Connect with us

Hi, what are you looking for?

Μαγαζίνο

«Είμαι 53 και βρίσκομαι στο πικ της σεξουαλικότητάς μου»

«Είμαι 53 και βρίσκομαι στο πικ της σεξουαλικότητάς μου»


Η Πάντμα Λάκσμι παραχώρησε συνέντευξη στο US Weekly και μίλησε για τη σεξουαλικότητά της, σημειώνοντας ότι σήμερα σε ηλικία 53 ετών βρίσκεται στο «σεξουαλικό της αποκορύφωμα» και «νιώθει υπέροχα για αυτό».

Η Ινδή συγγραφέας και παρουσιάστρια δήλωσε: «Κοιτάξτε, είμαι στο πικ της σεξουαλικότητάς μου. Είμαι και νιώθω υπέροχα για αυτό, δεν με νοιάζει τι σκέφτεται ο καθένας. Δεν με νοιάζει τι σκέφτεται η μητέρα μου, εκτός αν είναι σχόλιο υποστήριξης».

Η Πάντμα Λάκσμι ανέφερε επίσης ότι υπήρξε μια περίοδος στη ζωή της όπου «ζούσε πραγματικά με το φόβο» για τις εμφανίσεις της. Όπως εξήγησε: «Προέρχομαι από μια πολύ συντηρητική οικογένεια της Νότιας Ινδίας. Φοβόμουν ότι ο παππούς μου θα έβλεπε αυτές τις φωτογραφίες του Helmut Newton (γνωστός φωτογράφος). Αλλά είμαι απαλλαγμένη από όλα αυτά. Απλώς δεν ανταποκρίθηκα καθόλου στις προσδοκίες τους».

«Είναι τόσο απελευθερωτικό το να μην νοιάζεσαι τι λένε οι άλλοι. Θέλω οι άνθρωποι να αισθάνονται ευτυχισμένοι, σίγουροι και άνετοι. Δεν έχει σημασία πόσο όμορφη είσαι, αν δεν είσαι άνετη τότε δεν θα δείχνεις άνετη» σημείωσε στη συνέχεια. 

Η Πάντμα Λάκσμι μίλησε και για τα κιλά της, αναφέροντας ότι ζυγίζει περίπου 35 κιλά περισσότερα από την ηλικία των 23 ετών, αλλά αισθάνεται «πολύ πιο σέξι». Και πρόσθεσε: «Το λατρεύω. Δεν θα επέστρεφα σε αυτό το σώμα». 

Αναφερόμενη τέλος, στην ηλικία της, σχολίασε: «Μου αρέσει να λέω ότι είμαι 53 ετών. Και οι άνθρωποι λένε, ‘Ω, δεν φαίνεσαι σαν να είσαι 53’. Κι εγώ λέω: “Όχι, έτσι μοιάζουν και τα 53″».

 

 

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αθλητικά

Με τέσσερα παιχνίδια ολοκληρώνεται την Κυριακή η 5η αγωνιστική της Super League από το πρώτο πιάτο της οποίας ξεχώρισε η νίκη του Άρη με...

Ελλάδα

Τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε έναν 60χρονο άνδρα, σημειώθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου στο 31ο χλμ της Εθνικής οδού Λάρισας – Κοζάνης,...

Ελλάδα

Τροχαίο ατύχημα μετά από τρελή πορεία ΙΧ σημειώθηκε στην Πάτρα τα ξημερώματα. Ήταν περίπου 02:00 το βράδυ όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου που κινούνταν...

Ελλάδα

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές Αρχές για την εξαφάνιση μιας 17χρονης Μαρίας Μ. από τις 13 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με την ενημέρωση από το «Χαμόγελο...