Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τεχνολογία

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ο στόλος των 16 super cars του που θα ήθελε ο Σουμάχερ

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ο στόλος των 16 super cars του που θα ήθελε ο Σουμάχερ



LIFESTYLE

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, εκτός από την οικογένειά του και τον Παναθηναϊκό, έχει αδυναμία και στα πολυτελή αυτοκίνητα, γι’ αυτό έχει μία συλλογή.

Ειδικότερα, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός φαίνεται πως έχει και ένα “soft spot” για τα γρήγορα αυτοκίνητα, με τη συλλογή του να απαρτίζεται κυρίως από αυτοκίνητα γερμανικής προέλευσης, κυρίως τη Mercedes.

 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει αδυναμία στα πολυτελή αυτοκίνητα

 

Στη συλλογή αυτοκινήτων του διεθύνοντας συμβούλου της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. ξεχωρίζουν οι Mercedes-AMG SL 65 Black Series, McLaren SLR και AMG GT Black Series.

 

H Mercedes-AMG SL 65 Black Series (αριστερά στη φωτογραφία) τροφοδοτείται από έναν twin-turbo V12 κινητήρα 6,0 λίτρων με απόδοση 670 ίππων και πρόκειται για ένα εξαιρετικά σπάνιο μοντέλο, αφού η Mercedes-AMG κατασκεύασε μόλις 350.

 

Παράλληλα, η McLaren SLR (στη μέση) διαθέτει supercharged V8 κινητήρας 5,5 λίτρων, με την McLaren να κατασκευάζει συνολικά 2.157, η ενώ Mercedes-AMG GT Black Series (δεξιά) τροφοδοτείται από έναν V8 biturbo κινητήρα 4,0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 720 ίππους, ενώ κυκλοφορούν περίπου 1.700 σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

Επίσης, η συλλογή απαρτίζεται από SUV, πολυτελή σεντάν και «τρελά» supercars, ένα Hummer, 2 Porsche Cayenne και μια Ferrari F430 Spider.

 

 

 

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου: Η στιγμή που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος λυγίζει από συγκίνηση πριν το τέλος του αγώνα

 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ταξίδεψε μέχρι το Βερολίνο, με τη σύζυγό του Ιωάννα και τα δύο παιδιά του, Δέσποινα και Παύλο, για να βρίσκεται δίπλα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος ανέβηκε για έβδομη φορά στην κορυφή της Ευρώπης, χθες, Κυριακή, το βράδυ καιδεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του.

 

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν σταμάτησε στιγμή να εμψυχώνει την ομάδα του από απόσταση αναπνοής, ενώ απαθανατίστηκε από την κάμερα να «λυγίζει» λίγο πριν από το τέλος του αγώνα.

 

Μάλιστα, η EuroLeague ανέβασε το βίντεο και το συνοδεύει με τη λεζάντα «η στιγμή που καταλαβαίνεις ότι πήρες το 7ο αστέρι».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δακρύζει

 

Πηγές Άρθρων

Ολα τα άρθρα που θα βρείτε εδώ προέρχονται από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους ειδήσεων.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά εδώ!

You May Also Like

Αυτοκίνητο

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης Μόλις πριν από λίγες ημέρες, ξένα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η Tesla δεν επρόκειτο πλέον να αποκαλύψει το ρομποταξί/Cybercab στις 8 Αυγούστου....

Μusic

vegas #lasvegas #jackpot PHENOMENAL HUGE JACKPOT!!!!!!!!!! lasvegaslowroller@gmail.com These videos are for … source

Συνταγές

Μουσική : Ελένη Μπελιμπασάκη Στίχοι : Γιάννης Ξηρομερίτης Ερμηνεία : Σπύρος Ταλαδιανός Studio : Earth sound studio Video … source

Κόσμος

Τα ονόματα αυτών που επιθυμούν να αναλάβουν τη θέση επιτρόπου αναμένεται να ζητήσει από τις χώρες μέλη της ΕΕ η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα...