Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Επιστολή του Ολυμπιακού στον Φρόιντφελντ: «Elite διαιτητές στα play off»


Με επιστολή προς τον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, Πίτερ Φρόιντφελντ, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζητά τον ορισμό elite διαιτητών στους αγώνες των playoffs που ξεκινούν την Κυριακή 10 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, οι ερυθρόλευκοι επανέλαβαν τη θέση περί ορισμού elite διαιτητών της UEFA ή, τουλάχιστον, α’ κατηγορίας από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Αγγλίας, Ισπανίας, Γερμανίας, Γαλλίας, Ιταλίας, Ολλανδίας, προκειμένου να υπάρχει «η ανάγκη της διασφάλισης της δικαιοσύνης , της ισονομίας, και της ακεραιότητας της διοργάνωσης προβάλλει ως ύψιστης σημασίας μετά τα συνεχή και επαναλαμβανόμενα φαινόμενα αλλοίωσης του πρωταθλήματος που έχουμε παρακολουθήσει κατά την κανονική διάρκεια της διοργάνωσης».

Διαβάστε επίσης: Το πορτο(γαλλικό) «κλειδί» του Μεντιλίμπαρ

Αναλυτικά η επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Κύριε Fröjdfeldt,

Όπως γνωρίζετε την προσεχή Κυριακή 10.03.2024 είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η διαδικασία των play off του και play out του πρωταθλήματος της Supreleague 1 . Είναι η πρώτη φορά με εσάς ως επικεφαλής της ΚΕΔ που θα διεξαχθούν οι συγκεκριμένες φάσεις του Πρωταθλήματος , κατά τις οποίες θα κριθεί αφενός μεν ο τίτλος του πρωταθλητή, αφετέρου η τελική κατάταξη των ομάδων που δυνητικά θα καθορίσει τα ευρωπαϊκά εισιτήρια για τις διοργανώσεις της UEFA της επόμενης περιόδου και εκ τρίτου ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν στην δεύτερη επαγγελματική κατηγορία.

Ειδικά σε σχέση με την έκβαση της διεκδίκησης του τίτλου του Πρωταθλητή ο ανταγωνισμός είναι πολύ σκληρός και η ανάγκη της διασφάλισης της δικαιοσύνης , της ισονομίας, και της ακεραιότητας της διοργάνωσης προβάλλει ως ύψιστης σημασίας μετά τα συνεχή και επαναλαμβανόμενα φαινόμενα αλλοίωσης του πρωταθλήματος που έχουμε παρακολουθήσει κατά την κανονική διάρκεια της διοργάνωσης.

Θεωρούμε αυτονόητο ότι έχετε προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες στο χρόνο που προΐστασθε της Ελληνικής Διαιτησίας προκειμένου να οριστούν στους αγώνες των play off του Πρωταθλήματος διαιτητές από την Elite κατηγορία Διαιτητών της UEFA ή έστω Διαιτητές Πρώτης (Α) Κατηγορίας προερχόμενοι από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (π.χ. Αγγλίας, Ισπανίας, Γερμανίας, Γαλλίας, Ιταλίας, Ολλανδίας).

Σε περίπτωση που δεν το έχετε πράξει σας καλούμε να προβείτε άμεσα και τάχιστα στην αναζήτηση Διαιτητών με αυτά τα χαρακτηριστικά προκειμένου να διευθύνουν τους αγώνες των Play Off, αρχής γενομένης από την 1η αγωνιστική, για τον ορισμό των οποίων θα επιμεληθείτε αποκλειστικά και μόνο εσείς και όχι οι σκιώδεις αντικαταστάτες σας.

Ορισμός διαιτητών που δεν θα ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες προϋποθέσεις θα θέσει σε κίνδυνο τους όρους διεξαγωγής του Πρωταθλήματος γεγονός για το οποίο εσείς και οι προϊστάμενοί σας θα είστε αποκλειστικά υπαίτιοι.

Τέλος , σας δηλώνουμε ότι επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός σε περίπτωση που παρατηρηθούν φαινόμενα αλλοίωσης του πρωταθλήματος λόγω ενεργειών ή παραλείψεων σας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Οικονομία

Ο λόγος που η Δύση δεν μπορεί να «τελειώσει» την οικονομία της Ρωσίας – Newsbeast play Τα προβλήματα και τα εμπόδια που μπορεί να...

Μαγαζίνο

Στις 23 Μαΐου του 2024 η Αφροδίτη θα συναντηθεί σε όψη συνόδου με τον Δία στις 29° 20’ του Ταύρου. Αυτή η σύνοδος θα...

Οικονομία

ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΖΟΓΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ– ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2024 ΕΦΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ!- «Τζόγος» με τα κεφάλαια που προορίζονται για επικουρικές...

Αθλητικά

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΛΗΣ 21.05.2024 | 00:08 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2022 EUROKINISSI SPORTS Εξηγήσεις ζήτησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός από την ΕΠΟ, αναφορικά με τη διαχείριση των...