Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Ενισχύει τον ελληνικό κορμό ο Μπαρτζώκας – Ποιος είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει για το καλοκαίρι…

Ενισχύει τον ελληνικό κορμό ο Μπαρτζώκας – Ποιος είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει για το καλοκαίρι…


Ο Ολυμπιακός είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που θα κρίνει πολλά στη «μάχη» για το πλεονέκτημα έδρας, όμως ήδη έχουν ξεκινήσει τα σενάρια σχετικά με το καλοκαίρι και τον σχεδιασμό των Πειραιωτών.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθεί η χρονιά και τότε θα προχωρήσουν σε ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας, αν και εφόσον χρειαστεί, μιας και οι περισσότεροι παίκτες από τη φετινή χρονιά έχουν συμβόλαιο.

Ο Ολυμπιακός ιδανικά θα ήθελε να ενισχύσει τον ελληνικό του κορμό με παίκτες αξίας, αλλά και φερέλπις, που μπορούν στο μέλλον να κάνουν τη διαφορά. Ένας από αυτούς ήταν την περσινή σεζόν και ο Γιώργος Τανούλης, ο οποίος αποκτήθηκε με αυτή την προοπτική και για αυτό βρίσκεται και στο ρόστερ της ομάδας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το περσινό καλοκαίρι, ο Ολυμπιακός είχε δουλέψει ακόμη μια περίπτωση Έλληνα παίκτη που μπορεί να ξεχωρίσει.

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Ζούγρη, ο οποίος είναι διεθνής με όλα τα μικρά κλιμάκια της Εθνικής ομάδας και αγωνίζεται στο Περιστέρι, υπό τις οδηγίες του Βασίλη Σπανούλη. Ο νεαρός Έλληνας που αγωνίζεται στο «4» και στο «5» ήρθε πέρσι στην επιφάνεια για την ομάδα των δυτικών προαστίων, τον εμπιστεύτηκε ο Σπανούλης και τον έχει κανονικά στο ροτέισον.

Ο 20χρονος είναι ένα πρότζεκτ πολύ ενδιαφέρον, πρόκειται για ένα παιδί με πολύ καλά φυσικά και σωματικά προσόντα που έχει και αρκετά περιθώρια βελτίωσης. Ο Ολυμπιακός λοιπόν φέρεται να ασχολείται με την περίπτωση του από το περασμένο καλοκαίρι, ενώ έχουν κυκλοφορήσει σενάρια και πιο παλιά, αλλά και πιο πρόσφατα ότι έχει προφορική συμφωνία με την πλευρά των Πειραιωτών.

Τη φετινή σεζόν ο Ζούγρης έχει σε 8 λεπτά περίπου, 2,9 πόντους, ενώ το 75% των ριμπάουντ που παίρνει είναι επιθετικά. Σύμφωνα με όσα ανέφεραν τα σενάρια και οι φήμες του περασμένου καλοκαιριού, ο Ολυμπιακός είχε συμφωνήσει για να τον κάνει δικό του, όμως προτίμησε, επειδή δεν θα είχε χρόνο συμμετοχής να τον αφήσει να συνεχίσει στο Περιστέρι.

Ο νεαρός έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία πίσω του καθώς δεν ήταν ένα αγνό μπασκετικό ταλέντο από τα γεννοφάσκια του. Το αντίθετο μάλιστα. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο από 6 χρονών και μέχρι τα 14 του αγωνίζονταν στις Ακαδημίες του ΑΟ Κηπούπολης ως στόπερ.

Πήρε όμως γρήγορα μπόι και άρχισε να δυσκολεύεται στο χορτάρι. Έτσι ως λυκειόπαιδο άρχισε να ασχολείται με το μπάσκετ που του ταίριαζε περισσότερο στα σωματικά προσόντα που είχαν αρχίσει να διαμορφώνονται και έτσι εν μέσω της πανδημίας άρχισε να ασχολείται με το άθλημα που όπως φαίνεται είναι προορισμένος για να λάμψει, μιας και πήγε στο πλέον υγιές μπασκετικό σωματείο, το Περιστέρι για να βελτιωθεί, να εξελιχθεί και να… απογειωθεί στα χέρια του Σπανούλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Συνταγές

Αυτή την Κυριακή στο CANTINA magazine που κυκλοφορεί με το ΘΕΜΑ: 2 καλοκαιρινές εκδόσεις, 360 σελίδες, 400 φωτογραφίες.Με δύο πολύτιμες εκδόσεις κυκλοφορεί το Cantina...

Μusic

Label & copyright: Tea Tairovic & T Music, ℗ & © 2024. All rights reserved. Ulaznice za koncert “Neka gori Balkan” Štark Arena …...

Αυτοκίνητο

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Μόλις πριν από λίγες ημέρες, ξένα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η Tesla δεν επρόκειτο πλέον να αποκαλύψει το ρομποταξί/Cybercab στις 8 Αυγούστου....

Μαγαζίνο

Με μια δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας. Στους κήπους...