «Σασμός», η ηθοποιός ξεκίνησε γυρίσματα για τη νέα σειρά του Mega, «Έχω παιδιά» στην οποία θα τη δούμε να πρωταγωνιστεί από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Κόσμος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε η πρόεδρος του Περού, Ντίνα Μπολουάρτε, τρεις περιφέρειες της χώρας που επλήγησαν από τις δασικές πυρκαγιές των τελευταίων μηνών,...

Αυτοκίνητο

του Δημήτρη Διατσίδη   ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Υπάρχουν πολλά να συμβούν στη γραμμή εκκίνησης καθώς το paddock του MotoGP επιστρέφει στο υπέροχο Misano World Circuit...

Πολιτική

Ο Χάρης Δούκας τόνισε ότι μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα παντρευτεί τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου. Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στο Star,...

Οικονομία

Στα 4,9 δισ. ευρώ ευρώ μειώθηκε το πρωτογενές πλεόνασμα του προϋπολογισμού σε ταμειακή βάση στο οκτάμηνο Ιανουαρίου-Αυγούστου, έναντι 5,6 δισ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα...